çok güzel giden bir hamileliğim vardı çalışıyordum ve kızım hiç bir rahatsızlık vermedi 22 haftalıkken ayrıntılı ultrasyonda bebeğimin spina bifida olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı gebeliğimin sonlandırılması gerektiğini söylediler o kadar zor bir durum ki inanmadım 3-4 doktora daha gittim bir ümitle aynı şeyleri söylediler..en sonundada fakülte hastanesinde heyete girdi ve gebeliğim sonlandı ...o kadar zorki günü gelmeyen bir bebeği doğurmak ve sonrasında kürtaj ondan sonrada kucağının boş kalması ..5.5 aylıkken doğum yaptım psikolojik destek almak istedim ve gittim çünkü süreklki ağlıyordum bağırıyordum doktorun söylediği ben ne desem boş bu acıları yaşamışsın ve bunu aklından silmen imkansız üzüleceksin ağlayacaksın ben sana ağlama diyemem istersen sakinleştirici verim dedi bende almadım çünkü uyuşuyor insan yani bana faydası olmadı...sadece aklına getirmemeye çalış dedi nasıl getirmeyecem hamile görünce bebek görünce tutamıyorum kendimi nisan 2 de sonlandırıldı şuan 38 haftalık hamileydim hergün bakıyorum nette şukadar olmuştum felan temmuz 22 de doğumum olacaktı temmuz anneler topiğine girip bakıyorum ne kadar heyecenlılar ama ben buruğum aklımdan çıkaramıyorum çok zor Allahım kimseyi evladıyla sınamasın ve karar aşaması çok zor yani açıkcası her haliyle zor..yaşayamam diyorsun yaşıyorsun anlayacağın kimse seni anlamıyor yine olur merak etme diyorlar yine olurda bu acı nasıl unutulur o benim ilkimdi meleğimdi..mezarına gidiyorum beni affet diye yalvarıyorum orda yatmaman gerekirdi şuan benim karnımda olması lazımdı ama olmadı..ve en kötüsü bunun sebebinin 1 tl lik folik asitin olması...biz cahilmiyiz anlamadım folik asit eksikliğiini başıma gelmeden bilmiyordum zaten hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalık hamileydim.doktorum verdi ama 20 gün sonra kestim doktorumu çok suçladım ama yanlış biliyormuşum folik asiti önceden alman gerekiyormuş bebeğin omurilik oluşumu 4 ve 6.hafta arasındaymış geç kalmışım yani burdan tavsiyem herkesi bilgilendirin hamileliği planlı karar versinler çok önemli folik asit..önceden folik asitmi varmı dedim doktora yoktu ama 3 günde büyüyen tavuğu yemiyorduk yediklerimz içtiklerimiz hepsi hormonlu ne olduğunu bilmiyoruz dedi...o yüzden dikkatli olun ve şuan folbiole başladım 30 gün oldu ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye ama korkunun ecele faydası yok ve korktuğumuz şeyler başıma geliyor malesef ve bebeğimi kaybettikten sonra anladım ki günaha girdim bebeğimden vazgeçtim çünkü keşke Allahım verdi Allahım alsaydı diyordum o sırada düşünemedim şuan vicdan azabı çekiyorum.Allahım bu üç aylarda sen bizim dualarımızı kabul et tekrar hamile kalıp kucağımızı doldur yarabbim...kızım biricik yavrum sana kıydım ne olur rüyalarıma bari gel seni öpüp koklayayım ama gelmiyor çünkü bana kızgın mezarına gidip affet diye yalvarıyorum...çok zorrrrrr Allahım düşmanımın başına vermesin...