bende hamileyim galiba

serap___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
155
2
40
Slm arkadaşlar,test yaptım ve ikinci çizgi silik olarak çıktı,kan testi daha yaptımadım,saglık ocakları yapıyomu acaba galiba hamileyim ve çok şaşkınımyasakkelime:uhm:

son adet tarihiniz nedir..
ve hayırlı uğurlu olsun..eet kan testi yapılıyor sağlık ocağında...tebrikler.

tebrikler canım.testin doğrudur inşallah.sağlık ocakları yapmaz canım.laboratuvarı olan bir hastaneye gitmen lazım.

cnm çok tebrik ederim bazı sağlık ocakları yapıyo bu testi.ama sonucu 2 gün snr falan veriyolar.umarım allah tamamına erdirir

merhaba akimera sen ne oldun hamilemisin hamileysen normal gebelikmi cevap veririsen sevinirim

son adet tarihiniz nedir..
ve hayırlı uğurlu olsun..eet kan testi yapılıyor sağlık ocağında...tebrikler.

son adet tarihim 22 agustos,ve 22 günde bir oluyorum,saglık ocagına gittik sabah yapıyolarmış,bizde ögleden sonra gittigimiz için yapmadılar,tekrar test aldım yine poztif çıktı ikinci çizgi var,çok garip bişe yaaa sizde böylemi oldunuz şaşkınlık,sevinç hepsi bir aradagamyoncuiremsu

Hepinize çok tşk ederim arkadaşlar Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin,bu arada yarın doktora gidecez bakalım ne olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…