bende bebeklerimi kaybettim biri 40 biri 34 haftalıktı:(

BURCUtrgt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
38
2
86
Eskişehir
[/COLOR]ne acıdırki bende ilk bebeklerimi kaybettim ve şimdi diğer kaybeden arkadaşların yazdıklarını okyup ağlıyorumilk bebeğimde herşey normaldi 40 haftalık oldum sancılandım ve eşim hastaneye götürdü hastanede beni nts ye bağladılar..yavrumun kalbi atıyodu normal oranlarda beni yukarı normal bi odaya aldılar açılmam 3cm miş.bende o zaman neyin ne olduğunu bilmiyodum ve hala kızıyorum kendime hiç ses çıkarmadan yattım sancılara katlandım..sonra sancılarım şiddetlenince hemşireyi çağırdım ve ben çok kötüyüm dedim hemşire beni nts odasına götürdü ve kalp atışlarını bulamadı bebeğiminbide üstelik bebek saklanıyo bizden gel seni sancı odasına alalım dedi ve götürdü.ordada nts ye bağladılar alp atşı yok.acil ultrasona indirdiler herkes başıma toplanmıştı eşim annemler dısarda haber bekliyolardı..doktor bakıyo ultrasondan hemşireler falan başımda üzgün surat ifadeleriyle dikiliyolar.bense perişan ve ağlayarak ölmüşmü diye doktora yakarıyorum:2: ama evet bebeğimiz ölmüştü... herkes teselli veriyo ama kar etmedi dünyam başıma yıkıldı ve doktora yalvardım eşimle görüştürün diye onlarda eşimi getirdiler doğum odasının kapısına ve ikimizde ağladık ..sonra normal doğum yaptıracaklarını söylediler suni sancıyla açılmayı sağladılar doğum masasına aldılar ama doğum olmuyodu hayatımın en zor günüydü o gün.sonra aralarında fakülteye sevkedeceklerini konuştular o ara kendi doktorum geldi ve nedese iyi çocuğu parçalayın çıkmıyosa dediaptal.. ordan bi hemşire allah razı olsun ondan mübarek cuma günü ben öyle bişey yapamam dedi..sonra başka bir doktor geldi ve vakumla doğum yaptım...bu kahredici günler 4 ay boyunca hergün ağlayarak sürdü ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim eşimle çoook sevindik doktorumuzu deiştirdik ama bu gebeliğimdede tansiyon problemim oldu ve aşırı kilo aldım ilk bebeğimiz erkekti bu sefer kızımız olacaktı ama olmadı bu bebğimde 34 haftalıkken karnımda öldü ve tam bir yıl evvel yaşadığım şeylerin aynısı yeniden yaşadım..benimde cennette bir oğlum birde kızım var rabbim bizide böyle sınav ediyor önemli olan bu halimizede şükretmek ama çok kötü gnler geçiriyoruz eşimle allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin..:2:

Allah sana sabırlar versin arkadaşım bende 30 haftalık bi doğum yaptım çok üzüldüm ağladım bendede tansiyon vardı ama hamdolsunki rabbim yaşaması için ona izin vermişti şu an 9 aylık ama ne sıkıntılı günler yaşadım bir ben bilirim şimdi sana nedesem nasıl teselli versem anlamsız gelecek.giden bebeklerini geri getirmeyecek.ama şükirki ahirette şefaatçin olacak meleklerin.üstelik gebeliğine engel bi sebebin yok.allah umarım tez zamanda yeniden hamile kalıp sağlıklı bi gebelik yaşayıp bebeğini kucağına almayı nasip eder.bu sefer hüzünle deil müjdeyle verirsin haberlerini bize..

canım çok zor bir imtihan yaşıyorsun ben de 3 melek annesiyim çok üzüldüm sana acını paylaşıyorum
Ayrıca gerçekten çok kötü birşey ne demek bebeği parçalayın? Ahirette bebekler bunlardan hesap soracak..

uff içim cızladı resmen...
allah sana bi daha versn inş. cnm
bu sefer en sağlıklı şekilde geçir inş.

cnm kardeşim benimde 36 haftalık karnımda öldü
Allah yardımcımız olsun dilerim 3. bebeğin sağlıklı ve uzunömürlü olsun

