- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi berke_melek
-
bağımlıkdan emin ol siğara içenlerin yüzde 70 siğarayi sevmeyerek içenler birakamayanlardir asyacim ben cesretim kullanabilseydim şimdiye kadar milyon kez birakmıştim canim benimSigarayı sevmiyorsan neden yillarca ictin peki
teşekkürler asyacim sen ne durumdasintebrik ediyorum seni aylincim
oyleyse kaldi 3 gün üzerimde bi ağırlık tembellik vvar sanki neden acabaBende ilk bir haftanin zor gectigini biliyorum.
Rica ederim canim...aminçok teşekkür ederim tatlım bu yaziyi okumak çok iyi geldi bana desteğin için ayrıca çok çok teşekkür ederim inşALLAH sende fazla zorlanmadan kurtulursun bu illetten
Hoşgeldin aramiza canim istersen yapabilirsin benim bugün 4 günüm çok mmutluyumBende bugün itibariyle tamamen bırakıyorum inşallah 10 yıldır içiyorum son zamanda azalttim işyerinde icmiyorum eve gelince devam ama yeni yılda hiç içmek istemiyorum
Aynen canim ilk 3 gün hiç zorlamadi ama 4.gün akşam bayağı şiddetli sarsti bi kez bile içme fikrini aklımdan geçirmedim zaten bi süre sonrada terketti istek4 günden sonramı bu kadar zorladı
Aynen katiliyorum.Sen naptin asya.kacinci gunun bu gun.Aylin sen basaracaksin çok guclusun tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?