- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 25
-
- Konu Sahibi mrspapatya
Evet kesinlikle şükretmemiz gereken çok şey var. Herkes gezerken de benim evde Oturmam ya da oturmak istemem de bana garip geliyorayy o bende de var dışarı çıkıp gezmek istiyorum sonrada amaan cikmasaydim evde otursam daha iyidi diyorum bence insan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli şükürsüz insanlarız...
Sürekli derslerimi bahane ediyorum kendime bir de bikaç samimi olduğum arkadaşım var onlarla da çok gezmeyiz yani onlar da gezmezler sınıf arkadaşlarımla da öyle takılmıyorum herkes kendi aleminde okul dışında da arkadaşım yok çıkıp gezsem birisine takılsam diyorum ama hiç canım istemiyor ama canım istememesi de canımı sıkılıyor nasıl durum anlamadımBiraz sosyalleşmen lazım.
Neden okul çıkışı sen de arkadaşlarına takılıp bir şeyler yapmıyorsun?
Bencede bazen böyle forumlar gerçek insan ilişkilerinde daha samimiAaaynnni bende oluyor ama zaman zaman bence bu gruptaki kizlar olarak biz arkadas olalim
Aynen aslında haklısınız ama işte bu durumu kafama takmaktan ders çalışmıyorum yani dikkatimi veremiyorum bu durumu bi aşsam aslında normalde ders çalışmayı falan seven biriydim ben ama bu durumum canımı sıkıyor ders çalışma isteği de pek kalmıyorBir kursa yazılabilirsin. Yeni bir ortama girmiş olursun hem. Ya da otur kendini derslerine ver. Üniversitede neredeyse hiçbirini bir daha görmezsin zaten.
Sürekli derslerimi bahane ediyorum kendime bir de bikaç samimi olduğum arkadaşım var onlarla da çok gezmeyiz yani onlar da gezmezler sınıf arkadaşlarımla da öyle takılmıyorum herkes kendi aleminde okul dışında da arkadaşım yok çıkıp gezsem birisine takılsam diyorum ama hiç canım istemiyor ama canım istememesi de canımı sıkılıyor nasıl durum anlamadım