• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende 10 kasım da doğum yapacakmışım;)))))

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
39
Antalya
kızlar uzun süredir yazamıyordum.bugün doktor kontrolüm vardı 11 haftaya girmişim.10 kasım doğum tarihin dedi.ya kızlar çok güzeldi yaa kıpırdıyordu ultrasonda.allahım bana bu duyguyu tattırdı.darısı olmayanların başına.

allah bagislasin canim öncelikle..bende 6 kasimda yapicam insallah dogumumu..bugun doktora gittim (ben 10+6)gunlugum..mercimegimi görmek icin ama bi türlü hareket ettiremedik:) o kadar rahatsiz etti doktor ama banamisin demedi habire yatti öylece..
evet inanilmaz bi duygu biz cok heycanliydik..

allah bagislasin canim öncelikle..bende 6 kasimda yapicam insallah dogumumu..bugun doktora gittim (ben 10+6)gunlugum..mercimegimi görmek icin ama bi türlü hareket ettiremedik:) o kadar rahatsiz etti doktor ama banamisin demedi habire yatti öylece..
evet inanilmaz bi duygu biz cok heycanliydik..

çilekcim canım bende allah nasip ederse 6 kasımda doğum yapacağım sana sormak istediğim ikili test yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın benim dr.um mayısın ilk haftası dedi ama bana çok geç kalacakmışım gibi geliyor ozaman bebeğim 15 haftaya girmiş olacak ve geç kalmaktan korkuyorum

Gülencim hayırlı olsun canım,ne mutlu sana.İnşallah sağlıklı gelişir herşey sonuna kadar.Aramızda görelim senide.Hiç göremiyoruz.

canım hayırlı olsun ne güzel
bende 9 haftalığım cuma günü görmüştüm en son meleğimi
bu muhteşem duyguyu çok iyi biliyorum
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

11. haftada hareket ettiğini mi gördün ne güzelmiş :) Doğum da tam özel bir güne denk gelmiş ne güzel...

slm ben 6 hatalıkhamıleyim dogumum kasımda olacak son ayları galıba inanamıyorum ama allahıma şükürlerolsun bu günleride gördüm mutluyum

çilekcim canım bende allah nasip ederse 6 kasımda doğum yapacağım sana sormak istediğim ikili test yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın benim dr.um mayısın ilk haftası dedi ama bana çok geç kalacakmışım gibi geliyor ozaman bebeğim 15 haftaya girmiş olacak ve geç kalmaktan korkuyorum

canim mrb,banada henüz bisiy demedi doktorum..tam ne zaman yapiliyor acaba biliyomusun sen?iki hafta sonra yine kontrolum var olmazsa ozaman sorarim ben..

merhaba bende 10 kasımda doğum yapacağım allahın izni ile.ikili testimde temiz çıktı umarım hep böyle devam eder.hepimize bol şanslar

11. haftada hareket ettiğini mi gördün ne güzelmiş :) Doğum da tam özel bir güne denk gelmiş ne güzel...

canım ben bebişimi10 haftalıkken hareket ederken gördüm ve doktorum bana dedi ki çok hareketli olcak bu sengözlerimebaksanab bugunde görücem bebişimi şimdi 13. haftadayız.bugün ikili test yaptırıcam.inş temiz çıkar allahım hepimize sağlıklı bebişler versin..bir an önce minik meleklerimizi kucağımıza almak dileğiyle anne melekler... :nazar:a.s.:nazar:

Back
X