bende hamileyim galiba......

sevimsizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
85
1
arkadaslar az önce test yaptım veeee ikinci çizgiyi gördmm cok belirgin ama biraz acık renk hamileyim degil mi allahım görseydim bir icimde hayırlısıyla rabbim herkese ikinci çizgiyi görmeyi en kısa zamande nasip etsin arkadaslar 8 günüm gecti yanılmaz dimi test birde dün ilişkiye girdim bir sey olur mu cok korktum ama kanamam olmadı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm dr. adete son 1 hafta ilişki pek öenrmiyorlar.ama inş. bişey olmamıştır.Kanamanda olmamış.P.tesi dr. gidersen bu şüphelerinden kurtulursun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Banada dua et eylülde bende çift çizgiyi göreyim:):)

Tebrik ederim cnm hayırlı olsun bebişin
dr.a gidene kadar ilişkide bulunmayın cnm
düşük tehlikesi olabilir

canım tebrik ederim sen yine de kan testi yaptır derim ben. için rahat olsun diye. ayrıca düşük ihtimali yoksa bi şikayetin yoksa ilişki konusunda bi sorun olacağını sanmam

tebrikler canım :1hug: allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin :Saruboceq:

bende testi yaptım 2 çizgi çıktı dr. gitmek için nekadar beklemeliyim? tuaf bi duygu ben vücudumdaki belirtilerden anladım testi yaptım... yanılma payı varmı testin?

arkadaşlar siz en iyisi kan testi yapın çünkü idrarda çıkan sonuçlar pek güvenilir bunu ben kendim yaşadım bizzatt
evde yaptım çıktı kanda negatif

X