• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi suç şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gumushayat

Ziyaretçi
arkadaşlar şimdi bnde kntr yok onun hattıda sınırsız ve bana da kntr almana gerek yok ben ararım nasıl olsa sabit bnm ödiyceğim fatura diyo.neyse.ama benim derdim sabah uyandığında sadece günaydın aşkım diye bi msj atıyo okdr.insan arayıp sevdiğinin sesini duymak istemez mi.ki cevap veremiycemide biliyo kntr yok çünki.eee niye ozmn aramıyo da mesaj çekio.öldümmü kaldımmı bilemiycek soraa.bende ödemeli arama yaptım beni araması için az önce aradı napıyosun dedim niye msj atıyosunda aramıyosun insan aramaz mı dedim suçlu ben oldum havalara girdi birdenbire.ve akşama kdr da sadece 1 kere beni arıyo okdr.bide gece yatarken yarım saatten az konuşup yatıyoruz.neden böyledir ya çok canım sıkılıo bnm böle şelere.bide üstüne bana kendimi suçlu hissettiriyo bende anormallik var gibi görüyorum kendimde.yorumlarınızı beklerim...

aramaması elbette kötü ama
sen de niye tenezzül ediyorsun ki
al kendi kontörünü

sende çok sık boğaz etme günün her saati görüşecek değilsiniz ya özleyin birbirinizi kontörün yoksada al:kahve:

çok fazla üstüne düşersen kendinden soğutursun o istediği zaman senin sesini duymamalı sen istediğin
zaman senin seni duymalı !

sende çok sık boğaz etme günün her saati görüşecek değilsiniz ya özleyin birbirinizi kontörün yoksada al:kahve:
bu kntr alamama yada almamak meselesi değil ki zaten.ama msj atıcana araması gerekmezmi tamam günün her saati görüşcek değiliz ama en azından msj atınca cevap gönderemiyorum ben ona.ama merakta etmiyo hiç.ben işe geldimmi gittimmi öldümmü kaldım mı bişey yok yani.nedendir bu acep diyerekten yazdım bişeler ama neyseevereliniortak

arkadaşlar şimdi bnde kntr yok onun hattıda sınırsız ve bana da kntr almana gerek yok ben ararım nasıl olsa sabit bnm ödiyceğim fatura diyo.neyse.ama benim derdim sabah uyandığında sadece günaydın aşkım diye bi msj atıyo okdr.insan arayıp sevdiğinin sesini duymak istemez mi.ki cevap veremiycemide biliyo kntr yok çünki.eee niye ozmn aramıyo da mesaj çekio.öldümmü kaldımmı bilemiycek soraa.bende ödemeli arama yaptım beni araması için az önce aradı napıyosun dedim niye msj atıyosunda aramıyosun insan aramaz mı dedim suçlu ben oldum havalara girdi birdenbire.ve akşama kdr da sadece 1 kere beni arıyo okdr.bide gece yatarken yarım saatten az konuşup yatıyoruz.neden böyledir ya çok canım sıkılıo bnm böle şelere.bide üstüne bana kendimi suçlu hissettiriyo bende anormallik var gibi görüyorum kendimde.yorumlarınızı beklerim...

Kısaca sabahları mesaj, gün içinde 1 kez aranma, gece yatmadan önce 30 dk dan az konuşma.............??? sorun nedir anlayamadım açıkçası. 30 dk dan az diyorsanız herhalde en az 15-20 dk dır bu. E gün içinde zaten arama var, sabahta mesaj. Bulupta bunayanlardan olmayın bence. Hem ne olursa olsun adam öyle diyebilir benim ki sınırsız şu bu, bir yerden sonra sıkar tek tarflı al köntörünü günde 1 defada siz onun çok hoşuna gidecek mesaj atın. Adamdan beklenmez ki her şey.

ne zamndır birliktesiniz:uhm:

haksızsın canım ayrıca buraya konu açınca seni haklı bulacağımız anlamına gelmez msj atmasıda doğru sabahaın o saatinde aramak istemez belkide uynamada zorluk çekiyordur ayrıca kont al madem sesini duyurmak istiyorsan :delphin:

haksızsın canım ayrıca buraya konu açınca seni haklı bulacağımız anlamına gelmez msj atmasıda doğru sabahaın o saatinde aramak istemez belkide uynamada zorluk çekiyordur ayrıca kont al madem sesini duyurmak istiyorsan :delphin:

ya sorun kntr değil arkadaşlar kaydı gitti kntr e.ama varya iykide şuraya yazıyorum valla varya yoksa ben kendi kendime bunu büyütüp sorun yapıp bi tartışma çıkarıp 3 gün küs dururdum heralde.çok dengeli yaptınız beni saolun valla.demekki anormallik bendeymiş onu anladım.herşeyi sorun yap sorun yap kafayı yicektim az daha.hihoyyyt

Kontörün olsa bile onun aramasını bekleyecek bir hava sezdim sende.
Senin benim olmaz ikili ilişkide,aramazsa aramalısın ama serzenişte bulunmadan,sormazsa sormalısın hatırını..
Tabiii hep veren taraf olduğunu fark ettiysen,çekilirsin kenara,soğursun buz gibi,
izlersin çabasını. Baktın ki yola geliyor,ne aaala.Baktın ki aynı tas aynı hamam,iadeli taahhütle adresine :kahve:

Kontörün olsa bile onun aramasını bekleyecek bir hava sezdim sende.
Senin benim olmaz ikili ilişkide,aramazsa aramalısın ama serzenişte bulunmadan,sormazsa sormalısın hatırını..
Tabiii hep veren taraf olduğunu fark ettiysen,çekilirsin kenara,soğursun buz gibi,
izlersin çabasını. Baktın ki yola geliyor,ne aaala.Baktın ki aynı tas aynı hamam,iadeli taahhütle adresine :kahve:

evet aramasını beklerim tabikide neden beklemeyim ki.aslına bakarsan benimki denemydi.onun kntr olmadığında ben cvp atamaz diye vede merak ettiğim için bişey söliceksem arayarak sölüyodum çünki onda kntr olduğunu bildiğim halde msj atarsam saçmalık olur yani cevap atamıycağı için.herkes ben olamaz bende herkes olamam demekki burdan o sonuç çıkıyo.ama dediklerine de aynen katılıyorum.yalnız aramayan sormayan herşeyi karşıdan bekleyen biri değilim o beni çok iyi biliyo.saolunnnn saloouunnnnn.alkisalkisalkis

arkadaşlar kntr aldım bu laflardan sora acil tarafından.çünki kendimi başkasından geçinen biri gibi hissettirdiniz bana konuyla alakasız olduğu halde.nolur kntr al onunkine tenezzül etme gibi şeler yazmayın çok ayıpppbenneyaptımki

canım belki haklısın olayın kontürle alakası yok ama sen ilk başta bunu belirttiğin için herkes kontür al demeyi uygun bulmuş.gelelim aramasına erkeklerle kadınlar aynı şeyleri aynı şekilde düşünmezler sana göre onun aramaması büyük bir sorun ama ona göre ise o sana günaydın demiş yani seni bir şekilde aramış sesini duymasa bile sana ulaşmış.

evet işte herşeyi büyütüp sorun çıkartıyomuşum ben önceden demekki.ama işte takıldığın anda buraya gelip paylaştığın zmn ve bi kaç insan da yorum yaptığında sakinleşiyosun ve de kafaya da takmıyosun olayı daha iyi kavrıyosun.ben şimdi sizle paylaşmasam mutlaka ona nie aramıyosunnie sormuyosun özlemiosun seven insan özler sevmiyosun beni sen gibi şeler sölerdim ve buda onlardan çok rahatsız olurdu herzmnki gibi ayrılmanın eşğine kdr gelinirdi.size saçma gelebilir belki amaben cidden önemsiyodum ve takıyodum böle şeleri.bu ufacık bişeyi bile şuraya yazıp fikir almak istemem bunlardan kaynaklı.çooook teşekkür ederim hepinize....

Bence herşey gayet sıradan..
Sorun yok ortada,ilişki 2 yıllık 3 günlük gibi gece-gündüz konuşulacak değil..
Biz bugün 3 saat konuşuruz mesela yarın 5 dk..
Ortama göre,keyfimize göre,konuya göre,psikolojiye göre..
Sizin kontörünüz yokmuş,adamın da faturası şişmesin istiyordur belki?
Kontörsüz kalmayın hiç,bu önemli bence..

canııım bak bazen insanlar skıntılı olabilir.
veya içindenbişe yapmak istemio olabilir bu aşkla sevgilyle alakalı degildir unutma!onun hayatında sadece sen yoksun ailesi var işi vardır ev vs vs.yani arayamayabilir.beklme!git al knt sen ara eger bilerek aramıosada utansın..
hemn tavır yapma..
biz bayanlar böle ince düşünüoz ama o farkında bile degldir eminim...

İlk başından beri böyle ise sorun yok..
Ancak çok ilgi verip sonradan değişti ise vardır birşey..Kesin diyorumm..Benim eski sevgilim öyleydi...İlgi manyağı yapmştı sonradan bir çekti kendiini aman Allahım....
Kendi bilir dedim bende 2,5 yılı bitirmiştik..Ben en zor zamanlarıonda hep yanında oldu..Asker psikolojisini atlattı değiştii
Bu erkek milleti hiçbir şeyi hak etmiyor..Öyle doluyum öyle kıgınımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sende takma gitsin be güzelim...

Back