yok tatlım kim diyor onu yaa.... uydurma şyler arkadaşım sağlıkçı kendisi de yaptırıyor ve kendi hasthanesndeki kadın doğumcuya sormuş yok demiş bir zararı sonuçta bu kıl kökünü yakıo içeri rahime kadar gitmiyor ya :) ya da zarı delip geçmior ki :) ben sadece yumurtalara zarar verr mi die dşünüordum ama o da yok deynce başladım... kaç arkdşım gitti bi zararını görmedilerhatta hamileler bile var içlerinde... kolaltından daha güvenilir die duydum bende.. orada lenfler yakın olduğu için...
kızlar ya bende yaptırmak istiyorum ama nerde hiçbir bilgim yok
sizin önerieğiniz yerler var mı
gaziosmanpaşada oturuyorum bilen var mı böyle yerler sağolun güvenilir olması çok önemli saygılar
ben bugün bi poliklinikle konuştum genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler. kızlar iyi mi sizce?
aaaaay kızlar ben aşırı korkuyordum bu işten ama hiç de öyle değilmiş... ben kan alınırken ağlayan biriyim düşünün canım o kadar tatlı yani... kaç kere erteledim bu işi ama nereye kadar yaza düğün var..
hayatımda hep kremle aldım daha 1 kere ağda makina yapmamıştım... bugün emla kremimi sürdüm ve gittim.... rabbim güç kuvvet ver dedim wala başladığını bile anlamadım o kadar hızlı soğuk hava veriordu ki acısını bastırıo wala herkes gitsin hiç pişman olmazsınız... makina alexndrte.... seans 120tl ama bikini bölgesi dahil 150tl verdim...
aaaaay kızlar ben aşırı korkuyordum bu işten ama hiç de öyle değilmiş... ben kan alınırken ağlayan biriyim düşünün canım o kadar tatlı yani... kaç kere erteledim bu işi ama nereye kadar yaza düğün var..
hayatımda hep kremle aldım daha 1 kere ağda makina yapmamıştım... bugün emla kremimi sürdüm ve gittim.... rabbim güç kuvvet ver dedim wala başladığını bile anlamadım o kadar hızlı soğuk hava veriordu ki acısını bastırıo wala herkes gitsin hiç pişman olmazsınız... makina alexndrte.... seans 120tl ama bikini bölgesi dahil 150tl verdim...
ben de 3. seansıma gittim, emla kremle acı minimuma iniyor
genital bölgenin bi kısmına emla krem sürdüm bi kısmına sürmedim bakalım emlasız dayanabilecekmiyim diye ama aradaki fark cidden büyüktü. ne gerek var acı çekmeye diyip sonraki seanslarımda da bolca emla kullanıp gittim. tüylerim artık çıkmıyor desem yeridir, sadece kökleri belli oluyor o da en çok 2-3 seansta biter diye umuyorum. alet aleksandrite candela. tüm vücut için gidiyorum genital+koltuk altı ve tüm bacak seans başı 500 tl veriyorum ama çok rahatım.. kılsız tüysüz yaşamak ne rahatmış, en güzel yanı da her an etek giyip çıkabiliyorsun düşünmüyorsun tüylerim çıktı mı çıkmadı mı diyesırf bu rahatlığa bile değer verilen para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?