kızlar tüyler tam olarak kaç günde dökülüyor?
15 güne kadar tamamen dökülür heralde öyle olması gerekiyormuş ama :26:benim 10 günden sonra dökülmeye başladı. hala genitalde uzayan kıllar dökülüyor ama çok dökülme olmadı ya:26:
15 güne kadar tamamen dökülür heralde öyle olması gerekiyormuş ama :26:
ben yaptıracağım ama endişeliyim. tekrar çıkar mı, süreç çok uzun mu. bana yardım ederseniz sevinrim.
15 güne kadar tamamen dökülür heralde öyle olması gerekiyormuş ama :26:
kızlar bişey sorucam ya genitali yaptırırken tamamen pantolon çamaşır falan çıkarıyomuyuz utanırım ben yaa
Kararma oluyomuş genital bölgede yaa, öyle bi durumla karşılaştın mı?
Bende genital sordum kendi gittiğim yere arkadaş için 350TL koltukaltı 300TL dediler 16 seans bitiş garantili.İstanbulda gidiyorum benben bugün bi poliklinikle konuştum genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler. kızlar iyi mi sizce?
15 gun ıcınde dökulme olmaz yada dökulmeyen yerler olursa kontrol atısı denılen atısa gıdebılırsınız bunun ıcın ucret ödenmez yada seansınızdan dusulmez15 güne kadar tamamen dökülür heralde öyle olması gerekiyormuş ama :26:
bilmiyorumki kol altım tamamen döküldü ama genital dökülmüyor nedense:44:
Bende hiçbirşey olmadı.
Bende genital sordum kendi gittiğim yere arkadaş için 350TL koltukaltı 300TL dediler 16 seans bitiş garantili.İstanbulda gidiyorum ben
15 gun ıcınde dökulme olmaz yada dökulmeyen yerler olursa kontrol atısı denılen atısa gıdebılırsınız bunun ıcın ucret ödenmez yada seansınızdan dusulmez
Tüylerin sarı ise zor dökülüyordur canım.
kurtluelma mesaj kutun dolu msn ekledim kabul edersen konuşalım
gönderdim msn adresimi ekle de konuşalım aynı yere gidiyoruz :)canım mesaj kutusunu boşalttım msn yı yazarsan eklıyım bana ıstek gelmedı
herkes 600e çok ucuz dedi Allah Allah çok ilginç :44:pendikte bir arkadaşım tüm vücudu 1000 tl ye yaptırdı ya. kol altı ve genital için 600 fazla bence..
ben de ilk kez bugün genital için yaptırdım,emla sürdüğüm için sanırım acı duymadım ..alex epicare ile 120 liraya yaptırdım,sonuç ne olacak merakla bekleyeceğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?