bende hamileyim

S

seçhil

Ziyaretçi
bende hamileyim 6 haftalık allah tüm hamile olan arkadaşların yar ve yardımcısı olsun inşallah:CüvCüv:

tebrikler canım gözünaydın a.s.:1hug: hamile olanlara dua etmişsin ama biz hamile olmayanları unutmussun canım bizler icinde duaetmeyi unutmma olurmu :1hug:

TEBRıKLERRRRRRRRRRRRRRR Hayırlı olsun bebişin. sağ salim inşallahhhhhhhhhhhhh

tebrik ederim allah kucagınıza almayı nasip etsina.s.

tebrik ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

canım tebrik ederim.allah bebeğini sağlıkla sıhahtle zamanında kucağına almayı nasip etsin.tabii cümlemizi aallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.olmayanlarada varsin inşallah.

inan bende çok üzngünüm senin adına.çok geçmiş olsun.allahım en yakın zamanda sağlılı sıhatli bir evlat versin sana

gözün aydın canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ihşalllahhh:Saruboceq:

gözün aydın allah yüzünü görmeyi nasip eder inşaallah hayırlısıyla..

saol canım ınsallah okadar cok alısmıstım kı ona ama kucagıma alamadan benı bıraktı

canım benim ne olur deme öyle.inan içim öyle kötü oluyorki.yüce rabbimden geliyor herşey.herşeyde vardır bir hayır.kendine hakim ol.allahım sanada tüm isteyenlerede inşallah tez günde tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir.

canım benim ne olur deme öyle.inan içim öyle kötü oluyorki.yüce rabbimden geliyor herşey.herşeyde vardır bir hayır.kendine hakim ol.allahım sanada tüm isteyenlerede inşallah tez günde tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH AMA HEP KENDIMI SUCLUYORUM KURTAJDAN CIKTIM ESIMI ARAYIP ONDAN OZUR DILEMEK ISTEDIM ONUN BANA VERDIGI EMANETE SAHIP CIKAMAMISIM GBI GELIYOR HALEN.SENIN SUCUN YOK DIYOR BANA AMA NE BILIYIM SANKI BEN DIKKAT ETSEYDIM HAREKETLERIME YASARMIS GBI GELIYOR FOLIC ASIDIDE BIRAKTIM GEBELIK TESTLERIMIDE ATTIM SADECE BEBEGIME YAZDIGIM GUNLUK DURUYOR ORAYA BILE YAZAMADIM KAYBETTIM SENI DIYE OFFFF CANINIZI SIKIYORUM SIZINDE AMA NE OLUR KENDINIZE DIKKAT EDIN HAMILELER NE OLUR mafoldumben:emir_bebek::gitme:

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH AMA HEP KENDIMI SUCLUYORUM KURTAJDAN CIKTIM ESIMI ARAYIP ONDAN OZUR DILEMEK ISTEDIM ONUN BANA VERDIGI EMANETE SAHIP CIKAMAMISIM GBI GELIYOR HALEN.SENIN SUCUN YOK DIYOR BANA AMA NE BILIYIM SANKI BEN DIKKAT ETSEYDIM HAREKETLERIME YASARMIS GBI GELIYOR FOLIC ASIDIDE BIRAKTIM GEBELIK TESTLERIMIDE ATTIM SADECE BEBEGIME YAZDIGIM GUNLUK DURUYOR ORAYA BILE YAZAMADIM KAYBETTIM SENI DIYE OFFFF CANINIZI SIKIYORUM SIZINDE AMA NE OLUR KENDINIZE DIKKAT EDIN HAMILELER NE OLUR mafoldumben:emir_bebek::gitme:

canım benim herşey allahtan bunu sakın unutma.yüce rabbim herşeyin en doğrusunu en iyisini verir.kuzucuğun melek oldu gitti.ama yüce rabbim gene vericektir sana bir evlat.yiycek ekmeği varsa bu dünyada emin ol ne olursa olsun bu olay olmazdı ama yoksa sen ne yaparsan yap doğardı.tabiki haklısın kenidmize dikkat etmemiz lazım ama herşeyin yüce arbbimizden geldiğini unutma.allah sabrını versin.güçlü ol.dualarım senin için ve tüm çocuk isteyenler için.allahım tez günde versin sağlıklı hayırlı bir evlat isteyenlere.bizimde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

X