• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende hamileyim :)

incikupeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
549
Puanlar
83
Herkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/

hayırlı olsun canım benimde 36 dı iki günde bir beta yaptır için rahat olsun:)

Hayırlı olsun canım, adetine daha 4 gün varmış düşük çıkması normal :) yükselir Allah ın izniyle düşünme öyle şeyler, iki günde bir tekrarlamanı tavsiye ederim için rahatlamış olur :KK51:

Herkese sağlıklı gebelik ve bebekler dileğiyle :)) bende dün bhcg 20.6 değeriyle sonunda hem kan da hem idrarda pozitif görmenin şaşkınlık ve mutluluğunu yaşıyorum. Ama daha büyuk bir heyecanim daha var oda b hcg nin yükselmesi ... bat a 4 günüm var henüz. Çok mu düşük değerim? :/
canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :D

Yari
canım benim adete 4 gün kala 11.6 ydı 2 gün sonra 41.8 oldu üstünden 5 gün geçti daha yaptırmadım cumaya randevu aldım evde yapıyorum sabahları artık tam koyu çıkıyor sen de 2 gün sonra tekrar yaptır inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz :D
Yarın yaptirayim diyorum 2.gün olacak yarın diye. Sonra da regl günümde yaparım ya inş yukseliyordur cnm..

hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğumu. son adet tarihim 21 şubat beta-hcg değerim 300lerde normal mi sizce? çalıştığım için sonucu telefondan aldım o yüzden hala biraz tedirginim.

merhaba canım hayırlı olsun benimde 3 gün kala 33 tü. şuan çok sağlıklıyız çok şükür. seni diğer topiklerden hatırlıyorum :)

Ben kaybettim Bebeğimi smdi yemiden hamileyim. Yinede teşekkür ederim senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına :))

Ben kaybettim Bebeğimi smdi yemiden hamileyim. Yinede teşekkür ederim senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına :))

Çok tebrik ederim. Ne güzel Rabbim hemen nasip etmiş yeniden. İnşallah sağlıkla ilerler canım hamileliğin. İlk bebişin mi olucak ?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün öğrendim hamile olduğumu. son adet tarihim 21 şubat beta-hcg değerim 300lerde normal mi sizce? çalıştığım için sonucu telefondan aldım o yüzden hala biraz tedirginim.[/QUOTE benim adetim bir hafta gecikmişti 1567 çıkmıştı dr.gayet iyi olduğunu söylemişti

bugün tekrar gittim doktora her şey yolunda çok şükür. çok teşekkür ederim ilginize :KK45:

Back
X