Canım eminim çok zor günler geçiriyosun allah sabırların en büyüğünü versin bende iki kızımı meleklerimi kaybettim çok büyük bi acı bu günleri seni anlayan senin yaşadıklarını yaşayan insanlarla daha rahat atlatırsın çevrende yoksa burdan dertleş içine atma bu bi imtahan ve bizimkide çok ağır

allahım sana sabırlar versin çok zor çokkkk zor.... gözlerim doldu allahım ne zor bi durum yaşatmasın kimseye geçmiş olsun bitanem üzme diyemem kendini mümkün değil ... allahım birdaha yaşatmasın

canım allah sana sabır versin inş allah sana sağlıklı bir evlat nasip eder

çok teşekkür ederim arkadaşlar..acımız büyük ama bu halimzede şükretmekten başka çaremiz yok her zaman dua ediyorum allahım bebeklerini kaybedenlere bebeği olmayanlara hayırlı uzun ömürlü çocuklar versin..en zor olanıda eve kucağı boş gelmek sütüm geliyo göğüslerim sızlıyo bebeğim yokama içim çook yanıyo kimseye belli etmiyorum sadece kendi içimnde yaşıyorum unutmuş gibi yapıyorum ama hergün ağlıyorum yavrularım için.. ALLAH BİZLERE TEKRAR YAŞATMASIN BU ACIYI.. şimdi acımı hafifletsin sürekli ağlamayım diye kuran kursuna gidiyorum..dualarını eksik etmeyin arkadaşlar allah yardımcımız olsun

bende 32 haftalık hamileyim hikayenizi okurken gercekten ıcım sızladı sınavınız cok zor allah sabır versın kımseyı allah evladıyla sınamasın insallah öbür tarafta 2 yavrunuzda şefaatcınz olsun insaalh yenıden gebe kalır saglıklı bır evlat dunyaya getırırsınız bu olayların neden oldugunu arastırın bence belkı tedavı gerektıren bır konu olabılır

size nedesek boş biliyorum sadece allah yardımcınız olsun diyorum,ahirette size şefaatçi 2 yavrunuz var buda çok güzel ve bukadar güçlü olup ayakta ddurmanızıda alkışlıyorum...:81:
bende 29 haftalık gebeyim ve iş yerimde okadar yoruluyorum ki bebeğime bişey olucak korkusu içindeyim..tekrar acınızı deşmek istemem ama bebklerinizi kaybetmenizin sebebi neydi? bizi aydınlatmak adına anlatırsanız memnun olurum

Allah sabır versin, bende 18 haftalık kaybettim. Benimde göğüslerim taş kesilde, acıdan çatladı artık, vucut yerine geldi, göğüs ağrılarım geçti, ama kalpte ve beyinde kocaman bi boşluk, sabırdan başka çare yok, rabbim kimselere göstermesin, yaşanılacak bişey değil, tarifide yok tabi. Allahtan gelene boynumuz kıldan ince, rabbim bir daha yaşatmasın. Binlerce şükürki bize, inancımız var, allahımız var, sabrımız var. Bu dünyada imtihan dünyası, bu tarafında öbür tarafı var. Diğer taraftada görecem canım kızım var.

TEŞEKKÜR EDERİM ELİFCİM İLKİ 40 HAFTALIK LDÜ AMA HASTANEDE ÖLDÜĞÜ İÇİN BEN HİMAL DİYORUM İKİNCİDE 34 HAFTALIK BEBEKTE HİÇBİR SEBEP BULUNAMADI OTOPSİDE..BİZDE EŞİMLE Bİ ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA İNAN ARTIK DOKTOR GÖRESİ GÖZÜM YOK CANM YA.. ALLAH SENİN BEBEĞİNİDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI Bİ EVLAT OLSUN İNŞALLAHH CANIM...

evet canım tek tesellimiz o zaten öbür dünyada kavuşacağız..şimdi hep beraber oynuyodur yavrularımız..allah.ım sabırlar versin canım çok zor bi acı ama bunada şükür allah.ım doğacak bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin yavrularımıza dua edelim birbirimize canım...

