Bizimde buna benzer cnm ben dogal yolla kaldim.esim proxed plus kullandi.dr bana klomen verdigi ay hamile kaldim.
Evet dr cok onemli.ondan once gittiklerimiz ya tup bebek yapalim bu degerlerle olmaz dedi ya da bir sene bekleyin oyle gelin olmazsa bakariz dedi.bosa zaman kaybi olcakti.ya da inanip tup yaptircaktik maddi manevi cokuntu..Doktor da cok onemli.. bak seni ne guzel yonlendirmis.. senin doktorun kim canim ?
Amin canim sag ol.allah size de nasip etsin insallah.bize dr sayi iyi sakin ameliyat olmayin bu degerlerle dogal yolla olur olmazsa da asilama ile hallederim dedi.bu soylediklerini soyleyenlerde olmustu ama biz onlara hic inanmadik.hemen keselim ameliyat edelm dediler.sonra arastirdik.ameliyattan sonra degerler once sifirlaniyor tekrar yukseliyor.sayi olana ameliyat riskli ve sureyi uzatiyor.esim de unv de cok iyi bir dr a gitmisti.o da bikac ay olmaZsa asilama yapariz demisti.ben bide kendim gidiyim dedim iyi ki de gitmisim.biraz da kismet meselesi.allah ol derse olur.bir milyon spermle normal yolla hamile kalan da var dedi dr bana.rabbim en yakin zamanda kucagni doldursun. Ins bize de tabi.ne kdrdir bekliyorsun pekiYa canim allah bagislasin boyle haberler almak cok guzel.. benim doktorum hic klomen vermedi esimin doktoru da bu morfoloji ve bu ileri hareket durumunda asilamayi bile olsan tutmaz deyince hic klomen dusunmedim
Amin canim sag ol.allah size de nasip etsin insallah.bize dr sayi iyi sakin ameliyat olmayin bu degerlerle dogal yolla olur olmazsa da asilama ile hallederim dedi.bu soylediklerini soyleyenlerde olmustu ama biz onlara hic inanmadik.hemen keselim ameliyat edelm dediler.sonra arastirdik.ameliyattan sonra degerler once sifirlaniyor tekrar yukseliyor.sayi olana ameliyat riskli ve sureyi uzatiyor.esim de unv de cok iyi bir dr a gitmisti.o da bikac ay olmaZsa asilama yapariz demisti.ben bide kendim gidiyim dedim iyi ki de gitmisim.biraz da kismet meselesi.allah ol derse olur.bir milyon spermle normal yolla hamile kalan da var dedi dr bana.rabbim en yakin zamanda kucagni doldursun. Ins bize de tabi.ne kdrdir bekliyorsun peki
erkek için ünv.de cüneyt bey var cnm.üroloji dr.u.profesör. benim şu an gittiğim akademi nuri hüseyinoğlu.hamile kalmadan önce gültekin akbilek'e gittim.bulunduğu hastaneyi sevmedğim için ve akademide indirimimiz olduğu için değiştirdim..Canim senin doktorun kimdi? Benim de ailem kocaelinde oturuyo olmadi bende ona bi gozuksem bi de esinin doktoru kimdi ?
erkek için ünv.de cüneyt bey var cnm.üroloji dr.u.profesör. benim şu an gittiğim akademi nuri hüseyinoğlu.hamile kalmadan önce gültekin akbilek'e gittim.bulunduğu hastaneyi sevmedğim için ve akademide indirimimiz olduğu için değiştirdim..
evet yanyana canım.Aa ben akademi hastanesinde yasar bey e gitmistim.. ama bu konu beni asar dedi cihan hastanesine yonlendirmisti.. zaten kocaeliye tasinma isimiz var bakalim cok sagol canim yaa.. dunden beri moralim bozuk direk tup bebek memorial a gidecektik ama baska sehire nasil gidip gelicem nasil izin alicam diye dusunup duruyordum.. nuri bey le yasar beyin odalar yanyanaydi hatirliyorum
bu arada rica ederim canım ne demek.bizde geçtik bu korkulardan.her zaman ne istersen sorabilirsin.senin bir yıl mı oldu deneyeli? hiçbirşey kullanmadan mı deniyorsunuz?Aa ben akademi hastanesinde yasar bey e gitmistim.. ama bu konu beni asar dedi cihan hastanesine yonlendirmisti.. zaten kocaeliye tasinma isimiz var bakalim cok sagol canim yaa.. dunden beri moralim bozuk direk tup bebek memorial a gidecektik ama baska sehire nasil gidip gelicem nasil izin alicam diye dusunup duruyordum.. nuri bey le yasar beyin odalar yanyanaydi hatirliyorum
bu arada rica ederim canım ne demek.bizde geçtik bu korkulardan.her zaman ne istersen sorabilirsin.senin bir yıl mı oldu deneyeli? hiçbirşey kullanmadan mı deniyorsunuz?
