S
seçhil
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seçhil
bende hamileyim 6 haftalık allah tüm hamile olan arkadaşların yar ve yardımcısı olsun inşallah:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar bebegımı kaybettım ben cok uzgunummmmmmmmmmm
inan bende çok üzngünüm senin adına.çok geçmiş olsun.allahım en yakın zamanda sağlılı sıhatli bir evlat versin sana
saol canım ınsallah okadar cok alısmıstım kı ona ama kucagıma alamadan benı bıraktı
canım benim ne olur deme öyle.inan içim öyle kötü oluyorki.yüce rabbimden geliyor herşey.herşeyde vardır bir hayır.kendine hakim ol.allahım sanada tüm isteyenlerede inşallah tez günde tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir.
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH AMA HEP KENDIMI SUCLUYORUM KURTAJDAN CIKTIM ESIMI ARAYIP ONDAN OZUR DILEMEK ISTEDIM ONUN BANA VERDIGI EMANETE SAHIP CIKAMAMISIM GBI GELIYOR HALEN.SENIN SUCUN YOK DIYOR BANA AMA NE BILIYIM SANKI BEN DIKKAT ETSEYDIM HAREKETLERIME YASARMIS GBI GELIYOR FOLIC ASIDIDE BIRAKTIM GEBELIK TESTLERIMIDE ATTIM SADECE BEBEGIME YAZDIGIM GUNLUK DURUYOR ORAYA BILE YAZAMADIM KAYBETTIM SENI DIYE OFFFF CANINIZI SIKIYORUM SIZINDE AMA NE OLUR KENDINIZE DIKKAT EDIN HAMILELER NE OLUR mafoldumben:gitme: