Herkese iyi günler siteyi uzun zamandır takip ediyordum bugün artık sizlerden fikir almaya geldim arkadaşlar durumu anlatayım sizler bana bende bir sorun olup olmadığını lütfen söyleyin zira ben tahlil edemiyorum durumumu şöyle ki 1500 lira olan ev kiramiz bir anda 4 bine çıktı fakat tartışmalar kavgalar gürültüler derken daha fazla dayanamadık ve ayrıldık iki kişi çalıştığımız halde feci bir durumdayız henüz yeni taşındık başka bir eve bu evin kirası da 2500 TL onun haricinde markete giriyorum fiyatları iki kez okuyorum acaba yanlış mı okudum diye yani biz nerede hata yapıyoruz beslenme düzenimiz inanılmaz kötüye gidiyor akşamları sadece makarna sabahları ise sadece poğaça yada peynir ve ekmek ben hayatımın hiç bir doneminde kendimi bu kadar fakir yoksul hissetmemiştim sizlerden tavsiye istiyorum biz neden yapamıyoruz bizde bir sorun mu var sinema tiyatro vs hiç bir kültürel aktivite yok bu arada yani sadece kira faturalar ve gıda bu üçünün hakkından gelemez olduk bu işi kotaran varsa bana nasıl yaptığını anlatabilir mi