Bende mi sorun var

mrspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
152
96
25
Öncelikle bu siteye ilk kayıt olduğumda arkadaşlarım ile ilgili bi konu açmıştım hep arada kalıyorum vs diye buna konuyu o kadar kafama taktım ki sanırım böyle hissetmemim bir sebebi de bu olabilir. Evde sürekli içim daralıyor hafta içi okulda gidiyorum okul çıkışından sonra evdeyim hep hafta sonlarında da hep evdeyim ben evde olmaktan mutlu olan biriyim ama bu durum canımı sıkıyor çoğunlukla 17 yaşındayım daha. çoğu tanıdığım arkadaşım arkadaşlarıyla kuzenleriyle ya da kendi dışarıda vakit geçiriyor ben evde kalıyorum hep

İlk başlarda bu durumdan şikayetçi değildim benim çocuklum da böyle geçti ama artık hiç yaşıma göre yaşamadığımı düşünüyorum neden benim hiç dostum yok diyorum ama insanlardan da çok sıkılıyorum bi yandan hiç bi arkadaşımı sürekli ne aramak ne de görüşmek istiyorum

Hem çok yakın arkadaş dost istiyorum diyorum hem de insanlardan böyle köşe bucak kaçıyorum şimdi kim benle dost olmak ister Allah aşkına!

Evde bazen o kadar daral geliyor ki arkadaşlarımı da çok aramadığım okul dışında çok görüşmediğim için benden uzaklaştıklarını hissediyorum ama bende zaten okulda görüyorum hepsini bir de eve gelince özellikle telefondan arayasım gelmiyor mesajla konuşurum ama kendimi çok garip bencilmiş gibi hissediyorum.Telefonla öyle uzun uzadıya konuşmaktan da nefret ederim ederim.Ama mesajlaşmayı sevmiyorum watsapptan falan.

Hem dostsuzluktan yakınıp hem böyle yapmam bana normal gelmiyor kişilik bozukluğu mu var bende acaba

ayy o bende de var dışarı çıkıp gezmek istiyorum sonrada amaan cikmasaydim evde otursam daha iyidi diyorum bence insan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli şükürsüz insanlarız...

Biraz sosyalleşmen lazım.
Neden okul çıkışı sen de arkadaşlarına takılıp bir şeyler yapmıyorsun?

ayy o bende de var dışarı çıkıp gezmek istiyorum sonrada amaan cikmasaydim evde otursam daha iyidi diyorum bence insan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli şükürsüz insanlarız...
Evet kesinlikle şükretmemiz gereken çok şey var. Herkes gezerken de benim evde Oturmam ya da oturmak istemem de bana garip geliyor

Bir kursa yazılabilirsin. Yeni bir ortama girmiş olursun hem. Ya da otur kendini derslerine ver. Üniversitede neredeyse hiçbirini bir daha görmezsin zaten.

Biraz sosyalleşmen lazım.
Neden okul çıkışı sen de arkadaşlarına takılıp bir şeyler yapmıyorsun?
Sürekli derslerimi bahane ediyorum kendime bir de bikaç samimi olduğum arkadaşım var onlarla da çok gezmeyiz yani onlar da gezmezler sınıf arkadaşlarımla da öyle takılmıyorum herkes kendi aleminde okul dışında da arkadaşım yok çıkıp gezsem birisine takılsam diyorum ama hiç canım istemiyor ama canım istememesi de canımı sıkılıyor nasıl durum anlamadım

Bir kursa yazılabilirsin. Yeni bir ortama girmiş olursun hem. Ya da otur kendini derslerine ver. Üniversitede neredeyse hiçbirini bir daha görmezsin zaten.
Aynen aslında haklısınız ama işte bu durumu kafama takmaktan ders çalışmıyorum yani dikkatimi veremiyorum bu durumu bi aşsam aslında normalde ders çalışmayı falan seven biriydim ben ama bu durumum canımı sıkıyor ders çalışma isteği de pek kalmıyor

Değişik bir ruh hali :))

Bide telefonla konuşmaktan nefret ediyorum dersem yeridir nerdeyse kimseyi çok zor durumda olmadıkça aramam çünkü telefonla konuşmak bana hiç cazip gelmiyor arkadaşım olsun ya da başka biri için he mesaj atarım baya da konuşurum mesajla ama gel gelelim telefona gelince olmuyor bazen arkadaşım yakınıyor hiç aramıyorsun falan diye ama telefonla konuşmayı sevmiyorum mu diyeyim geçiştiriyorum bende mesaj atıyorum ya yetmez mi illa aramak mı lazım bıktım telefondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…