evet canım kesinlikleee.bende burdan çok şey öğrendim.insan ne yapcağını şaşırıyor dimi?aynı sıkıntıları yaşayanlardan olabildiğini öğrenmek insanı yönlendiriyor..benimde yaş 30. sıkıntı o zaten.bizde bir yıl düşünmedik.4ayda hamile kaldım. toplam sperm 100 milyon. ml de 30 milyon civarı.toplam hareketlilik % 27.morfoloji %2ydi cnm.proxed tan sonra artmış olabilir ama baktırmadı bizimki gitmedi.zaten hemen oldu klomen kullanınca.yalnız ilki kimyasal oldu.sonra tekrar klomen kullandım.o ay yine hamile kaldım iki kere yaniEvet canim 1 yil oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum.. esim de 6 aydir vitamin kullaniyo ama hic bisey olmadi.. ben butun tetkiklerden gectim hatta rahim filmi bile cekildim ama olmadi iste.. evleneli 3 yil doldu ilk 2 yil korunduk yas geldi simdi 30 a.. valla benim tek dert ortagim kadinlar kulubu.. burasi cok guzel bir site.. sizin gibi iyi insanlarla paylasiyorum rahatliyorum en azindan.. disaridaki insanlar fesatlikla dolu.. canim bu arada senin esinin sperm degerleri tam olarak nasildi?
Ileri hareketli?
Toplam hareketli?
Ml deki sperm sayisi?
Morfoloji?
ileri hareketli de birinde %5 birinde %7 çıkmıştı canım.yazmayı unutmuşum.aslında sadece sayı iyiEvet canim 1 yil oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum.. esim de 6 aydir vitamin kullaniyo ama hic bisey olmadi.. ben butun tetkiklerden gectim hatta rahim filmi bile cekildim ama olmadi iste.. evleneli 3 yil doldu ilk 2 yil korunduk yas geldi simdi 30 a.. valla benim tek dert ortagim kadinlar kulubu.. burasi cok guzel bir site.. sizin gibi iyi insanlarla paylasiyorum rahatliyorum en azindan.. disaridaki insanlar fesatlikla dolu.. canim bu arada senin esinin sperm degerleri tam olarak nasildi?
Ileri hareketli?
Toplam hareketli?
Ml deki sperm sayisi?
Morfoloji?
ileri hareketli de birinde %5 birinde %7 çıkmıştı canım.yazmayı unutmuşum.aslında sadece sayı iyi
Neler hissettigini o kadar iyi anliyorum ki cnm.ay allah sendende razi olsun.ayni seyleri cekenlere ufacik yardimimiz dokunsa ne mutlu bize.cok iyi karar verin.size kesinlikle once asilama olur.ameliyat olursa da o duzelene kdr senin yas gidiyor.bayan yasi cok muhim burda.ve cok iyi de olmayabiliyor bir yastan sonra ameliyat cnm.ama sen yine de kendin arastir.esin ticaret amaci gutmicek bir profa gozuksun.tup bebek merkezlerinden uzak durun su an bence bi kere..esim umuttepe de yaptirdi.birde merkezde hipokrat var bu iki yerden haric gercekci sonuc cikmiyor.Canim sonuclarimiz ayni resmen.. siz testi nerde yaptirdiniz????
tabi yer de cok onemli.. allah senden razi olsun surda konusuyoruz ya nasil icimi ferahlattin.. gercekten ne yapacagimi bilmez durumdayim geceleri uykuya dalamiyorum esim ameliyat mi olsa yoksa hemen tup mu yaptirsak.. herkes farkli bisey diyor burda okuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?