Bende başladım çeyizlere aldıklarımı teker teker eklicem

buzdolabı içi örtüsü
14094.jpg

ve çoraplar
14076.jpg

Son düzenleme:
ay canım maasallah ceyızın cokmus hepsıde bırbırınden guzel gule gule kullan

canim güle güle kullan.. herseyin cok güzel :34:
Kadehlerine bayildimmm kelebekli cok tatli ya:69: nerden acaba?
birde ilk sayfada paylasmissin tencere kapagi var suyu süzebiliyorsun:44: onu nerde bulabilirim?

canim güle güle kullan.. herseyin cok güzel :34:
Kadehlerine bayildimmm kelebekli cok tatli ya:69: nerden acaba?
birde ilk sayfada paylasmissin tencere kapagi var suyu süzebiliyorsun:44: onu nerde bulabilirim?

Çok teşekkür ederim kadehler yurtdışından yengem almış bende çok beğendim
makarna tenceresini soruyorsun sanırım onu babam almıştı nerden aldığını bilmiyorum ama makarna tenceresi dediğinizde verirler sanırım:)

teşekkür ederim canım bende küçüğünü çok beğenmştim minnacık :) oyuncak gibi sende ilerde inş bebeğine yoğurt yaparsın sende güle güle kullan

canım yeni görüyorum mesajını, inşallah dediğin gibi o günleri de görürüz :69:
son aldıklarını da güle güle kullan, maşallah ne çok şey almışsın darısı bize :nazar:

Son düzenleme:
daha önce de sorduysam kusurumu bağışla ama banyo setin çok hoş, ilk gördüğümde de bayılmıştım, havlular paspaslar sabunluklar hepsi takım. nerden acaba?

daha önce de sorduysam kusurumu bağışla ama banyo setin çok hoş, ilk gördüğümde de bayılmıştım, havlular paspaslar sabunluklar hepsi takım. nerden acaba?

yok hiç önemli değil insan nereye yazdığını hatırlayamıyor bile :)ben o takımı kayseriden sdf den aldım ama aynıları koçtaşta da var paspası havlusu herşeyi

BEYAZ EŞYALARIMIZ
ÇAMAŞIR MAKİNESİ
8580.jpg

BULAŞIK MAKİNESİ
8601.jpg

BUZDOLABI
8612.jpg

8630.jpg

FIRINI BULAMADIM TV YİDE HENÜZ GÖRMEDİM :)

Back
X