Lazer Epilasyon bende lazerlendim hem de genital :)

cnmm istanbuldami gidiyorsunn eger ist ise msj atabilirmisin gittigin yerin ?

hayır ankarada gdiyorum ama istanbuldaki yerleri de araştırmıştım, acıbadem hastanesi uygun gelmişti bana, oraya bir bak derim, fiyatlarını bilmiyorum ama kullanılan aletler iyiydi :)

hayır ankarada gdiyorum ama istanbuldaki yerleri de araştırmıştım, acıbadem hastanesi uygun gelmişti bana, oraya bir bak derim, fiyatlarını bilmiyorum ama kullanılan aletler iyiydi :)

oleyyy ankaraymışş bende yaptırmak istiyorum sadece bikini bölgesi ne kadar biliyor musun?

oleyyy ankaraymışş bende yaptırmak istiyorum sadece bikini bölgesi ne kadar biliyor musun?

sadece bikini bölgesini bilmiyorum malesef.. paket program dedikleri için ayrı ayrı kaç lira olur bilmiyorum. ama tahminimce 100-150 arasındadır.

saol cnmmm bilgi verdigin icin :) zaten aklimda olan sun acibadem hastanesi var. hani dedim seninkide burdaysa orayada bakiyim :) neyse ben acibademi dusunmeye devam ediyim :)

valla ben de yaptırdım benim %90ı bitti. geriye kalanlar da iiiincecik tüy şeklinde. makina olarak aleksandrate (nasıl yazılıyo bilmiyorum!) tavsiye ediyorum.
bir arkadaş 600 demiş. mümkün müdür? mümkündür. ama büyük ihtimalle tüy döken laser epilasyon makinesidir. yani kıl köklerini yakmıyor. ağda mantığıyla çalışıyor. nerden mi biliyorum? kendimden. 1 yıl salak gibi gittim oraya. sonuç:%20 si ancak gitti. tavsiye eder miyim? asla!
sonra tavsiye ettiğim makinayla çalışılan yere gittim. evet daha pahalı ama sonuç alıyorsunuz en azından. 3 seans, 3 kontrolde yukarıdaki sonuca ulaştım. sonra gebe kalınca bırkatım.

kızlar ya bende yaptırmak istiyorum ama nerde hiçbir bilgim yok
sizin önerieğiniz yerler var mı
gaziosmanpaşada oturuyorum bilen var mı böyle yerler sağolun güvenilir olması çok önemli saygılar

ben eyüpte oturuyorum. bazı kuaförler yapıyor ama soğuk hava veriyorlar mı bilmiyorum bizim burdakilerde soğuk hava yoktu

saol cnmmm bilgi verdigin icin :) zaten aklimda olan sun acibadem hastanesi var. hani dedim seninkide burdaysa orayada bakiyim :) neyse ben acibademi dusunmeye devam ediyim :)

rica ederm ne demek.. ben de istnbula yerleşiyorum bundan sonra acıbadem hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum lazere :)

catlak_kemmik evet kızılayda özkaya tıp merkezine gidiyorum, tavsiye ederim. bundan önce başka yerlere de gittim farklı bölgeler için ama en çok burdan memnun kaldım. çok itinalı yapıyorlar ilgileniyorlar ve en güzeli de seans bitince koca bir şişe bepantol krem veriyorlar bolca sürüp rahatlıyorsun

bnm tek bi korkum var :/ şimdi lazer koyu renkleri algıladığı için tahribi yüksek oluyor ya. bende kıl dönmeleri vardı tabi onları sürekli oydum oydum izler kaldı. lazer yaptırırsam bu sefer renkler iyice koyulaşacak

bende de alt bacakta çok batık var ama azalıyor gitgide, tamamen bitcek dedi uzman kadın.. ama batık izlerinin rengi neden koyulaşsın ki? :26: lazer cilde aynı zamanda bakım da yapıyor, üst deri zamanla iyileşiyor, mesela kuru ciltlilerde lazerden sonra deri dökülür ve aslında herkeste bu oluyor sonra yeni deri yumuşacık çıkıyor, peeling gibi yani

