Lazer Epilasyon bende lazerlendim hem de genital :)

yarına randevu almak için aradım 6 hazirana verdiler yaa offfffffffffff

ben yaptıracağım ama endişeliyim. tekrar çıkar mı, süreç çok uzun mu. bana yardım ederseniz sevinrim.

ben geçen yaz esda güzlk te bşlmştm çok ümitlydm 8 seansstı sonuncusu makinlri bozuk oldğu için yapılmadı.nakit 1400tlyide amlşlardı.son 7.den sonra kıllar eski haline döndü.çoook dikkat edp garanti istemk lazım

Kararma oluyomuş genital bölgede yaa, öyle bi durumla karşılaştın mı?

Bende hiçbirşey olmadı.

ben bugün bi poliklinikle konuştum genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler. kızlar iyi mi sizce?
Bende genital sordum kendi gittiğim yere arkadaş için 350TL koltukaltı 300TL dediler 16 seans bitiş garantili.İstanbulda gidiyorum ben

15 güne kadar tamamen dökülür heralde öyle olması gerekiyormuş ama :26:
15 gun ıcınde dökulme olmaz yada dökulmeyen yerler olursa kontrol atısı denılen atısa gıdebılırsınız bunun ıcın ucret ödenmez yada seansınızdan dusulmez

bilmiyorumki kol altım tamamen döküldü ama genital dökülmüyor nedense:44:

Tüylerin sarı ise zor dökülüyordur canım.

wala kızlar konu sahibi benm ama daha ilk seanstan hezimete uğradım bana bir daha gelmene gerek yok dediler.. kökler sarıymış.. tüylerimin ucu siyah ama kökler sarı oldğu için görmemiş makina ve boşuna paranı almayalım dediler

merhaba eski sistemlerde gaz spreyi olduğundan kararma oluyor özellikle kolaltı ve genital bölgede.ben ankaradayım .bana e-mail ile ulaşabilirsiniz.isim verince reklam yapıyormusum forumdan çıkarılıyorum. gkarakok@hotmail.com

kurtluelma mesaj kutun dolu msn ekledim kabul edersen konuşalım

ben de ilk kez bugün genital için yaptırdım,emla sürdüğüm için sanırım acı duymadım ..alex epicare ile 120 liraya yaptırdım,sonuç ne olacak merakla bekleyeceğim ..

merhaba bende alex epicare makinada lazer yaptırdım genital ve kol altı.ilk kez yaptırdım da merak ediyorum.sen bi etkisini gördünmü gerçekten.azalma varmı.birde bana uygulama yaparken çok acıdı bu normal mi.tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…