- Konu Sahibi baxsx_belasxix
maşallahhh tebrikler canım rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh allah analı babalı büyütsünnn darısı bizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basbelası tebrikler :)
bu arada demeden geçemeyeceğim bu ne bicim nick boyle:)))
insan yazrken rahatsız oluyor :))
adetin 3 gun gecti ise 2,5 haftalık hamile sayılmıyorsun yaklasık olarak 28 gunde bir adet oluyorsan sayet 4 haftalık hamile sayılıyorsun . son adet tarihinin ilk gunu hamilelygin baslangıc gunu olarak baz alınıyor . tıp da boyle geciyor yani. hayırlı olsun tekrar.
canım tebrikler... beni hatırladınmı bilmiyorum... ama şöyle bir arkadaş listeme baktımda biz eskilerden herkez ya hamile yada bebeğini kucağına aldı bile:lepi: ...darısı benim başıma artık hala beklemedeyim çünkü:1no2:...allah tamamına erdirsin:Saruboceq:... sağlıkla kucağına
saol güselim herşeyin hayırlısı allahım işallah sanada nasip eder işallahhh şimdi birtek sağlıklı olarak bir kucağıma alim yeter ama biliyomusun çok güsel bir duyguu allahım bu tadı ttamak isteyen herkese tatdırsın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: