Bende ikisini birden olacağım ama cesaret lazım ./

HaRaKiRi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
280
6
kızlar yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım .... çünkü öncelikle kendim kararsızım ... :26: ameliyat olayı çok çektiriyor çünkü burnumda çok çektim ... dr um benden sonra meme estetiği yaptı bir kadınada ... yan odama getirdiler onuda yani kadının çığlıkları açıkcası beni çok korkuttu

burun bitti sıra memede derken hala der oldum öyle kaldı psikolojimi cidden etkiledi ... ama en son iki gün önce gene coştum ... zaten sağlık alanında çalıştığım için dr da tanıdık gittim görüştüm ama ben silikon istemiyorum dedim ... vucudumda yabancı bir madde kabullenemiyorum nedense

dedimki sadece dikleşsin birde toparlansın yeter ... aynı anda lipoda yaptırmak istiyorum dr yaparız ddedi ama biraz senin için zahmetli olur dayanırım diyorsan onuda aynı ameliyatta çıkaralım dedi ... :26:

şimdi dr un benden istediği şey biraz kilo vermem silikon olmayacağı için kilo verirsem toparlamak daha iyi olcakmış şuan yaptırırsam yaptırdıktan sonra kilo verirsem hafiften istenmeyen bir sarkıntı oluşurmuş çok etkilemezmiş ama canımı sıkabilirmiş ... birde lipo için bu şartmış öyle abartılı kilom yok ama en iyi sonucu almam için bunu yapmalısın dedi falann ... şimdi kilo vermek için kolları sıvıycam ... inş herşey istediğim gibi olur ...

benimle aynı şeyleri yaşayan yaşamak isteyen arakdaslar sizinde burdan paylaşımlarınızı bekliyorum

evet kızlar bu konuda deneyimli tecrubeli ameliyat olmuş olacak kişilerle fikir alışverişi yapmak istiyorum yazarsanız sevinirim :26:

kadın neden çığlık atıyordu ya
hangi doktormuş bu ona gitmeyelim bari :18:

ayyyy canım o ne öyle yaaa... ben de gögüs ameliyatı oldum 2 sene önce ablam da 3 ay önce oldu ama öyle çığlık çığlığa gidecek acı çekmedik biz.. anlattıklarından ben bile korktum..:18:gögüs ameliyatı ağrılıdır derler ama bu yapılan tekniğe göre de değişkenlik gösteriyor,hadi şimdiden geçmiş olsun

tşk ederim cnm ... yani ben sordum dr a aşagıda lobide gördüm dedim yani siz hangi teknigi kullanıyorsunuz falan meme ucumu kas altımı ? dedi kas altından yapıyorum ben .. dedimki kadın beni cok korkuttu cok acı cekiyordu falan ... oda dedi işte ameliyattan yeni cıktı narkozunda etkisi var bilmem ne az sonra agrı kesici vercem azalcak agrısı dedi ama ben cok korktum yaaa :O

ya canım silikonla normal toparlatma arasında kaldım bilemiyorum :44: silikonun gelecekte ne olabilecegine dair supelerim var bu yuzden cesaret edemiyorum sadece toparlatıyım yeter diyorum ...

peki sen silikonmu yaptırdın yoksa normal toparlatmamı ? hangisi daha zahmetli acaba ?

birde göbek basen popo yaglarını memeye doldurtanlar var o ne derece saglıklı onun hakkındada bir bilgim yok dr da sormadım aman kendine gore bir işguzarlık yapar ben uyurken sonra pişman olurum

ben kas zarı altı yöntem ile ameliyat oldum uyandığımda ağrım yoktu garip bir şekilde benim ağrım 2. gün kollarımı çok zorladıktan sonra ortaya çıktı..burada cubur diye bir arkadaş kas altı oldu o da anlattığına göre ağrı çekmedim diyor.zaten ameliyattan öyle bir feryat figan acı ile uyanmıyorsun ki.. ben uyandığımda bizimkiler ve doktorum benimle dalga geçiyorlardı,ben de onlaragülüyordum,ama ,yarı uyur yarı uyanık bir halde.ben de topralanacak birşey yoktu kii o yüzden protez ile büyütme yapıldı bana.benim doktorum alınan yağlar ile gögüse dolgunluk verilebileceğini,ama bu durumun sakıncalı olduğunu çüünkü yıllar içerisinde bu yağların eriyeceğini ve yer yer küçük kitleler şeklinde gögüste kalabileceğini söylemişti. bu durum gögüs içindeki farklı oluşumların yanlış anlaşılmasına yol açabiliyormuş,bu yüzden sakın gögsüne yağ enjeksiyonu ile bişeyler yaptırma.. doktorun zaten protez ile mi toparlanacağını yoksa sadece dikleştirme mi yapılacağını muayenede söyleyecektir.

ya canım bende yeterli doku mevcutmuş gösterdim ben dr a ... bende emzirmeden dolayı sarkma var normalde 75 giyiyordum kalıbına gore 70 de oluyordu ama ele avuca gelen baya gogus vardı bende zayıftım beden o yuzden etkiliyordu ... şuan 85 numara oldum ... buda aldıgım 10 kiloyla alakalı ... ama dr bana biraz kilo ver öyle yapalım dedi sonucta lipodada bu gerekliymiş falan ... birde normal toparlamada kiloluyken yapılmasından sonra kilo verirsem istenmeyen hafif bir kendini salma durumu oluyormuş ... birde diyorum ne ugraşcaksın kilo ile taktır silikon maddesini kurtul öfff ne kadar kararsızım ben yahu :44:

evet ilk başlarda diyorsun vücuduna yabancı bi madde girecek sürekli onu hissedermiyim diye ama başarılı bir ameliyat geçirirsen hissetmiyorsun bile silikon olduğunu çok garip bir duygu 3.haftam masaj yaparken yokluyorum ben bile bulamıyorum :)

yağmurcum vallahi bende öyle dusunuyorum yabancı madde olmasın istiyorum ama normal toparlatmada yaşa baglı ve kilo alıp verime baglı memede bazı sarkmalar gene olabiliyormuş işte orda insan dusunuyor silikonda bu durum söz konusu olmaz sanırsam ... ama ben devlet hastanesinde yaptıracagım silikonu dusunursem dısardan alcam kanımca ... öyle hissetmiyorsan ne guzel ... ben biyerde okumustum yazın sıvılasırmıs kışında katılaşırmış silikon maddesi yastık gibi surekli masaj lazımmış dogrumu acaba ? :26: birde masaj yaparken gacır gucur ses cıkarıyormuş :44:

Merak ettim bu hangi doktor ve ne tür bir protez kullanıyor :))

Canım senin haklı olarak gözün çok korkmuş ama proteze masaj yaparken gacır gucur ses çıkmaz, çıkanı varsa bir yıldır burada görmedim ben bilemiyorum :)

Ağrı konusuna gelince ben Perşembe ameliyat olup Pazartesi işe başladım. Ne ağladım ne sızladım ne de bağırdım yöntemim kas zarı altıydı bunun etkisi yadırganamaz derecede büyük tabiki.

Masaja geline ben duşta yıkanırken oynuyorum bir de geceleri bazen masaj niyetine üzerine yatıyorum bu kadar. Özel bir sey yapmıyorum yazın sıvılaşıp kışın katılaşmıyor. :) İçinde su yok :) Senin doktorun hastalarına ne tür bir protez kullanıyor çok çok çok merak ettim. Markasını biliyor musun en azından ??

üstünemi yatıyosun ay patlamasın sonra
yok cnm benm bu söylediklerimi dr dan duymadım bi gazete yazısından okumuştum ...
drum iyiydi canım burnumdan memnunum memede yapıyor ama ben ona yaptırmıcam tabi o ozeldi ben devlette yaptırcam suan başka bi dr ye ...

vallahi ne guzel olmuş kurtulmuşsunuz yhaaa bende o gunleri gorebilecekmiyim acep

yok canım ya ne sesi diyorum ya ben protezin içinde olduğunu bile anlamıyorum ilk 3 gün gerginlik oldu uzanırken sonrası farkında bilde değilm protez olduğunun sert değil kalıp gibi değil içi jel neden donsun veya sıvılaşsın bence sen aklına takılan bütün soruları doktoruna sor eğer güven ve cesaret veriyorsa gerisi önemli değil. bende devlet hastanesinde oldum. çokta memnun kaldım doktorumdan ve hastanden. öncesinde iyi araştır ve doktorun güven derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…