• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Bebisim olsun istiyorum

ilkedurankara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
30
16
3
33
slm 7 aylik evliyim yasjm 24 esimin yasi 36 cok severek evlendik 3 aydir korunmuyoruz ama bebisimiz olmuyor siteyi takip ediyorum ovulasyon yumurtlama gunu hic biri hakkinda tam olark bilgm yok tek bildigm sey esimin gece calistigi zamanlar yavruma sarilarak uyumak istedigim...

Canım ben de 4 senelik evliyim. 6 aydır korunmuyorum. Doktora gittim hiçbir problem yok. Ama olmadı henüz. Sanırım stres etkiliyor.

Inşallah en kısa zamanda olur bebeklerimiz. Stres herşey etkiliyor bizde istiyoruz ama eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği olduğu için tüp bebek dedi doktor yarın görüşmem var hayırlusı olur inşallah. Sizde tedbir amaçlı görünün doktora içiniz rahat eder en azından bide çok zor biliyorum ama unutmaya çalışın stres yapmayın beklemediğiniz anda gelicek belki de

slm 7 aylik evliyim yasjm 24 esimin yasi 36 cok severek evlendik 3 aydir korunmuyoruz ama bebisimiz olmuyor siteyi takip ediyorum ovulasyon yumurtlama gunu hic biri hakkinda tam olark bilgm yok tek bildigm sey esimin gece calistigi zamanlar yavruma sarilarak uyumak istedigim...
Canım illa olsun diye yapma, stres yapmadan normal hayatına devam edercesine yaşayın. Daha kolay oluyor. Özellikle bayan olarak senin daha rahat olman lazım. Adet günün ne zaman, kaç gün kaldı, olacak mıyım, oldum mu, tüh yine mi adet oldum gibi düşünme, sabret ve bekle biraz, akışına bırak inşallah en kısa sürede hayırlısıyla olur, üzülme

Inşallah en kısa zamanda olur bebeklerimiz. Stres herşey etkiliyor bizde istiyoruz ama eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği olduğu için tüp bebek dedi doktor yarın görüşmem var hayırlusı olur inşallah. Sizde tedbir amaçlı görünün doktora içiniz rahat eder en azından bide çok zor biliyorum ama unutmaya çalışın stres yapmayın beklemediğiniz anda gelicek belki de

İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız, hayırlı olsun şimdiden

Back