Bende hamileyimmm

İnşallah sende bu ğüzel duyguyu tadarsn daha bi sıvı içimde ama hissi bambaşka :)
Eminim öyledir hayali bile guzelken gerçeğini tahmin edemiyorum :) ben de 5 aylık evliyim bu 2 ay denememiz. ama yıllardır bekliyor gibi çok istiyorum. Etrafımdakiler de çok istiyor. Her gün bir hamile haberi alıyorum neredeyse. Inşallah bu haberi ben de veririm bu ay sizler gibi Allah seni ve bebeğini korusun sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Aminm saol allah gönlüne göre versin insallahh :))

arkadaşlar öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. belirtileriniz nasıl olmustu? ben 2,5 yıllık evlıyım ve 9 aydır gebelik istiyoruz. son reglim 16 ocakta oldu yani 3.gecıkme günüm bugun.17 gün once cok siddetli kasık ağrılarım oldu ve bu 10 gün sürdü akıntım cok cok fazla oldu ve biraz kokuluydu rengi normaldi.enfeksiyon durumum olmadığına eminim herhangı bır yanma vs yoktu.sonra yavas yavas hafıfledı 1 haftadır da belim ve kasıklarım adet olacağım gibi sancı veriyor ve geçiyor. gögüslerimde 1 haftadır oldukca fazla damarlanmalar oldu ve 3 -4 gündür 1 beden büyüdü nerdeyse. 16 ocakta ve bugun gebelik testi yaptım sonuç negatif cıktı. sizce henüz erken olabilirmi gebelik testi için cıkmama durumu olurmu?cok umutlanmstım göğüslerim ilk kez boyle damarlandı. bu durumu yasayan oldumu hiç?

canim hayirli olsun nasil 1 haftalik.adet gunun gectiyse ogrendiginde.en az 4 haftalik olur doktorlarin hesabina gore o kismi anlamadim.diger arkadasim adet gunun 3 gun gecmis testte cikmayabilir bagzi testlerde sat.1 hafta gecince cikiyor.benim hep 1 hafta gecince cikiyor.ilkte 6 gunu bile cok az cikmisti biraz daha bekle tekrar yap bence .benim sat 23 ocak bende bekliyorum bakalim hayirlisi

hepimiz için hayırlısı olsun. bugun yaptığım test erken donemde gosteren testlerdendi predictor markası,adetten 4 gün önce %90 doğruluk yazıyor.oyüzden biraz umutsuzluğa kapıldım ama bir yandan da ilk kez gögüslerim de böylesi damarlanmalar oldu,her ay gözlemliyordum ancak ilk kez bu ay böyle oldu.

adet olmama az kala tutmuş demekki

Inşallah hamilesindir canım :) Allah bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…