Lazer Epilasyon bende lazerlendim hem de genital :)

oda dogru aslında genıtal kac dakıka suruyo pekı canım :44:

6 7 dk sürdü benimki... ve yaymıştım ben etrafa yani iç çamaşırı içinde kalan kısım hariç kasıklara falanda yaptırdım hatta biraz bacağa doğru da indik yani... benim canım çok tatlı şimdiye kadar bırak ağda epilatör hiç jilet bile değdirmedm keserim diye hep krem hep krem... ama suan çok memnun kaldım lazerden bence ksme vakit kaybetmesin...

GELINIM,
emla krem bölgesel uyuşturma kremi 5 küçük tüp 57tl ama ben tek tek satan bir eczane duldum ordan seans geldikçe alacağım.. sürüyorsun üstünü streç filmle sarıosun 1 1bucuk saat sonra uyuşuyor... muhteşem bi krem ya...

kızlar bişey sorucam ya genitali yaptırırken tamamen pantolon çamaşır falan çıkarıyomuyuz utanırım ben yaa

Tesekkür ederim bilgiler icin.
Peki ilk seansa baslamadan önce jiletle temizlemek gerekiyor sanirim degil mi?
Öyle bir sey okudugumu hatirliyorum.
Ve lazer epilasyonda lekelenme filan olmuyor degil mi?

evet seanstan 2 gün önce jiletledim ben öyle gittim. leke kalma riski varmış o yüzden iyi araştırıp gitmek gerekiyor

oda dogru aslında genıtal kac dakıka suruyo pekı canım :44:

benimde 3 dk sürdü

kızlar bişey sorucam ya genitali yaptırırken tamamen pantolon çamaşır falan çıkarıyomuyuz utanırım ben yaa
valla ilk başta bende utandım ama kadın ben sabahtan akşama kdr bu işi yapıyorum utanmanıza gerek yok dedi

yarım bacak+kol altı+genital için anlaştım bugün.fiyat çok uygun geldi valla tavsiye ederim burayı son kampanyaymış. ayy yanık leke falan kalmaz inş.

yarım bacak+kol altı+genital için anlaştım bugün.fiyat çok uygun geldi valla tavsiye ederim burayı son kampanyaymış. ayy yanık leke falan kalmaz inş.

Peki nerede ve ne kadara anlastin?
Sana detayli bilgi verdiler mi?
Bizimlede paylasirmisin?

Özellikle su lekelenmeye taktim ben.
Özel bölge oldugu icin bir kat daha dikkat etmek lazim sanirim.

Peki nerede ve ne kadara anlastin?
Sana detayli bilgi verdiler mi?
Bizimlede paylasirmisin?

Özellikle su lekelenmeye taktim ben.
Özel bölge oldugu icin bir kat daha dikkat etmek lazim sanirim.
çok ilgilendiler herşeyi ayrıntılı anlattılar. yarım bacak+kolaltı+genital bikini 16 seans 1000 liraya anlaştık.istanbul bahçelievler tarafında bir yer. 16 seans olma sebebi de hamilelikten sonra çıkarsa para vermeden yaptırıcam tekrar 10 yıl geçse bile.

1000TL cok uygun o zaman.
Ben bir özel hastaneye sordum.
100TL seans basi bikini + özel bölge.
6 - 8 seans arasi sürebilirmis.

1000TL cok uygun o zaman.
Ben bir özel hastaneye sordum.
100TL seans basi bikini + özel bölge.
6 - 8 seans arasi sürebilirmis.
büyük bi yer olmasa işin içinde bir bit yeniği var derdim ama öyle bişey yok 1200 tane lazer yaptıran var şu anda.gittikçe yazarım sonuçları artık

büyük bi yer olmasa işin içinde bir bit yeniği var derdim ama öyle bişey yok 1200 tane lazer yaptıran var şu anda.gittikçe yazarım sonuçları artık

Yazarsan sevinirim.
Benim daha bir kac ayim var.
Önce bi dügün dernegi atlatalim da hayirlisiyla.
Kisa dogru insaAllah bende baslarim.

Yazarsan sevinirim.
Benim daha bir kac ayim var.
Önce bi dügün dernegi atlatalim da hayirlisiyla.
Kisa dogru insaAllah bende baslarim.

ben de evlenmeden önce hallediyim şu kıl tüy işlerini dedim.gerçi benim daha çok var evlenmeme

ben de evlenmeden önce hallediyim şu kıl tüy işlerini dedim.gerçi benim daha çok var evlenmeme

Benim ki sonrasina kaldi artik yetismez yoksa :))

Kurtulalim da bu illetten önemli olan o dimi :))

gelinim

düğün ne zaman?? benim 30 ağustosta wala bence önce başlaman daha iyi... bende 2 seans gidebilecğim düğünden önce ama sonrasında dewam ederim... ağdadansa lazere git 2 ay temiz gez... evliliğin ilk aylarında onla mı uğraşacağız

Tebrik ederim :)
Benimde temmuzun basinda insaAllah.

Ama ben suan türkiyede olmadigim icin baslayamiyorum o yüzden birazda mecburi dügünden sonrasina kaldi :)

Sen nereye ne hangi bölge icin gideceksin anlastin mi bir yerle?

Tebrik ederim :)
Benimde temmuzun basinda insaAllah.

Ama ben suan türkiyede olmadigim icin baslayamiyorum o yüzden birazda mecburi dügünden sonrasina kaldi :)

Sen nereye ne hangi bölge icin gideceksin anlastin mi bir yerle?

hımm hayırlısı o zaman canım.. evet ben başladım ilk seansa gittim bile bugün 1 hafta oldu... :) genitale gidiyorum sadece.. kolaltım benm çok az çıkıyor, bacağımda epiltörle hallediyorum çok tüylü değilim ama o bölge malum düğün falan bitirmek lazım

Sen ne kadar yaptiriyorsun peki?
Lazer mi igneli mi yaptiriyorsun?
Hadi gözün aydin tez zamanda kurtulursun umarim :))

ne okadar kısamı suruyo :S gıtmak lazım ozaman ya :)

canım emsajım bi türlü gitmiyor. ya nasıl olur o sende dökülme ne kadar oldu peki? bak bende korkmaya başladım ya benimde yarısı anca döküldü. simsiyah değilmiydi seninkiler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…