ben 11 kasım 2006 da sezaryen ile oğlum hayatımın tek aşkı emirhanı doğurdum tambir akrep burcu felaket birşey herkes evladıyla mutlu huzurlu günlergeçirir inşallah.
ben 11 kasım 2006 da sezaryen ile oğlum hayatımın tek aşkı emirhanı doğurdum tambir akrep burcu felaket birşey herkes evladıyla mutlu huzurlu günlergeçirir inşallah.
benım oglumda tam bı felaket akrep yanı tam da burcUNA uyuyo bu hareketlılıgı zaten cok zelkı olmasından gelır akrep burclu cocuklar aşirı akıllı oluyo
Aynen katılıyorum canım. Oğlum 17 Kasım doğumlu. Tipik akrep. Yükseleni de Akrep...Tam gizem adamı yani. Haftada okula çağrılıyorum. Öğretmeni, ''Zeka korkunç, ama yaramazlık daha korkunç'' diyor. Evde narin, kırılacak eşya pek bulundurmama kararı aldım. Çünkü cam kadar evde kırılan dökülen yok...:asigim:
canım hayırlı olsun,bende 2 kasımda sezerynla çağatayımı dünyaya getirdim,seni anlayabiliyorum,3 aydır çektigimi bir allah birde ben biliyorum:)şaka ,ama cidden acayip akıllı ve hareketli bir bebek belli yani,babasıyla beni parmagında oynatıyor resmen