Bende aöf okuyabilir miyim?

hfzbrl

papatya
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
51
0
86
Bursa
Arkadaşlar ben 2002 yılında kız meslek lisesinden mezun oldum üniversite sınavlarına girdim ama o zamanlar tam barajda kaldım olmadı.Daha sonra çalışmaya başlayınca üniversitesiyi pek düşünmedim ama şimdi bende açık öğretime girmeyi çok istiyorum.Ben lisedeyken hazır giyim-moda tasarımı bölümünü okumuştum şimdi bende başvursam beni kabul ederlermi sizce?Sanırım aöf sınavsız geçiş sistemi varmış bu konuyu merak ettim açıkcası:sm_confused:

arkadaşım bende 2004 kız meslek mezunuyum ve geçen sene aöfe girdim aöfte okuyabilirsin tabiki ama sınavsız geçiş diye bişey yok yani öss ye girmen lazım lmaz:yerimseniben

öss sınavına girersin
barajı geçince puanın tutarsa ister 4 yıllık lisans okursun
yetmezse aöf'nde istediğin bölümü okuyabilirsin

sadce aöf değil bildiğim kadarıyla önlisans örgün ölümlere de sınavsız geçiş hakkı var meslek liselerinin...
ve bu yıl son uygulamaymış...bi şansını dene isteren...ama bunun için tam şartlar ne bilemiyorum araştır kaçırma bu fırsatı...

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Bu sene bi şansımı denemek istiyorum bakalım.

bn bunu kalktı diye duymuştum
2010 da sınav sistemi değiştiya
yanlışımda olabilir
araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…