CANIM BENİM İLK GEBELİĞİMİ İHMALE BAĞLIYORUM BEN ÇÜNKÜ SANCILANIP GİTTİM VE HASTANEDE BEBEĞİM YAŞIYODUSONRADA ÖLMÜŞ İŞTE İKİNCİSİNİ HİÇ ANLAYAMADIK ZATEN ÖLDÜĞĞÜNÜN GECESİ DR DAYDIK SAAT 12DE GECE DR DAN GELDİK SABAH YATIŞ YAZMŞTI DR O GECE BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARI YÜKSEK ÇIKTI 170 CİVr,ARI DR BİŞİ OLMAZ AMA YATIRIYIM DEDİ SALAK! SABAH Bİ GİTTİK DURMUŞ KIZIMIN KALP ATIŞLARI(YIKILDIKKKKK İKİNCİ BEBEĞİMDE TANSİİYON VARDI BENDE 1 HAFTA ÖNCESİ HAST.DE YATMŞTIM.... CANIM SENDE TANSİYON VS PROBLEM VARSA (Kİ UMARIM YOKTUR) İZNE AYRIL DERİM YORGUNLUK+GEBELİK+TANSİYON YARAMADI BANA BİZİMDE DÜKKANIMIZ VARDI DOĞUM KOLAY OLSUN DİE ÇALIŞTIM AMA ÖDEM OLDUM AYAKTA DURA DURA ŞİŞTİ HERTARAFIM... ALLAHM KİMSEYE GÖSTERMESİN CANIM BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH

canım allah sabır versin çok zor bir durum sonuna gelmişken böyle bir acı yaşamak bende 16 haftalıkken kaybettim ondan sonra olmadı şimdi tüp bebekle hamile kaldın 22 haftalık hamileyim rabbin bütün meleklerinmizi sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin buda bir sınav dayanmak çok zor ama hayat devam ediyor temennim rabbim bundan sonra tekrar bu acıyı sana ve senin gibilere birdaha yaşatmasın rabbim sana ve eşine sağlık,sabır versin

Canim seni cok iyi anliyorum ..

bende 2.kez düsük yaptim ..
ilk bebegimi 13.haftalikken ..
2.ciler ikizdi ve 24.haftalikken karnimda öldüler ..
cok uzun zaman kendime gelememistim ..
odalari bile hazirdi ikizlerimin .. hepsini parcaladim sinirle ..

1.sene sonra tekrar hamile kaldim
34.haftayla erken dogum yaptim ..
suan kizim 2.aylik

Ümidini hic kaybettme .. hic ummadigin an sana allahim hediyeni yollayacak tekrardan

üzülme .. aglama vs demiyecegim ..
cünkü insan agladikca aciliyor ..

ama esin ve sen saglikliysaniz gelecegi düsün ve yeniden hamile kalacagin günlerin hayalini kur :)
kendini topla arkadasim

