kızlar yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım .... çünkü öncelikle kendim kararsızım ... :26: ameliyat olayı çok çektiriyor çünkü burnumda çok çektim ... dr um benden sonra meme estetiği yaptı bir kadınada ... yan odama getirdiler onuda yani kadının çığlıkları açıkcası beni çok korkuttu
:
ben kas zarı altı yöntem ile ameliyat oldum uyandığımda ağrım yoktu garip bir şekilde benim ağrım 2. gün kollarımı çok zorladıktan sonra ortaya çıktı..burada cubur diye bir arkadaş kas altı oldu o da anlattığına göre ağrı çekmedim diyor.zaten ameliyattan öyle bir feryat figan acı ile uyanmıyorsun ki.. ben uyandığımda bizimkiler ve doktorum benimle dalga geçiyorlardı,ben de onlaragülüyordum,ama ,yarı uyur yarı uyanık bir halde.ben de topralanacak birşey yoktu kiitşk ederim cnm ... yani ben sordum dr a aşagıda lobide gördüm dedim yani siz hangi teknigi kullanıyorsunuz falan meme ucumu kas altımı ? dedi kas altından yapıyorum ben .. dedimki kadın beni cok korkuttu cok acı cekiyordu falan ... oda dedi işte ameliyattan yeni cıktı narkozunda etkisi var bilmem ne az sonra agrı kesici vercem azalcak agrısı dedi ama ben cok korktum yaaa :O
ya canım silikonla normal toparlatma arasında kaldım bilemiyorum :44: silikonun gelecekte ne olabilecegine dair supelerim var bu yuzden cesaret edemiyorum sadece toparlatıyım yeter diyorum ...
peki sen silikonmu yaptırdın yoksa normal toparlatmamı ? hangisi daha zahmetli acaba ?
birde göbek basen popo yaglarını memeye doldurtanlar var o ne derece saglıklı onun hakkındada bir bilgim yok dr da sormadım aman kendine gore bir işguzarlık yapar ben uyurken sonra pişman olurum
Merak ettim bu hangi doktor ve ne tür bir protez kullanıyor :))
Canım senin haklı olarak gözün çok korkmuş ama proteze masaj yaparken gacır gucur ses çıkmaz, çıkanı varsa bir yıldır burada görmedim ben bilemiyorum :)
Ağrı konusuna gelince ben Perşembe ameliyat olup Pazartesi işe başladım. Ne ağladım ne sızladım ne de bağırdım yöntemim kas zarı altıydı bunun etkisi yadırganamaz derecede büyük tabiki.
Masaja geline ben duşta yıkanırken oynuyorum bir de geceleri bazen masaj niyetine üzerine yatıyorum bu kadar. Özel bir sey yapmıyorum yazın sıvılaşıp kışın katılaşmıyor. :) İçinde su yok :) Senin doktorun hastalarına ne tür bir protez kullanıyor çok çok çok merak ettim. Markasını biliyor musun en azından ??