bende hamileyim

aysenur41

Hoşgeldin bebişim..
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
81
1
arkadaşlar çok mutluyum.biraz önce test yaptırdım.sonuç pozitif.bende hamileyim.mayıs ayında düşük yapmıştım.doktorum 2-3 ay bekle demişti.ve bu ay hamile kaldım.Allah bir daha aynısını yaşatmasın inşllah.isteyen herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.banada inş.hihoyyyt

bebekqk4.jpg

canım tebrikler sağlıcakla kucağına alman dileğiyle
rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın

Canım bende aynı senin gibi üç ay önce düşük yapmıştım mayıs ayında ve bende şimdi yine hamileyim altıncı haftam artık mide bulantılarım başladı ama yavrularımız için katlancaz tabi inşallah allah hepğimize hayırlsııyla kucağımıza almayı nasip eder

Canım bende aynı senin gibi üç ay önce düşük yapmıştım mayıs ayında ve bende şimdi yine hamileyim altıncı haftam artık mide bulantılarım başladı ama yavrularımız için katlancaz tabi inşallah allah hepğimize hayırlsııyla kucağımıza almayı nasip eder[/QUO

canım sanada çok geçmiş olsun.benim daha öyle çok fazla mide bulantım yok.cumartesi günü doktora kontrole gidicem.Çok heyecanlıyım ve aynı zamanda çok korkuyorum.aynı şeylerin olmasından korkuyorum.İNş.Allah bir daha aynı acıyı yaşatmaz hiçkimseye banada.sen kontrole gittinmi kalp atımı başlamışmı

X