Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bende bebişimin cicileri olsun istiyoruuuummmm

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
arkadaşlar 5 aylık hamileyim hemen bi bebişim olabileceğini düşünmediğim için hiç bebek eşyasına bakmamıştım kütahyaya gelin geldim ve burda çok fazla alışveriş yapabileceğim yer yok alışveriş için eskişehir yada afyonu düşünüyorum bursada olabilir ama eşimde bende bebek eşyası satan yerleri bilmiyoruz bu söylediğim şehirlerin herhangi birisinde yaşayan ve bana yardımcı ola:a015:bilecek biri varmı

canım ben istanbuldayım ama sana Bursayı önerebilirim özellikle çarşısında çok güzel bebek mağazaları var bir bölüm tamamen bebek kıyafeti diyebilirim A dan Z ye herşeyi bulabilirsin ayrıca büyük alışveriş merkezleri var bebeğini sağlıkla kucagına alman dileğiyle

canım eskişehire yakınmışsın ben eskişehirliyim maa kırıkkalede oturuyorum .
eskişehirden alışveriş yaparsan emre bebe var orayı tavsiye ederim çarşısına gittiğinde zaten hamamyolunda war bi çok küçük büyük dükkan arasokaklarda yine kıyafetini beşiğini herşeyini alabilirsin ben gitiğimde lışveriş yapıyorum güzel oluyo ciciler:)
yada büyük mağazaları gezmek istersen esparka gidebilirsin oda merkezde sayılır karışık değildir zaten eskişehir ama arabanızla giderseniz trafikte sorun yaşayabilirsiniz en iyisi tramvayla gitmek önünden geçiyo zaten
bebeğinde hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah

canım benim ben bursadayım heykele çarşıya gidicem deyince sana yardımcı olurlar çarşıda bebeler sarayı,bebetto,altıntop,ve tomuycuk bebeden her istedigini temin edebilirsin hepsi hemen hemen ya yanyana ya karşılıklı tabi ben sana en iyilerini söyledim daha çok magaza var .bide alt tarafta hemen zafer plaza var ordada lc waikiki,bücürük,ceylan bebe,c&a ,panço bebek magazaları var ordada çok güzel şeyler var bence saydıgın yerler arasında en çok çeşidi bursada bulursun daha çok yer var ama bursayı bilmedigin için bu saydıgım yerler birbirinede çok yakın ben genelde kızımın ihtiyaçlarını buralardan aldım.

canım çok teşekkür ederim bi esparkı biliyorum zaten ama hamam yoluna bakayım bu gidişimde arayayım biraz

csnım çok teşekkürler Allahtan bi mani çıkmazsa eğer bu hafta sonu gelip gezmeyi düşünüyorum biraz zor olucak sanırım bulmak ama napalım bebeişim için gezicez birazcık yorulcaz eh olsun o kadar

eftelya bende eskişehirli değilim ama çok yakınım esk. dr. ada hatta oraya gidiyorum.... bu hafta sonu bende kıyafet bakmayı düşünüyorum bana çevik bebeyi tavsiye ettiler.... tam adresini bilmiyorum ama eski garajın ordaymış sanrıım oralarda sorarsak gösterirler bize.....yada istersen googleye çevik bebe yaz çıkan sayfadada iletişimi tıklarsan adresleri var adreslerle daha kolay bulursun sanırım..... hadi iyi alışverişler sana....

canım sağol bende cumartsi günü eskişehirde olucam doktora gidicem konturol için doktorum başka bi doktora gönderdi hazır gitmişkende bakayım diyorum çevik bebeyide ararım başka güzel yerlerde bulursam yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…