Bi sorun varmı canım doktor nediyo tahlillerin muayenen nasıl sonuçlar?Kizlar 2 yil oldu klomen presed sogan suyu yaki her fun ayaklari dik ovulasyon testi daha hatirlamadigim bir cok sey neden olmuyo tabiii oncelikle hayirlisi ve sagliklisi ama artik cok istiyorum ki bu ay gebelik testim silik cizgi cikti ama gene adet oldum siz nasil kaldiniz neler vesile oldu bir suru sey var ama
canım prolaktin yüksek olunca gelebelik zorlaşıyo bende öyle mesela, oyüzden dedim acaba senindemi hormonunda sıkıntı varHersey super esimde bende thliller tamam hic bir sorun yok yumurlama sorunu yok 3 ay klmen kullandim olamadi doktor asilama dedi esimde yeter yorulduk az ara verelim dedi bide rahim filmi temiz ama yok iste bu aya kadar pek bi cnm yanmadi dedim vakto var ama bu ay 3 farkli gebelik testi yaptim 3 de silik herkes tamam dedi burda paylastim ama 2 fun sonra feci adet oldum moralman coktum yarin gene doktor yolu bana nedeni ne belkide kimyasal oldu ama anlamadim hic birsey
Klomenin ardına çatlatma iğnesi oldun mu peki?canım prolaktin yüksek olunca gelebelik zorlaşıyo bende öyle mesela, oyüzden dedim acaba senindemi hormonunda sıkıntı var
Hayirlisi olsun herseyin.sogan kurune basladim acayip beni wcye cikartiyo zayiflatirmi bu zaten ayakta ölüyorum.bilgin varmi.basenim var o gitse erise iyide belim falan inceSgl cnm yok bu ay klomen olmadi zaten gecen ay birakmistim cnm evet en iisi unutmak
Himmm valla bagirsaklari calistiriyo ah benim basen ve kalca bolgemi bi zayiflatsa ne iyi olur varya.Cnm bende zayifim aman aman bi zayiflamadim cnm a biraz gitmisti