• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bende denedim böylemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar saçma geldi ama bakıyım dedim çamaşır suyu gebelik testi yaptım böyle oldu bu gebelik mi deneyen varmı idrarım azdı ondan

Bunlar yanlış bilgiler inanmayın test yapın.

Bacım bu ne Allah aşkına? Neden böyle fotoğraf koyuyorsun? Başlıkta uyar bari açıp da şunu görüyoruz. Sonra o bardağı ne yapacaksın büyük merak içindeyim 🤦🏻‍♀️

Bacım bu ne Allah aşkına? Neden böyle fotoğraf koyuyorsun? Başlıkta uyar bari açıp da şunu görüyoruz. Sonra o bardağı ne yapacaksın büyük merak içindeyim 🤦🏻‍♀️
O bardak pilastik meraklanma çöpe gidicek zaten bukadar merak içinde olma bence herkez herseyini atıyor bumu fazla geldi bilgi edinmek için bisey soruyoruz burda işin ne ozaman

Evde testin yokmuydu canim bunlara inanmıyorum ben

Evde testin yokmuydu canim bunlara inanmıyorum ben
Beni bi anlayan sensin yemin ederim bende atmak istemezdim buraya ama mecbur kaldım konusucak kimsem yok bu konuları yok testim eczanelerde kapalı bi deniyim dedim Ne olcak diye

Beni bi anlayan sensin yemin ederim bende atmak istemezdim buraya ama mecbur kaldım konusucak kimsem yok bu konuları yok testim eczanelerde kapalı bi deniyim dedim Ne olcak diye
Günün geçti mi ki ınsallah gebesindir ayrıca sanirim nöbetçi eczaneler açık gidebilirsin sabredemem diyorsan

Back
X