allah sabır versin bayanlar...size bnm hikayemi anlatayım belki şükredersiniz...ben bir hata yaptım sizde yapmayın lütfen..mrb hanımlar...bnm ılk bebegım 3 aylıkken karnımda oldu doktor ılacla dusurdu ama rahımı temızlerken canlı canlı temızledı ((( 15 aralık 2009...bebegımı kaybettıkten 25 gun sonra anıden babamı kaybettım 9 ocak 2010 ve ılk gebelıgımden 1 ay sonra ıkıncı bebegıme hamıle kaldım hatta aynı ay bıle dıyebılırım SAT 17 ocak 2010 du...ılk doktorumun canlı canlı temılemesınden sonra baska doktoru tercıh ettım hersey yolundadı ben oyle zannedıyordum ((ben torch testlerini 30, gebelik haftasında yaptırmıştım...bnm doktorum ikili testin daha önmeli olduğunu söyleyerek u testlerimin üzerine pek düşmedi..bende maddi imkansızlıkda vardı o zmn yaptıramadım...nihayet 30. gebelik haftasında TOXO IGM ve IGG pozitif çıkmıştı...tabii sunu untmadan soyleyeyım 9 gebelık haftasında kardesım askerden cıkmıstı hayatım boyunca ılk defa o gun kardesım yaptıgı cıg kofteden yemıstım...yasak oldugunu bılyıyordum ama bısey olmaz guvenıyle de olsa gerek doktorumada soylemedım tam soyluyecektımkı benı bırsey durdurdu sankı...neyse 30 gebelik haftasında yaptırdıgım teste TOXO IGM VE IGG pozıtıftı tahlllerı doktoruma goturdugumde esıme ve bana ılk soyledıgı sey su oldu gozumuzaydın hayırdır noldu behlul abı dedıgımde dedı toxo ıgm ve ıgg pozıtıfı eeeeee dedım bende, o da dedıkı kedı mıkrobu cıktı kor topal sansınıza ne dogarsa o cümleyle başımdan kaynar sular dökülmüştü. kapıdan cıkar cıkmaz aglamaya basladım...daha sonra yaptıgım arastırmalarla ultrsasonda belli olabileceğini okudum ve aynı gun doktora tekrardan gittim.. doktorumda büyük ultrason için gun aldı ve bana 3 tane ayrı ayrı antıbıyotık verdı...neyse o gunden sonra kabus dolu gunler başladı...hep internette araştırma yapıyordum sabah akşam hatta bazen hiç uyumuyodum hep araştırıyordum hastalığa dair bişey bulurum diye...her okudugum şeyden sonra birkez daha yıkılıyodum stres yaşıyordum ama bu bayaaa sürdü...birkaç defa dopplere girdim hersey yolundaydı ancak ultrason herseyı soylemıyordu bu arada belkı yalancı pozıtıf dıye test yaptırdık hatta Avıdıte testı var o mıkrobu en az 3 ay oncemı yoksa sonramı bulastıgını soyluor..bnm 3 ay onceydı yani gebeliğimin ilk 3 ayında geçirmiş olduğum çiğ köfte yediğim tarihe denk geliyordu ( cok korkuyodum hastalıgın bebeğime gecmişti beynım bunu souyluyordu aksıni ınanmıyordum...2 tane daha farklı doktora gıttım onlar benı cok rahattlattı ancak bnm doktorum ne yazıkkı temkınlı yaklasıyordu benı 1 turlu rahatlatmıyordu...hayattan tamamen kopmustumn...bebegımın kıyafetlerını baskaları hazırlıyordu...5 hafta cok kotuydu sıkıntı stres (( derken 35 gebelık haftasında bn rahatsızlandım hatsanede serum yedım atesım yukselmıstı neyse yapılan tahllerde lokosıt fazla cıktı bende arastırdım ınternetten losemıde artarmıs dıger kan degerlerıme baktım hep losemıyı gosterıyordu...bızde henatalogdan randevu aldık ve gıttım sonuc atıpık kronık mıyeloıd losemı (( losemı olmustum stres kaynaklı tedavısı yok..ve bu hastalar az yasıyormus...39 gebelık haftasına kdr hep sıkıntı stres uzuntu kavga dovus derken 39. gebelık haftasında aılemın baskısıyla sezeryan oldum..bnm memelgım cnm kzıım dogdu...kızım sımdı 3 bucuk aylık Allah a cok sukur saglıklı...ben ise ona her baktıgımda bosuna yasadıgım stresten dolayı losemının sonucunda onu bensız bırakacagım dıye ıcım acıyor erıyorum bıtıyorum tabii birde her an olumu beklemekde yoruyor benii. napalım bunu yaşamakta varmış Allah'tan umıt kesılmez (( keske daha once kaderıme razı gelıp uzulmeseydım dıyorum ((( lutfen her ne olursa olsun hamıleyken stresı cıkarın hayatınzdan, tahllerınızı zamanında yaptırın, kaderınıze razı gelin, doktorunuzu cok ama cok ıyı secın... ben bebegımın kor olma ıhtımalıne uzulup losemı oldum 30 gebelık haftasında ogrendım aldırma sansımda yoktu bunu bılıyordum ama elınden bısey gelmemesı ve yasanılan belırsızlık oldurdu benı birde ben evhamlı bir insanım (( doktorumun tavrı ve bnm psıkolojım yuzunden (((... sımdı bebem bensız buyuyecek :84:

sen ciddimisin ya sabah sabah moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…