• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende hamileyimm

Seymadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
13
Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin

Daha çok yeni gibi cnm Allah hayirli sağlıklı hamilik nasıl etsin bizlere de:dua::halay:

Kızlar bugün test yaptırdım idrar da silik çıktı hemen kan vermeye gittim beta 78.2 çıktı sizce kaç haftalık fikri olan varmı? Çok güzel bir duyguymuş Rabbim her isteyene nasip etsin
Can'ım Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim kaç gün geçti reglin testi yaptığında

Adetim 7 gün geçti hafif baş dönmeleri yaşıyordum bide çok üşüyorum. Ben grip oldum sanırken hamile çıktım
bu kadarmı baska belirti yasadınızmı..hayırlı olsun bu arada:KK36:

Tebrik ederim canım, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun, çok kolay da hamileliğin olsun inşallah.

Benim de ayağım ısınmıyor bu aralar ama hamilelik mı başka birşey mi bilmem:-)
Benim günlerdir yanıyor ayaklarımın altı. Ama 2 gündür de yorgan döşek yatıyorum üşümekten. Değişik ruh halleri yani. Rabbim nasip etsin sana da insallaaaahh

Hayirli olsun canimmmm :)

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle :) bende çok üşüyorum burnum iki haftadan fazladır tıkalı. Yorgan battaniye ne varsa alıyorum ama yinede donuyorum. Doktorum normal dedi :)

Amin canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebisini. Belirtiler içinde varmış zaten üşümek. O yüzden çok aldırış etmedim bende .

Back
X