Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden geçmiş olsun oldu bitti diyelim:)))))
Hadi hayirlisi canim ,sen isin yarisini bitrimissin bil ,baska caren yok cok guzel olacak cok ben emin im oyle olacagindanopuyorumnanaktan o gun senin gunun ,orda oyle ozel hissedeceksin ki kendini ,korkmaya zaman bulamayacaksin bide yaninda her yerinde o guzel hemsilreler melekeler .Ameliyatina yakin sana hatirlatirim ,tugba hemsireye ve butun calisanlara cok cok selamlarimi iletirsen cok seivnirim merak ettiyin ne varsa cekinme sor en kisa zamanda rsimlerini ve tercubelerini bakacaz birlikte
kaç tl ye olucan
Arkadaslar nihayet randevu aldim 19 mayis 2010 ameliyat gunum, cok heycanliyim bu karari nasil alabildim hala sasiriyorum kendime
Doktorum Yakup Avsar ona cok guveniyorum nedense bir kez gorustum ve ikna oldum:)
Hayirlisi, benim tarihlerde olmayi dusunen arkadaslar var mi?
Arkadaslar nihayet randevu aldim 19 mayis 2010 ameliyat gunum, cok heycanliyim bu karari nasil alabildim hala sasiriyorum kendime
Doktorum Yakup Avsar ona cok guveniyorum nedense bir kez gorustum ve ikna oldum:)
Hayirlisi, benim tarihlerde olmayi dusunen arkadaslar var mi?
selam canim hayirli olsun Insallah tam istedigin gibi görüntüde ve saglam bi burnun olur canim...
2 hafta kalmis....benim bosanma tarihime denk geliyor o hafta ben gelemem o tarihde malesef.....
:sinifsinif:
Canım bide şimdi baktım resmine koyduğun karar verdiğin tasarımmı yoksa bidaha bakıcakmısınız yakup beyle ???
merhaba melide,
bende 26 mayısta yakup beyden ameliyat için randevu aldım. inşallah hayırlısı ile atlatırız.
Evet Pinkcim heycan cooook fazla valla, 18 mayis gittigim gun 3d tasarim yapicak ona gore konusuruz onunla artik bakalim. Senin durumun nasil simdi bir gelisme var mi?
Ayy ne guzel nisasa, hayirlisi arkadasim sevindim senin adinada. Senin tasarimin var mi bakabilir miyim? Ben narkozdan ve sonraki sisliklerden cok korkuyorum, birde sigara iciyorum onu birakmam gerekiyormus kesinlikle 1 hafta onceden. Nasil basaricam bakalim. Belki orda gorusuruz