- Emoji Skoru
- 10.275
- Puanlar
- 198
Esinin bencilliği yeteri kadar ortada zatenEşim benim şehrime gelebilecekken memleketinde kalmayı tercih ettiği için aile evi var ve iş yükünün daha fazla olacağını düşündüğü için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinin bencilliği yeteri kadar ortada zatenEşim benim şehrime gelebilecekken memleketinde kalmayı tercih ettiği için aile evi var ve iş yükünün daha fazla olacağını düşündüğü için
Bencil bir adam.3e kadar uyudukça evde sinirden çatlıyorum. Biz kahvaltı yapıyoruz oyun oynuyoruz kitap okuyoruz karnım acıkıyor tekrar neredeyse akşam yemeği yiyeceğim saatte ona kahvaltı hazırlıyorum.
Böyle adamı baba modelinde göreceğine görmesin daha iyi. Bi de erken uyanırsa bağırıyormuş. Terbiyesiz adam. Çekilecek dert değil.Çocuğa o an bağırmasa bile biraz sonra başka bir sebep çıkarır ya da uykumu alamadım der yine bana bağırır
Bencil olan eşiniz1.5 yıldır tayin sebebiyle farklı şehirlerde yaşıyorduk eşimle. Bir çocuğumuz var şu ilkokulda. 1.5 yıl çok güzel geçti her anlamda. Çocuğum Spora gitti atölyelere katıldı. İş sonrası vakitlerde yeni yerler gezdik gördük. Eşim benim şehrime gelebilecekken memleketinde kalmayı tercih ettiği için aile evi var ve iş yükünün daha fazla olacağını düşündüğü için ben onun yanına tayin istemek zorunda kaldım. Bulunduğum şehri kesinlikle sevmiyorum. Çalıştığım okul çok kötü. Bıçaklı kavgalara karışan belalı diyebileceğimiz öğrenciler var. Yaş Grubu da yüksek. Çocuğumun okulu kötü. 3te biri yabancı uyruklu sınıfın. Veliler okuma yazma bilmiyor bazıları bu nedenle sınıf geri kalıyor. Spor tiyatro vs gibi aktiviteler zaten hak getire. İş ev ayda bir dışarı çıkıp dolanıp yemek yiyoruz. Ben çok mutsuzum çalıştığım okula da 1 saate yakın süreyle gidiyorum. Eski çalışma düzenimde çocuk ve ben yürüyerek yakın mesafedeki okullara gidiyorduk. Ayrıca engel durumum var kronik rahatsızlığım da var. Bu durumda tekrar eski yerlme dönmek istiyorum. Eski ilçeye boşluğu olan bir yer muhtemelen bir yere yerleşirim. Burada norm fazlasıyım sürekli yer değiştirme durumum oluyor ve çocuk ile benim saatlerim uyuşmuyor. Eşim yeterince yardımcı da olmuyor. Haftasonu 3e kadar uyuyor. Ya da telefonda takılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz geri gitmem durumunda eşim gelmeyeceğini söylüyor bencilce mi olur
Eşi kadıncağız ve çocuğu için haftasonu uykusundan fedakarlık bile etmiyor. Ya da onlar geldi yanımdalar ne güzel demiyor telefonda vakit geçiriyor, yer mi değiştirecek boyle bı adam.esin senin icin yer degistirmeyince sen neden bencil oluyorsun?
