Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bende hamileyim.beklemiyodum cok üzüldüm ama yapacak bişey yok...tahlile göre 3_4 hafalık netten yaptıgım hesaplara göre 5 haftalık saskınım:kedi:
bence çok üzüldüm demen Allah'ın gücüne gider öyle söleme canım bak burada okuyoruz evlat hasrateyle yanıp tutuşanları herşeyin hayırlısı olsun hayırlı olur inş.
ilk zamanlar bıçak saplanır gibi batmalr vardı şimdi yok sancım var adet olcakmışım gibi sen de durum nasıldı.Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
inşallah canım yaaa delicem düşünmekten.Yoksa bile bir an önce adet olsam da rahatlasam.yazılı okumam lazım pazar günü ev taşıyacağız her yer paket dolu.içimden hiç bişey gelmiyo.Bıktım artık tüm bunlardan
evet canım benimde adetim geçmemişti ama aet agrım vardı cok fecii zaten gecenin bi yarısı doktora gittik yarın sabah test yapalım daha son ra ilaç tedavisine başlayalım dedi doktor..sabah gittik test yaptırdık hem kan hem idrar hamile oldugumu ogrendimm