• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kararsızım:)

efeycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
60
0
0
Bursa
bende mutfak yaptırıyorum çizimleri bitti ama rengine karar veremiyorum.bende kahve krem istiyordum,mutfakçım çok sade olur dedi kafamı karıştırıdı hangisi güzel acaba fikir verebilirmisiniz?. birde mermerit tezgah kulanan varmı üzerine evye konulursa zamanla akar dendi lavabo bütün olunca daha kulanışlı oluyormuş? hangisi daha kullanışlı olur?
Eki Görüntüle 225330 Eki Görüntüle 225331

bende mutfak yaptırıyorum çizimleri bitti ama rengine karar veremiyorum.bende kahve krem istiyordum,mutfakçım çok sade olur dedi kafamı karıştırıdı hangisi güzel acaba fikir verebilirmisiniz?. birde mermerit tezgah kulanan varmı üzerine evye konulursa zamanla akar dendi lavabo bütün olunca daha kulanışlı oluyormuş? hangisi daha kullanışlı olur?

kahve krem derken yapacağı kahve tonu çok önemli. bende kahveyi sevenlerdenim ama mobilyacıya uyup modern olsun diye mürdüm beyaz yaptırdım. pişman değilim gerçekten klasik çizginin dışında oldu. ama kahveyi hala çok seviyorum. evye konusundada benimki metal evye 2 bölmeli çok kullanışlı sorun yaşamadım. çimstone olunca zaten bütün evye olmuyor. mermeritte kullanılıyor bütün evye. kullananlar da çok memnun. mermeritse tezgahın bütün yaptır derim

evye bütün olunca daha şık duruyor bence hemde kullanışlı zamanla akarmı snmıyorum çünkü mermerit hamur ve kalıba dökerken evyeyi içine gömüyorlar yapıştırma değil yani

ikinci sıradaki mutfak güzelmiş ama parlak dolaplarıda tavsiye eden pek yok

bence lake modeller pek şık fakat kullanıslı olmuyor sozluyum evım icin bende lake dusunuyordum fakat sonradan vazgectım ayrıca ben tezgah ıcın evye ıstedım ama sozlum mermerıt olsun dedı ve dun gıdıp gordugumde ıyıkı askımı dınlemısım dedım dolap renklerım krem ve kahve mermertımde o kadar şık ki anlatamam sahane olmus fayanslarımda krem ıcınde cok ınce seritler halınde kahve çizgileri var o yuzden acayip sahane olmus begendım yanı tavsıye ederım.resımlerı atmak ıstıyorum ama telım bozuk malesef atamıyorum :(

Back
X