bende kasım annesiyim

safinaz_as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
2
0
ben 11 kasım 2006 da sezaryen ile oğlum hayatımın tek aşkı emirhanı doğurdum tambir akrep burcu felaket birşey herkes evladıyla mutlu huzurlu günlergeçirir inşallah.

amin canım Rabbim senin evladına da hayırlı bir ömür bahşetsin inşallah

ben 11 kasım 2006 da sezaryen ile oğlum hayatımın tek aşkı emirhanı doğurdum tambir akrep burcu felaket birşey herkes evladıyla mutlu huzurlu günlergeçirir inşallah.

benimde 24 kasim 2006 da kizim dogdu annesinin bitanesiŞeniz:emir_bebek:
benimki yay burcu yanliz zor bir bebek hemde cok zor:çok üzgünüm:CADIARZU

benım oglumda tam bı felaket akrep yanı tam da burcUNA uyuyo bu hareketlılıgı zaten cok zelkı olmasından gelır akrep burclu cocuklar aşirı akıllı oluyo

Aynen katılıyorum canım. Oğlum 17 Kasım doğumlu. Tipik akrep. Yükseleni de Akrep...Tam gizem adamı yani. Haftada okula çağrılıyorum. Öğretmeni, ''Zeka korkunç, ama yaramazlık daha korkunç'' diyor. Evde narin, kırılacak eşya pek bulundurmama kararı aldım. Çünkü cam kadar evde kırılan dökülen yok...:asigim:

kızlar korkutmayın bizi demek bu kadar yaramaz oluyor akrep çocukları eyvah çekeceğimiz var desenize :))

sağlıkla gelsinlerde canları sağolsun :)

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı bizlerin başına.

ALLAH bağışlasın bende kasım annesiyim 29 kasım 2004 doğum yaptım.Feci yaramaz bir oğlum var ama dünya tatlısı herseye bedel:emir_bebek:

Bende kasım annesiyim 29 kasım 2004 doğum yaptım.Çok yaramaz bir oğlum var ama dünya tatlısı herseye bedel:emir_bebek::nazar:

canım hayırlı olsun,bende 2 kasımda sezerynla çağatayımı dünyaya getirdim,seni anlayabiliyorum,3 aydır çektigimi bir allah birde ben biliyorum:)şaka ,ama cidden acayip akıllı ve hareketli bir bebek belli yani,babasıyla beni parmagında oynatıyor resmen

şuanda günüm geçeli 9 gün oluyor
birazdan test sonuçumu almaya gidicem
çok heyecanlıyım
inşallah pozitiftir dua edin benim için

X