Bu uylerin altinda gebelik haftalari ve Ve aciklamasi gozukuyor ya sizde de var onu nerden yapiosunuz yeni uye oldum daKızlar şükürler olsun sonunda ben de hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
O gebelik haftasıyla açıklamanın en altında yazıyor ordan ekleyebilirsinizBu uylerin altinda gebelik haftalari ve Ve aciklamasi gozukuyor ya sizde de var onu nerden yapiosunuz yeni uye oldum da
Inşallah canım. Bu hormon da tamamen stresten yükseliyor. Ben kafamdan attığım ayda hamile kaldımdostinex canm ilacin adi bu ay ilk defa kullandim inşallah düşmüştür
mrhba yanlış konuyayazmışolabıçırm ama yenıyım bılmıyrum tam olarak benım bı hafta adetm gecıktı ama 3 kez ıdrr tahlılı yapytım negatıffEvet hepimize mart ayı bereketli olmuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Her zaman kan testi yapmak daha sağlıklı sonuç verir. Kan testi yapmanızı öneririm.mrhba yanlış konuyayazmışolabıçırm ama yenıyım bılmıyrum tam olarak benım bı hafta adetm gecıktı ama 3 kez ıdrr tahlılı yapytım negatıffuyku halı ve halszlik dışında bı belirtım de yok sizce hamılemıyım
Canımmm, hayırlı olsun. İnşallah bu defa güzel sonuçlanır. Hepimiz bebeklerimizi kucağıma alırım. Tekrardan tebrik ederim..sonunda bende hamileyim 4 yıllık evliyim ve 2 düşük yaptım inşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz
çok teşk ederim canm tek ümidimiz o bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımCanımmm, hayırlı olsun. İnşallah bu defa güzel sonuçlanır. Hepimiz bebeklerimizi kucağıma alırım. Tekrardan tebrik ederim..
mrb canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende 4.5 yıllık evliyim iki düşük yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim inş bu sefer bizi bırakmazlarsonunda bende hamileyim 4 yıllık evliyim ve 2 düşük yaptım inşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz
inş canım sende de ağrılar varmı benim gibimrb canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende 4.5 yıllık evliyim iki düşük yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim inş bu sefer bizi bırakmazlar
var canım ya kasık ağrım var üstüne bide dolaşım bozukluğu var varis ağrılarıda bitiriyor zaten beni ama kasık ağrısı yerleşmeye çalıştığı için olur diyolar pazartesi doktora gitçem inşallah o zamana kadar bişey olmazinş canım sende de ağrılar varmı benim gibi
Çok ağrın varsa bekleme pazartesi ye kadar hafifte olsa bi ilaç verir belki rahatlarsın. inş sorun yokturvar canım ya kasık ağrım var üstüne bide dolaşım bozukluğu var varis ağrılarıda bitiriyor zaten beni ama kasık ağrısı yerleşmeye çalıştığı için olur diyolar pazartesi doktora gitçem inşallah o zamana kadar bişey olmaz
ancak pazartesiye randevu aldım diğer günler doluymuş doktor ne yapayım bilemedim ya işteyim çalışıyorum bide çok zor oluyor yaaaaÇok ağrın varsa bekleme pazartesi ye kadar hafifte olsa bi ilaç verir belki rahatlarsın. inş sorun yoktur