Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

melide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
565
2
Arkadaslar nihayet randevu aldim 19 mayis 2010 ameliyat gunum, cok heycanliyim bu karari nasil alabildim hala sasiriyorum kendime :-)

Doktorum Yakup Avsar ona cok guveniyorum nedense bir kez gorustum ve ikna oldum:)

Hayirlisi, benim tarihlerde olmayi dusunen arkadaslar var mi?

hayırlıı olsun cnm inşşşşşşş istedigin gibi bi buruna kavuşursun sende:)

Şimdiden çook çook geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir burun olur

Hadi hayirlisi canim ,sen isin yarisini bitrimissin bil ,baska caren yok cok guzel olacak cok ben emin im oyle olacagindanopuyorumnanaktan o gun senin gunun ,orda oyle ozel hissedeceksin ki kendini ,korkmaya zaman bulamayacaksin bide yaninda her yerinde o guzel hemsilreler melekeler .Ameliyatina yakin sana hatirlatirim ,tugba hemsireye ve butun calisanlara cok cok selamlarimi iletirsen cok seivnirim merak ettiyin ne varsa cekinme sor en kisa zamanda rsimlerini ve tercubelerini bakacaz birlikte

Son düzenleme:
Hadi hayirlisi canim ,sen isin yarisini bitrimissin bil ,baska caren yok cok guzel olacak cok ben emin im oyle olacagindanopuyorumnanaktan o gun senin gunun ,orda oyle ozel hissedeceksin ki kendini ,korkmaya zaman bulamayacaksin bide yaninda her yerinde o guzel hemsilreler melekeler .Ameliyatina yakin sana hatirlatirim ,tugba hemsireye ve butun calisanlara cok cok selamlarimi iletirsen cok seivnirim merak ettiyin ne varsa cekinme sor en kisa zamanda rsimlerini ve tercubelerini bakacaz birlikte

Tamam cnm kesinlikle iletecegim selamini. Insallah dedigin gibi olur:))

Benim kafamda bir soru var sigarylan ilgili, bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse beni sevinirim ben sigara kulaniyorum bunun bir sakincasi var mi narkoz icin duydugum kadariylan 2 hafta onceden birakilmasi gerekiyormus oyle mi arkadaslar?

Birde ameliyattan ne kadar zaman sonra tekrar icilebiliyor?

Simdiden tsk ederim.

selam canim hayirli olsun Insallah tam istedigin gibi görüntüde ve saglam bi burnun olur canim...

2 hafta kalmis....benim bosanma tarihime denk geliyor o hafta ben gelemem o tarihde malesef.....
:sinifsinif:

Arkadaslar nihayet randevu aldim 19 mayis 2010 ameliyat gunum, cok heycanliyim bu karari nasil alabildim hala sasiriyorum kendime :-)

Doktorum Yakup Avsar ona cok guveniyorum nedense bir kez gorustum ve ikna oldum:)

Ben senden çok heycan yaptımmmm :))))) hadii inşallah istediğin gibi olurrr haberlerini bekliyorumm :içelim:

Canım bide şimdi baktım resmine koyduğun karar verdiğin tasarımmı yoksa bidaha bakıcakmısınız yakup beyle ???

merhaba melide,
bende 26 mayısta yakup beyden ameliyat için randevu aldım. inşallah hayırlısı ile atlatırız.

selam canim hayirli olsun Insallah tam istedigin gibi görüntüde ve saglam bi burnun olur canim...

2 hafta kalmis....benim bosanma tarihime denk geliyor o hafta ben gelemem o tarihde malesef.....
:sinifsinif:

Evet az kaldi Filiz, ay uzuldum sana simdi hayirlisi cnm fazla kafana takma zordur eminim. Haberlesiriz yine burdan, kib

Canım bide şimdi baktım resmine koyduğun karar verdiğin tasarımmı yoksa bidaha bakıcakmısınız yakup beyle ???

Evet Pinkcim heycan cooook fazla valla, 18 mayis gittigim gun 3d tasarim yapicak ona gore konusuruz onunla artik bakalim. Senin durumun nasil simdi bir gelisme var mi?

merhaba melide,
bende 26 mayısta yakup beyden ameliyat için randevu aldım. inşallah hayırlısı ile atlatırız.

Ayy ne guzel nisasa, hayirlisi arkadasim sevindim senin adinada. Senin tasarimin var mi bakabilir miyim? Ben narkozdan ve sonraki sisliklerden cok korkuyorum, birde sigara iciyorum onu birakmam gerekiyormus kesinlikle 1 hafta onceden. Nasil basaricam bakalim. Belki orda gorusuruz :-)

canim sigara konusunu acmissin cok guzel simdiden azalt ve birakmaya gayret goster kiz hic bir sigara keyfio mutlulukla bir olamaz ,sigrayi birkaman iylesmen icin cok faydali olacak hadi bakalim gunlerin azaliyo hic ama hic korkma sakin kiz seni guldurecekler zaten ameliyata girerken kaydirigubbakcemile5 ve prensesler gibi cikaracaklar ordan

Evet Pinkcim heycan cooook fazla valla, 18 mayis gittigim gun 3d tasarim yapicak ona gore konusuruz onunla artik bakalim. Senin durumun nasil simdi bir gelisme var mi?

Ya bakk bizi bırakma ameliyattan sonraaa merk ederim bennn çok şanslısınn gerçektennn yakup bey e ameliyat :))) bak istediklerini yada tasarımda bennmedn biyer olursa uyar bideee kavis istiomusun düzmü istiosn kalkık düz burun hepsini kendince belirlede sonra öyle olsa daha iyi olurdu deme olurmuu kalbim seninlee :)) ya benim sol burundan yamuk kıkırdak çıkarıldı içten büyük olasılık o kısım zedelendi ve şiştii 1 sene beklicem acele etmicem çünkü ya revizyon gerek duyulursa yakup bey e yada kbb uzmanı bulucam ama şuan çevrem çok beğenio yani orası şiş dediğimde bile gülüyolar bende daha rahatım :))) bak bizimlee paylaşş düşüncelerini ameliyat sonrası evreyiiii inşallah süper olacakkkk opuyorumnanaktan

Ayy ne guzel nisasa, hayirlisi arkadasim sevindim senin adinada. Senin tasarimin var mi bakabilir miyim? Ben narkozdan ve sonraki sisliklerden cok korkuyorum, birde sigara iciyorum onu birakmam gerekiyormus kesinlikle 1 hafta onceden. Nasil basaricam bakalim. Belki orda gorusuruz :-)

Canım bende kullanıyordum doktorlara söledm ben kullanıyorum diye hatta ameliyat günüde soruolar kullanıyomusunuz günlük ne kadar kullanıyosunuz gibi benm boğazdn hortum sokulmadı bazı doktorlar sen uyuduktn sonra sanırım nefes alabilmk içn boğazdn hortm sokunca sigra kullanıyosan ameliyat sonrası boğazda kaşıntı ve öksürük oluo bazı doktorlarda sigra kullananlar için boğaza hortm sokmuyolar ben maşallah ne öksürük ne kaşıntı olduu o konuda çok memnundum sende sor istersn görüşmeye gittiğinde ben sormadm yakup bey e

X