Bende de PKO Çıktıı :(

No_PRoMiSeS_BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
25
0
86
Aydın
Merhaba.Ben 19 yaşındayım geçen ay çok açık kan renginde gelen kokulu akıntım yüzünden annemle kadın doğum uzmanının muayenehanesine gittik.1 aydır sürekli bu şekilde akıntım vardı ve denize giderken bile bikinime günlük ped takıyordum.sorular ve ultrason sonucunda çok küçük 3 tane yumurtalıklarımda kist çıktı.erken tehşis oldu.bana 2 tane antibiyotik ve 1 tane doğum kontrol hapı verdi.antibiyotiklerden birisi cipro diğeri orsinid fort.doğum kontrol hapı ise yasmin.ama antibiyotikleri birden almamam gerektiğini yaşımın küçük olduğunu ve vücuduma aşırı yükleme yapacağını söylediği için ilk cipro yu ardından orsinid ford u kullandım ve ilaçlarım salı günü bitti.dün tekrar akıntım oldu ve pıhtı şeklinde kan geldi.sorum şu acaba adet mi oluyorum yoksa dün kistlerimden birisini dışarıyamı attım ? birde doktor bana seni 4 ay sonra tekrar görmek istiyorum dedi.yani ancak 4 ay sonra tekrar ultrasona girebileceğim.şuan doktoruma sadece ilaç yazdırmak için gidiyorum.haftaya ilaçlarımı yazdıracağım.yazdırdığım zaman soracağım bu kan pıhtısını.birde çok garip ama bende pko belirtisi yoktu.yani ne sivilcelenme oluyordu ne tüylenme.aksine cildim çok pürüzsüz.tüylenmede olmuyor.kilomdada değişiklik yok hala zayıfım 43 kiloyum.yani bu pko da fiziksel belirtiler olmadan da çıkabiliyor değilmi ? ilaçlarım da hiç kilo aldırmadı en çok sevindiğim yönü de o zaten..birde sizin fikrinizi almak istedim o kan pıhtısı sizce de kist mi yoksa normalmi cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…