öncelikle mutluluklar diliyorum evliliğinizde...
ilk tavsiyem eşinizle ailesi hakkında tartışmaya girmeyin onlar eşinizi yetiştiren kişiler...
eşinizin ailesiyle sorunlarınızı onlarla birebir çözün..kayınvalideniz aradığında o içini dökmüş aslında bu iletişimin uzlaşmanın ilk adımıdır.siz de aynı şekilde kırıldığınız üzüldüğünüz hususları bir bir anlatın ama kavga etmeden..bu şekilde rahatlayabilirsiniz ancak yoksa içinizde büyüyecek kin,nefret olacak zamanla...
onları hayatınızdan silemezsiniz bu mümkün değil çocuğunuz olduğunda mutlaka görüşeceksiniz mesela..
senede bir kere de olsa yüzyüze bakacaksınız..
nişan,düğün olayları sırasında hep çıkar bu ve benzeri sorunlar bizde de çoook oldu o yüzden fazla yıpratmayın evliliğinizi,eşinizi
biz şu anda oldukca huzurluyuz çok şükür..evliliğimizn ilk 3-4 ayı sürekli kavgayla geçti
annen bunu dedi baban bunu yapmadı gibi bir sürrüüüü laf söz sonra karar aldık bitti dedik bir daha bu konuları açmayacağız çünkü bir faydası var mı yok!!!
eşimin ailesi evlendikten sonra da patavatsızlıklara şiddetle devam etti uzakta olmak burda bana çok fayda sağladı...yaz tatiline gittiğimizde kayınvalidemle başbaşayken her şeyi içimi dışımı döktüm bir bir söyledim tüğ gibi hafifledim..
tabi her insanın huyu bir olmuyor onlar bilidkleri gibi devam etti ben de bildiğim gibi onların yanından almadım evimizi 7 saatlik mesafeden kendi memleketimden aldık:)şu anda eşim çok sık görüşür ailesiyle ben rahatsız değilim görüşsün tabi..ama ben sadece bayramda arıyorum bir de yaz tatilinde gidiyoruz torunlarını görmeleri için...