• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi bir problem var?

Birisi benimle çok ilgilenince sıkılıyorum soğuyorum. Ama karşımda biraz kendini geri çeken biri olduğunda tam tersi hırs yapıyorum kendime. Neden böyle oluyor? Aynı durumda olan var mı konuşmak istedim.
:KK22:burdaaaaaa... bende öyleyim maalesef. Birseyi istedigimde çok üstüne düserim elde edincede 1-2 aya kadar soguma basliyor. Agustos da dügünüm var Allah' in izniyle. simdi bnmde korkum ; evlendikten sonra kocamdan da mi sıkılrm diye :D

:KK22:burdaaaaaa... bende öyleyim maalesef. Birseyi istedigimde çok üstüne düserim elde edincede 1-2 aya kadar soguma basliyor. Agustos da dügünüm var Allah' in izniyle. simdi bnmde korkum ; evlendikten sonra kocamdan da mi sıkılrm diye :KK70:
Ayy çok iyi anlıyorum seni. :KK51::KK51::KK51:
Ne zamandır birliktesiniz nasıl hissediyorsun.
Hayırlı olsun bu arada :KK68:

Ayy çok iyi anlıyorum seni. :KK51::KK51::KK51:
Ne zamandır birliktesiniz nasıl hissediyorsun.
Hayırlı olsun bu arada :KK68:
2 sene olacak beraberligimiz.
nasil mi hissediyorum, valla bi an neden aramiyo niye sormuyor diyorum kendi kendime. bazende insallah aramaz diye dua edecek duruma geliyorum resmen. :D aradiginda da, telefonu nezaman kapatacak diye düsünüyorum :(... çok kötü birsy yaa..

2 sene olacak beraberligimiz.
nasil mi hissediyorum, valla bi an neden aramiyo niye sormuyor diyorum kendi kendime. bazende insallah aramaz diye dua edecek duruma geliyorum resmen. :KK70: aradiginda da, telefonu nezaman kapatacak diye düsünüyorum :KK43:... çok kötü birsy yaa..
Off sanki ben yazdım bunu varya o kadar aynı şeyleri hissediyorum yani :KK51:

Back
X