evet o an insanın yıkıldıgı an inşallah bızde bıgun anne olucaz rabbım nasıp etsın hayırlı zamanda hayırlısı evlatlar
canım inşallah olmazsınnnnnnnnnnnnnnnn kaç gun gecikti inşallah daha da gecikirrr :)) ve gelmez
Kızlar çok canım sıkılıyo kafama çok takıyorum 8 aylık evliyim bebek istiyorum dogum kontrol hapı kulllandım ve mart ayında adet olunca bıraktım son bı ılacım vardı içmedim esımle bırlıkte artık bebek ıstıyoruz doktora gıttıgımde bı ay korur demıstı ama hala bısey olmadı rabbım hayırlısını versın tabı ama canım sıkılmıyo degıl cevremde ilaç kullanıpda bırakan var benden uzun süre kullananlar hamıle korkuyorumda allahım bununla sınamasın bızı yarabbımbana bı akıl verın yardımcı olun takmak ıstemesemde içten içe boguluyorum kafama takıyorum
bugun geçiktiği 3.gün inşallah :) hayırlısı bakalım hafta sonu gelsındee
8 aylık evlisin ve daha 3 aydır bebek istiyorsun ve olmuyor diye takıyorsun öyle mi ?
inşallah en kısa zamanda olur üzülüp takılma ... kendine edersin
ben 7 yıllık evliyim 84 aydır istiyorum olmuyor bende BEBEĞİM olsun çookk istiyorum
RABBim büyük inşallah tüm isteyenlere arasında bizede verir .....
bizde istiyoruz evlendıgımızden berı korunmuyoruz 11 aylık evlıyım ama hala olmadı banada yardımcı olun yaaa :)
bende anne olmak istiyorum
8 aylık evlisin ve daha 3 aydır bebek istiyorsun ve olmuyor diye takıyorsun öyle mi ?
inşallah en kısa zamanda olur üzülüp takılma ... kendine edersin
ben 7 yıllık evliyim 84 aydır istiyorum olmuyor bende BEBEĞİM olsun çookk istiyorum
RABBim büyük inşallah tüm isteyenlere arasında bizede verir .....
rabbım hepımıze en kısa surede nasıp etsın inşallah sende cok haklısın senınkının yanında bızımkı kucuk kalıyo allah sanada yardımcı olssun
kızlar bende 7 aydır korunmuyorum ama henüz sonucumuz yok maalef idrar yolları iltihabım varmıs buyukler ondan olmuyor diyorperşembe gunu kadın doğum dr gidicem acaba sorun mu var diye bu ay soğan kürünü de denicem deneyip fayda gorenler çokmus sizde deneyin inşallah faydası olur
bu ayda olmadı hamıle kalamadımrabbım ne olur nasıp et banada hayırlı bı evlat saglıklı sıhatlı her kım ıstıyorsa ver yarabbım zor bı durum beklemek her ay gene uzuntu buruk içinde kalmak[/QUOT
GÜNAYDIN , BENDE SENİN GURUMUNDAYIM BENDE BU AY HAMİLE KALAMADIM , SABAH SABAH O KADAR ÜZGÜNÜMKÜ MAYIS AYINDA 5,5 AYLK BEBEĞİM KARNIMDA SU KAYBINDAN ÖLDÜ ŞAYET YAŞASAYDI BUGÜN DOĞUM YAPICAKTIM TAKVİMDE HER YERE YAZMIŞIM 32. HAFTA DOKTORDAN RAPOR AL, 37. HAFTA DOĞM İZNİ 9 EYLÜL KIZIMIN DOĞUMU . ÇOK ÜZGÜNÜM AYNI ŞEYLER YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM HAMİLE OLAN KADINLARI KISKANIR HALE GELDİM. ALLAHIM SEN İSTEYEN HERKESE NASİP ET
bılmıyorum yaa hala hasta olmadı bısey yok böyle olmazdı hiç nebılım umutlandım testı yaptım bısey çıkmadı ablam dıyo bırak bu hafta gecsın sonra bakarsın dıye hemen bellı olmaz dıyo nebılım neye ınanacagımı sasırdım rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah sağlıklı sıhatlı hepımıze bı evlat versın
inşallah kimseyi bekletmeden isteyen herkese versin. Ben geçen ay adet olduğum halde test aldım miğdem bulanıyor diye. Iyicine kafayı yedim . Ben çok geç kaldım çok yaşım 37 oldu iyicene ümitsizleniyorum. Allahım yardım et lütfen
kızlarrr moralım cok bozuk adetım gecıktı bugun 2.günü hala adet olmadım az once ıdrar testyı yaptırdım negatıf cıktımoralım bozuldu cokk hemde umutlanmıştım gene olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?