• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bende bu saçtan sıkıldım yardım

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
arkadaşlar saçımda kına var tamam çok güzel duruyo diyo herkes ama çikolata kahve isityorum kuaförler çok para istedi fikir verinnnn
adszzvy.png

Hiç kına gibi durmuyor evet.. Gayet hoş.. Kın a üzerine boya tutar mı ki?

hepinize çok teşekkürler kına üstüne açık renk tutmuyomuş ewet kına gibi değil güzel ama kızıldan sıkıldım artık

ya kına üstüne boya tutuyoda kötü oluyo hem sağlığını gerçekten çok yitiriyor bence saçların böyle çok güzel ablacım =) sen bilirsin tabi kuaförde boyama evde boya

ya kına üstüne boya tutuyoda kötü oluyo hem sağlığını gerçekten çok yitiriyor bence saçların böyle çok güzel ablacım =) sen bilirsin tabi kuaförde boyama evde boya
çok sağol canım önerin için bende bi cesaterimi toplayıp nasıl yapabileceğimi öğrensem evde yapacağım zaten papatya suyu yaptım bugün rengi az açılsın diye pek bişey farketmedi belki ilk olduğu içindir

cnm çikolata kahve istiyomuşsun zaten bu kınalı saçındaki görüntü gibi elde etceksin sonuçu hatta biraz daha koyu bile çıkabilir...

Kınanın üzerine boya olmaz diye bilinir hep ama emin değilim. Saçının rengi zaten çikolata kahveye çok yakın bir renk. Ben çok boyadım o renge 2 sene kadar. Kolleston çikolata kahve 2 kutu alıp boyarsın. Yada birinden yardım iste arkadaşından filan. Böyle düz ve kolay elde edilebilecek bir renk için 80 TL çok istemişler sanki. Bu arada çikolata kahveyi sürekli boyadığında siyaha yakın koyu olmaya başlıyor, ben çok sıkıldım dönüşüm zahmetli ve msaraflı oldu. Ama yine istediğim gibi bir saç rengim yok. malesef.

canım ben boyamıştım voila nın boyasından ama karamel gibi olmuştu o yüzden çok isityorum

cnm istediğin renk şu anki renginin biraz koyusu zaten, neredeyse aynı? kaç aydır kına var saçında, tamamen akmazsa boya tutmuyor.. düz renk için kuaföre hiç gitme.. ben loreal excellence kullandım, kokusu falan da yok.. al istediğin rengi bi yakının yardımıyla evde boya 12 ytlye kaydirigubbakcemile5

cnm istediğin renk şu anki renginin biraz koyusu zaten, neredeyse aynı? kaç aydır kına var saçında, tamamen akmazsa boya tutmuyor.. düz renk için kuaföre hiç gitme.. ben loreal excellence kullandım, kokusu falan da yok.. al istediğin rengi bi yakının yardımıyla evde boya 12 ytlye kaydirigubbakcemile5

peki tutacak mı loreal birde yoğun açıcısını diyorsun canım

Back