su kadinlar ne kadar merakli kendisini kötülemeye erkekleri iyi gormek icin
Onun yaptığı bencillik,ben olsam giderdim isteyen gelir1.5 yıldır tayin sebebiyle farklı şehirlerde yaşıyorduk eşimle. Bir çocuğumuz var şu ilkokulda. 1.5 yıl çok güzel geçti her anlamda. Çocuğum Spora gitti atölyelere katıldı. İş sonrası vakitlerde yeni yerler gezdik gördük. Eşim benim şehrime gelebilecekken memleketinde kalmayı tercih ettiği için aile evi var ve iş yükünün daha fazla olacağını düşündüğü için ben onun yanına tayin istemek zorunda kaldım. Bulunduğum şehri kesinlikle sevmiyorum. Çalıştığım okul çok kötü. Bıçaklı kavgalara karışan belalı diyebileceğimiz öğrenciler var. Yaş Grubu da yüksek. Çocuğumun okulu kötü. 3te biri yabancı uyruklu sınıfın. Veliler okuma yazma bilmiyor bazıları bu nedenle sınıf geri kalıyor. Spor tiyatro vs gibi aktiviteler zaten hak getire. İş ev ayda bir dışarı çıkıp dolanıp yemek yiyoruz. Ben çok mutsuzum çalıştığım okula da 1 saate yakın süreyle gidiyorum. Eski çalışma düzenimde çocuk ve ben yürüyerek yakın mesafedeki okullara gidiyorduk. Ayrıca engel durumum var kronik rahatsızlığım da var. Bu durumda tekrar eski yerlme dönmek istiyorum. Eski ilçeye boşluğu olan bir yer muhtemelen bir yere yerleşirim. Burada norm fazlasıyım sürekli yer değiştirme durumum oluyor ve çocuk ile benim saatlerim uyuşmuyor. Eşim yeterince yardımcı da olmuyor. Haftasonu 3e kadar uyuyor. Ya da telefonda takılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz geri gitmem durumunda eşim gelmeyeceğini söylüyor bencilce mi olur
Siz neden öğrenmiyorsunuz araç kullanmayı,ayrıca o mahhalleden bari taşının çocuğun düzgün okuyabileceği bir okul olsunDüşünüyorum böyle hayat yaşayamam mutsuzum geçmiyor hem ailem uzakta hem tüm imkanlarım elimden gitti araba aldık işe gidip gelmemiz kolay olsun diye 4 ayda 4 kaza yaptı eşim 3ünde o hatalı çıktı.
Güneydoğudayım, burası cennet hiç de söylediği gibi olumsuz şartları doğuya neden bağdaştırdınız,evim ile işim arası 5 dk, çocuğumun sınıfında 1 tane Suriyeli yok,basketbol,futbol tenis,robotik kodlama, satranç, yüzme binbir seçenek var spor anlamindaOhooo siz bile bile kendinizi cehenneme atmışsınız, ne diyeyim Allah kolaylık versin. Muhtemelen doğuda bir şehirde kötü bir yerde yaşıyorsunuz ve eşiniz de oralı. Bir de aile apartmanı.
Bu arada haftaya bilet aldım bilim çocuk gösterisi var iki hafta önce de çocuk gösterisinie gitmiştik akrobasi,jonglör vbOhooo siz bile bile kendinizi cehenneme atmışsınız, ne diyeyim Allah kolaylık versin. Muhtemelen doğuda bir şehirde kötü bir yerde yaşıyorsunuz ve eşiniz de oralı. Bir de aile apartmanı.
Güneydoğudayım, burası cennet hiç de söylediği gibi olumsuz şartları doğuya neden bağdaştırdınız,evim ile işim arası 5 dk, çocuğumun sınıfında 1 tane Suriyeli yok,basketbol,futbol tenis,robotik kodlama, satranç, yüzme binbir seçenek var spor anlaminda
baba da ayi gibi yatıp kahvaltisini bekleyen, hizmeti eksik kalirsa cocuga bile bagiran, surat asip hizmetini yapmadigina pisman eden bir baba.Eşi kadıncağız ve çocuğu için haftasonu uykusundan fedakarlık bile etmiyor. Ya da onlar geldi yanımdalar ne güzel demiyor telefonda vakit geçiriyor, yer mi değiştirecek boyle bı adam.
Belli ki rahatsız geldiklerinden, aile biljnci yok
Görme engelliyimSiz neden öğrenmiyorsunuz araç kullanmayı,ayrıca o mahhalleden bari taşının çocuğun düzgün okuyabileceği bir okul olsun
k.bakmayin bilmiyordum..Eşiniz düzgün kullanmayı öğrenmeli hem sizi burda tutuyor hem de hayatınızı kolaylaştırmıyorGörme engelliyim