Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bardak pilastik meraklanma çöpe gidicek zaten bukadar merak içinde olma bence herkez herseyini atıyor bumu fazla geldi bilgi edinmek için bisey soruyoruz burda işin ne ozamanBacım bu ne Allah aşkına? Neden böyle fotoğraf koyuyorsun? Başlıkta uyar bari açıp da şunu görüyoruz. Sonra o bardağı ne yapacaksın büyük merak içindeyim![]()
Bilgim yok bu konularda hiç olmayacaktaBen inanmıyorum zaten de videolar izledim benimki gibi bilginiz varmı diye dedim
Beni bi anlayan sensin yemin ederim bende atmak istemezdim buraya ama mecbur kaldım konusucak kimsem yok bu konuları yok testim eczanelerde kapalı bi deniyim dedim Ne olcak diyeEvde testin yokmuydu canim bunlara inanmıyorum ben
Günün geçti mi ki ınsallah gebesindir ayrıca sanirim nöbetçi eczaneler açık gidebilirsin sabredemem diyorsanBeni bi anlayan sensin yemin ederim bende atmak istemezdim buraya ama mecbur kaldım konusucak kimsem yok bu konuları yok testim eczanelerde kapalı bi deniyim dedim Ne olcak diye
Yok geçmesi eşim gelirken baktı kapalı nöbetçi olan da çok uzak neyseGünün geçti mi ki ınsallah gebesindir ayrıca sanirim nöbetçi eczaneler açık gidebilirsin sabredemem diyorsan
Bu durumlar çok zor insanin hiç aklından cikmiyor acaba oldu mu diye biliyorum ama sabret canimYok geçmesi eşim gelirken baktı kapalı nöbetçi olan da çok uzak neyse