E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
sagol canım İNŞALLAH seninledir bebişintebrik ederim
amin canım hepimize saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı evlatlar versn çok sagolun :Saruboceq::icecream:tebrik ederim canim,RABBIM sonna kadar saglikli hamilelik nasip etsin ve hayirli evlat versin:Saruboceq:
sagol canım İNŞALLAH seninledir bebişin
bozocum şu bebek patiklerini nasıl aldınız ben de istiyorum ama puan gerekiyomuş o nasıl alınıyo:teselli:tebrik ederim
bozocum şu bebek patiklerini nasıl aldınız ben de istiyorum ama puan gerekiyomuş o nasıl alınıyo:teselli:
amin çok sagol canımkaydirigubbakcemile5çok tebrik ederim canımmmm sağlıcakla alırsın inşallah kucağaına meleğini
inşaallah kandırırsın eşinide bu güzel heyecanı tekrar yasarsın tatlım sagolun ya böyle cevapları okuyunca çok duygulanıyo insan kise bişey yazmaz gibi geliyo bak aglıycam şimdi duygulandımmafoldumbentebrık ederım canım bende ikinciyi istiyordum gecen yıl bır boş gebelik yasadım bu yıl bes ay denedık olmayacak dıye kafama cok taktım sımdıde eşim erteledı seneye yapalım dıyor elım kolum baglı seneye bekleyecem artık senin yazını gorunce kendı durumumu hatırladım bırden paylaşmak istedim
sağlıkla kucagına alırsın inşallah...
amin canım hakkında hayırlısı bak üzüldüm şimdi ama olacagın önüne geçilmiyo İNŞALLAH ikinizde saglıcakla kalın:Saruboceq:Tebrik ederim.bende ikinci bebeğime hamileyim.kızım cok kucuk daha 18 aylıksürpriz oldu bize.ama kısmet böyleymiş diyorum.sağlık problemlerim var.gebeliği devamı yarın belli olacak.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
sagol canım et ete tebrik et beni iyi geliyo valla daha çevremdeki çogu yakınlarım bile bilmiyo sizlerle paylaşıyorum ha bu arada doktora gittim bugün kan testi yaptırdı 341 çıktı sonuç haftaya gelde keseye bakalım dedi umarım görürüm bebişimi haftaya:Saruboceq:burdada tebrik edim canim seni
amin canım çok sagol hepimizinki İNŞALLAHvereliniortaktebrikler canim,gozunaydin.saglikla gelsin insallah