Allah yardımcınız olsun. Bu yolda en önemli şeylerden biri yüksek moral ve eşlerin birbirine desteği. Umarım ilk denemenizde yavrunuza kavuşursunuz.
inşallah canım. eşimle birbirimize elimizden geldiğince destek oluyoruz. ama erkeklerin duyguları daha farklı tabi. atlatması bir kaç günü bulacak gibi. şuan 2 gündür çok üzgün((
arkadaşlar şimdiye kadar yapılan testlerde , kontrollerde bende bir sorun bulunamadı. 2 gün önce tekrar gittiğimde. yumurtamında sağlıklı bir şekilde çatladığını ve rahmimin kalınlaşmaya başladığınıda gördük.
Fakat eşimin sperm sayısı 16 milyon ve morfolojisi %2 çıktı. Doktorum size tüp bebek yolu gözüküyor dedi. bu ay ki adetimi bekleyip, sonraki aşamada tüp bebek için başvurmak olacak.
durumu bana çok benzeyen arkadaşlar varsa benimle yaşadıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...........
bunu değerlendirecek ya da durumu bana benzeyen yokmu aranızda
arkadaşlar şimdiye kadar yapılan testlerde , kontrollerde bende bir sorun bulunamadı. 2 gün önce tekrar gittiğimde. yumurtamında sağlıklı bir şekilde çatladığını ve rahmimin kalınlaşmaya başladığınıda gördük.
Fakat eşimin sperm sayısı 16 milyon ve morfolojisi %2 çıktı. Doktorum size tüp bebek yolu gözüküyor dedi. bu ay ki adetimi bekleyip, sonraki aşamada tüp bebek için başvurmak olacak.
durumu bana çok benzeyen arkadaşlar varsa benimle yaşadıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler...........
Canim merabalar profil bilgilerine baktim bebisin gelmis:)
Sana bi kac tane sorum olacak yanitlarsan cok sevinirim.
Dogal yoldan mi hamile kaldin
Hiz icin ek takviye kullandiniz mi ilac ya da bitki
Sperm sonucunda likefaksiyon suresi 45 dk yaziyor..normali 15_30 dk. Bu konuda ek bi ilac falan kullandiniz mi.
Bana ayrintili anlatirsan sevinirim drlar ne dedi. Ne yaptiniz. Esimin morfolojisi 0-4 arasinda degisiyor ileri hizli 0.
Merhabalar ayni dert bizde de var. Siz nasil hamile kaldiniz.ilac mi kullandiniz? Esimin sperm miktari iyi 100.000.000 ama morfoloji 2. Varikoselden sebep. Sonuca ulasamazsak ameliyat olcak ya da baska yollar denicez.gorusmek uzere tesekkurler.Canim merabalar profil bilgilerine baktim bebisin gelmis:)
Sana bi kac tane sorum olacak yanitlarsan cok sevinirim.
Dogal yoldan mi hamile kaldin
Hiz icin ek takviye kullandiniz mi ilac ya da bitki
Sperm sonucunda likefaksiyon suresi 45 dk yaziyor..normali 15_30 dk. Bu konuda ek bi ilac falan kullandiniz mi.
Bana ayrintili anlatirsan sevinirim drlar ne dedi. Ne yaptiniz. Esimin morfolojisi 0-4 arasinda degisiyor ileri hizli 0.
Ilac kullandik ama ilac kullanmadan hamile kaldimMerhabalar ayni dert bizde de var. Siz nasil hamile kaldiniz.ilac mi kullandiniz? Esimin sperm miktari iyi 100.000.000 ama morfoloji 2. Varikoselden sebep. Sonuca ulasamazsak ameliyat olcak ya da baska yollar denicez.gorusmek uzere tesekkurler.
Nasil yani ben anlayamadim sanirim. Ilac kullanip ilaci birakip mi yoksa asilama ya da tup bebek ile mi hamilelik olustu? Esimde proxed plus kullaniyor da gelecek ay ise yaramis mi yaramis mi diye gidicez.ben yaradigini pek sanmiyorum ama hayirlisi..Ilac kullandik ama ilac kullanmadan hamile kaldim
Canim soyle oldu.dr bize proxeed ve maca verdi.esim kullandi ama kullandiginin 3.gunune hamile kalmisim.yani ikacin bir etkisi olmadan dogal yoldan hamile kaldimNasil yani ben anlayamadim sanirim. Ilac kullanip ilaci birakip mi yoksa asilama ya da tup bebek ile mi hamilelik olustu? Esimde proxed plus kullaniyor da gelecek ay ise yaramis mi yaramis mi diye gidicez.ben yaradigini pek sanmiyorum ama hayirlisi..
Canim soyle oldu.dr bize proxeed ve maca verdi.esim kullandi ama kullandiginin 3.gunune hamile kalmisim.yani ikacin bir etkisi olmadan dogal yoldan hamile kaldim
öncelikle geçmiş olsun, dilerim her isteyen gibi siz de bir an önce evlat sahibi olabilirsiniz. hiç aşılama yaptırmayı düşünmediniz mi? belki zaman kaybıda olabilir ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. eşim varikosel ameliyatı oldu 8 ay önce, değerler kötü değil diyorlar, bende tüm testlerden geçtim, en son şu anda yumurta takibi yaptırıyorum. sorun yok gibi, inşallah çatladığını da görürüz. eşimin morfoloji %2 % 3 değişiyor. sayı 65 miyon en yüksek ise 81 milyon çıkmıştı 1mlde. ama ileri hız %7, yavaş hızla beraber %55 gibi. morfolojiye bakmıyoru doktorlar ama yapısa sorun varsa dölleyemiyor yumurtayı. hızınız nasıl? ben bu ayki takiptan sonra aşılama denemeyi düşünüyorum, gittiğim her bir doktorun en azından 1 yıl beklemeyin demesine rağmen. hakkımızda hayırlısı inşallah.
Bizimde buna benzer cnm ben dogal yolla kaldim.esim proxed plus kullandi.dr bana klomen verdigi ay hamile kaldim.Canim esimin degerleri senin esininkilerle benzer.. nasil hamile kaldin canim ?
Bizimde buna benzer cnm ben dogal yolla kaldim.esim proxed plus kullandi.dr bana klomen verdigi ay hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?