[/COLOR]ne acıdırki bende ilk bebeklerimi kaybettim ve şimdi diğer kaybeden arkadaşların yazdıklarını okyup ağlıyorum
ilk bebeğimde herşey normaldi 40 haftalık oldum sancılandım ve eşim hastaneye götürdü hastanede beni nts ye bağladılar..yavrumun kalbi atıyodu normal oranlarda beni yukarı normal bi odaya aldılar açılmam 3cm miş.bende o zaman neyin ne olduğunu bilmiyodum ve hala kızıyorum kendime hiç ses çıkarmadan yattım sancılara katlandım..sonra sancılarım şiddetlenince hemşireyi çağırdım ve ben çok kötüyüm dedim hemşire beni nts odasına götürdü ve kalp atışlarını bulamadı bebeğimin
bide üstelik bebek saklanıyo bizden gel seni sancı odasına alalım dedi ve götürdü.ordada nts ye bağladılar alp atşı yok.acil ultrasona indirdiler herkes başıma toplanmıştı eşim annemler dısarda haber bekliyolardı..doktor bakıyo ultrasondan hemşireler falan başımda üzgün surat ifadeleriyle dikiliyolar.bense perişan ve ağlayarak ölmüşmü diye doktora yakarıyorum
:2: ama evet bebeğimiz ölmüştü... herkes teselli veriyo ama kar etmedi dünyam başıma yıkıldı ve doktora yalvardım eşimle görüştürün diye onlarda eşimi getirdiler doğum odasının kapısına ve ikimizde ağladık ..sonra normal doğum yaptıracaklarını söylediler suni sancıyla açılmayı sağladılar doğum masasına aldılar ama doğum olmuyodu hayatımın en zor günüydü o gün.sonra aralarında fakülteye sevkedeceklerini konuştular o ara kendi doktorum geldi ve nedese iyi çocuğu parçalayın çıkmıyosa dedi
aptal.. ordan bi hemşire allah razı olsun ondan mübarek cuma günü ben öyle bişey yapamam dedi..sonra başka bir doktor geldi ve vakumla doğum yaptım...bu kahredici günler 4 ay boyunca hergün ağlayarak sürdü ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim eşimle çoook sevindik doktorumuzu deiştirdik ama bu gebeliğimdede tansiyon problemim oldu ve aşırı kilo aldım ilk bebeğimiz erkekti bu sefer kızımız olacaktı ama olmadı bu bebğimde 34 haftalıkken karnımda öldü ve tam bir yıl evvel yaşadığım şeylerin aynısı yeniden yaşadım..benimde cennette bir oğlum birde kızım var rabbim bizide böyle sınav ediyor önemli olan bu halimizede şükretmek ama çok kötü gnler geçiriyoruz eşimle allah yardımcımız olsun dualarınızı esirgemeyin..:2:
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)