canm. cilt bakımı bölümüne gittim ben. lazerin ki alex. koyu renk pigmentlerini görüyor. e kılların kökü ne kadar koyu cildin rengi ne kadar açıksa. azalma durumunu etkileyen şeyler. e şimdi koyu renk pigmentine etki ettiğine göre izleride etkileyecek . renk koyulaşması da yandığı için olacak :/

ben de ilk kez bugün genital için yaptırdım,emla sürdüğüm için sanırım acı duymadım ..alex epicare ile 120 liraya yaptırdım,sonuç ne olacak merakla bekleyeceğim ..

ama bu mantıkla o zman vücudumuzdaki benler için de sıkıntılı bi durum olması gerekirdi.. ben hiç duymadım öyle bişeyi ama araştırmak lazım tabi

Ben 3 yıl önce İst da koltukaltı, genital bölge ve alt bacak yaptırmıştım hemen hemen hiç çıkmıyor çok memnun kaldım. Bitince hiç kılınız olmamış gibi oluyorsunuz. Ayrıca özellikle çalışanlar zamanı az olanlar için çok gerekli.

sadece bikini bölgesini bilmiyorum malesef.. paket program dedikleri için ayrı ayrı kaç lira olur bilmiyorum. ama tahminimce 100-150 arasındadır.

HİRAS Bnde 1 aylığına Ankara'ya gidicem..Her hafta gitsem toplamda 4 seansta biter mi acaba..Yoksa ayda 4 seans çok mu fazla olur? Sadece genital bölgenin fiyatını öğrenebilir miyim bide?

HİRAS Bnde 1 aylığına Ankara'ya gidicem..Her hafta gitsem toplamda 4 seansta biter mi acaba..Yoksa ayda 4 seans çok mu fazla olur? Sadece genital bölgenin fiyatını öğrenebilir miyim bide?

öyle bir şey mümkün değil canım, ayda bir gidiyorsun seanslara, hatta 2 ayda bir gidiyorum ben artık. çünkü kılların belli bir gelişme evreleri var, o evrelere göre veriyorlar seans zamanlarını ayarlıyorlar. her hafta gitmen gibi bişey mümkün değil, zaten kontrole gitsen bile 15 gün sonra gidebiliyorken kesinlikle seans yapmazlar haftada bir

canım gittiğin yerin ücretini öğrenebiilir miyim?

kızlar acı oluyor tbi ki biraz bazen duralım dedim 1 2 sn durdu kızcağız ama dayanalmyck değildi çünkü 2 tüp emla sürdüm gittim....

benim çok yayılmış durumdaydı... 3 4 seansta %90 biteceğini dşünüorum tüm arkadaşlarımın öyle oldu.. beyaz tenli ve siyah tüylüyüm... kararma oalyına gelince suan hçbir fark yok önceki haliyle aynı beyaz... iç çmaşırı içinde kalan kısıma 120 yapıolar ama ben salak gibi lisede kremle yaydığım için iyice etrafına da yaptırıyorum maktta dahil 150 seansı... ben konyadayım ama 2 senas sonra aewleneceğim adanaya gideceğim orda devam ederim... makinam alexndrte...

bu yazıyı benim gibi şimdiye kadar hiç ağda makina denememiş arkadaşalr için yazdım... beklediğiniz kadar bir acı olmuyor ama emlanın etkisi de büyüktür tabi ki... hiç vakit kaybetmeden başlamanızı tavsiye ediyorum hele ki benim gibi yaza evlenecekseniz... şuan için tek sorunum tüyler acayip takılıyor iç çamaşırıma ve eşofmanıma evde yürüyemiyorum rahat rahat :):):) takılması lazerden daha çok acı veriyor... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…