Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 10 kasım da doğum yapacakmışım;)))))
- Konu Sahibi gulen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?allah bagislasin canim öncelikle..bende 6 kasimda yapicam insallah dogumumu..bugun doktora gittim (ben 10+6)gunlugum..mercimegimi görmek icin ama bi türlü hareket ettiremedik:) o kadar rahatsiz etti doktor ama banamisin demedi habire yatti öylece..
evet inanilmaz bi duygu biz cok heycanliydik..
allah bagislasin canim öncelikle..bende 6 kasimda yapicam insallah dogumumu..bugun doktora gittim (ben 10+6)gunlugum..mercimegimi görmek icin ama bi türlü hareket ettiremedik:) o kadar rahatsiz etti doktor ama banamisin demedi habire yatti öylece..
çilekcim canım bende allah nasip ederse 6 kasımda doğum yapacağım sana sormak istediğim ikili test yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın benim dr.um mayısın ilk haftası dedi ama bana çok geç kalacakmışım gibi geliyor ozaman bebeğim 15 haftaya girmiş olacak ve geç kalmaktan korkuyorum
çilekcim canım bende allah nasip ederse 6 kasımda doğum yapacağım sana sormak istediğim ikili test yaptırdınmı yada ne zaman yaptıracaksın benim dr.um mayısın ilk haftası dedi ama bana çok geç kalacakmışım gibi geliyor ozaman bebeğim 15 haftaya girmiş olacak ve geç kalmaktan korkuyorum
canim mrb,banada henüz bisiy demedi doktorum..tam ne zaman yapiliyor acaba biliyomusun sen?iki hafta sonra yine kontrolum var olmazsa ozaman sorarim ben..
11. haftada hareket ettiğini mi gördün ne güzelmiş :) Doğum da tam özel bir güne denk gelmiş ne güzel...
canım ben bebişimi10 haftalıkken hareket ederken gördüm ve doktorum bana dedi ki çok hareketli olcak bu sengözlerimebaksanab bugunde görücem bebişimi şimdi 13. haftadayız.bugün ikili test yaptırıcam.inş temiz çıkar allahım hepimize sağlıklı bebişler versin..bir an önce minik meleklerimizi kucağımıza almak dileğiyle anne melekler... a.s.