Bencil Annemiyim...

ohh super yapsin canim yorma sen kendini ben tekim ama eziyet etmezler hamile oldugumu ogrenince bende rahatim ohh sukur evet canim ya gunde 3 kez iciyorummm

ohh super yapsin canim yorma sen kendini ben tekim ama eziyet etmezler hamile oldugumu ogrenince bende rahatim ohh sukur evet canim ya gunde 3 kez iciyorummm
3 kez mı kaç mg kuzum? Bende günde 1 kez 200 mg içiyorum. Kanamam geldıgınde vajinal yolla kullan dedı doktrum.

3 kez mı kaç mg kuzum? Bende günde 1 kez 200 mg içiyorum. Kanamam geldıgınde vajinal yolla kullan dedı doktrum.
200mg benimde canim ama sabah 1 aksam 2 tane ama 1 hafta bole sonra dusuercekmis yazamadim eve geldim uyumusum yeni kalktim :)

gunaayydin annecikler nasilsiniz bakim bebisler nasill hepsinee
Gunaydın kuzum valla bugun hiç ıyı degıl kan ve ıdrar tahlılı yaptrmaya gıttm sabh önce hemşire damarımı patlattı snra ıdrarda enfeksyon cıktı canım cok sıkkın Sen nasılsın bugun

Esimle ayin 11 nde beraber olduk korunmadan ertesi gun kasiklarimda agri basladi istahim acildi sirtim ve belim cok agridi yataktan kalkinca basliyordu simdi de goguslerm aciyor sislik hissim var ayin 21 nde yani yarin adet olmam gerekiyor hic bi belirti yok ve beyaz akintim var lutfen biseyler soyleyinnn hamile olabilir miyimm ne zaman test yapayim cok acill cevap tesekkurler yaZmstm bi kac gun once dun adet olmam gerekiyodu olmadim sag kasigimin ustunde bi sislik gibi bi dolgunluk var atesm cikti cok halszm yataktan ckmaya halim yok yuzum yaniyo hamile olabilir miyim cok istiyrm korkudan testte yapamadm negatif cikar diye nolur bseyler soyleyin

Gunaydın kuzum valla bugun hiç ıyı degıl kan ve ıdrar tahlılı yaptrmaya gıttm sabh önce hemşire damarımı patlattı snra ıdrarda enfeksyon cıktı canım cok sıkkın Sen nasılsın bugun
oyyy kiyamam canim ne icin yaptin tahlili gecmis olsun bebisin iyi dimi korkma sen bol su ic idrarin temizleenir korkma bende kasiklarimda batma var ya ara ara bicak sapliyolar gibi sizliyo geri geciyor akintim var sari galiba bendede iltihap var yaa ufff canim diken ustunde yasiyoz vallahi

canimm umarim hamilesindir ama soyle soylim ben 5.senemde hamile kalmis biri olarak belirtilere kapilma adetin daha gecmemis strseten gelmeyebilir seni cook iyi anliyorum hatta benimde adet olacagim gun bugun dun esime aa adet ouyorum galiba diyip agladim oda guldu delirdin sen heralde hamilesin sen ne adeti diyee dusun yani hala o psikolojideyim o yuzden az bekle kafani dagit oraya odaklanmamaya calis ins hamilesindir degilsende umidini kaybetme bak tedavisiz oldu tamamen kafada bitiyoo

SİGARA İÇME GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL

Tamamen gereksz sebepten yapıldı sağlık ocağına gebelik bıldırılıyr dedıler gıttım bende verdm butun testlerı neyms bu testler eskı olmaz kayt edemeyiz tekrar kan vereceksn dedıler dedım doktrm kabl ettı tekrarlama gerekı duymadı yok efendm olmazmış. Neyse verdım kanı becerıksızın tekı cıktı 1 tupu aldı dıger tupu takarken ıgneyı kaydırdı kan dışarı akıyor hemsıre umrunda degıl hala tup doldrma derdın de dedım cıkarmıcakmszn iğneyı damar patladı kan dışarı cıkıyr gormuyrmsn dedım de oyle çıkardı. Bebişim cok sukur ıyı kuzum. Kasık batmasndan korkma benmde oluyr. Buarda benımde akıntm sarıya döner olmuştu bu arda gercektn enfeksyn cıktı

ay canim yaa neyse bebis iyis ya uzuldum ama benimde sari akintim oluyo insllah birsey olmaz kuzum

Hamıle olabılrsn tabıde canım soncta korunmasız ılışkı yasamıssın ve olma ıhtımalın yüksek. Ama hemen ertesı gun belırtı yasaman ımkansz o bıraz psıkljık. Hem kendını bu kadr uzme daha dur ılk denemenız yolun cok basındasın. Bugun ayın 22 sı 21 olaman gerekn reglıyı olmadıysan bence evde test yapablırsn çıkar dıye dusunuyorum

ay canim yaa neyse bebis iyis ya uzuldum ama benimde sari akintim oluyo insllah birsey olmaz kuzum
Enfeksyn cogu hamışte olabılıyrmus kuzum sıkıntı edılcek bı durum degılmıs. Ablama doktr tek kullanımlık bı ılac vermıs o gecırmıs oyle anlattı

insallah canim yaa gecsin su tehlikeli donemi atlatsak biraz daha hafiflicez :)
Gecıcek kuzum gecıcek azıcık daha dayanalım. Dusunme sen onu smdı bebegını dusun annesı. İsim düşün bak bence buyudgnu dusun yaramazlk yaptgını :)

Gecıcek kuzum gecıcek azıcık daha dayanalım. Dusunme sen onu smdı bebegını dusun annesı. İsim düşün bak bence buyudgnu dusun yaramazlk yaptgını :)
isimmmmm konusuu beni cok dusunduruyorr acayip kararsizim abuk subuk bir isim olmamasi icin ugrasacam akilli olur bana cekerse :)

isimmmmm konusuu beni cok dusunduruyorr acayip kararsizim abuk subuk bir isim olmamasi icin ugrasacam akilli olur bana cekerse :)
Amanda aman akıllımı olucakmıs yaramazlıgıda kesın babasına çekecek dımı kuzum :) :) Bızde erkek ismi bellı Umut ama kız ismi hala emın degılız baslarda hanı hamılelık falan yokken Cemre dıyorduk kı o sebeple forumdaki adımı cemre koydm ama suan emın degılım

aynennnnn bende ikisinede isim yok,suann hepsi degisti fikitlerimin :)

folik asit içeren şeyleri yiyin bence,çok önemli.ayrıca en önemli şey gebenin psikolojisi.Dün akşam habertürkte bir prof vardı.Erkek ve kadın eşitliği hakkında konuştu,çok güzeldi.Kadınlar eşit görülmedikçe,gereken değer verilmedikçe bu dünyada savaşın,şiddetin bitmeyeceğini söylüyordu.Bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren annenni olumlu,olumsuz tüm duygularını alıyormuş,o nedenle stresten uzak çok mutlu bir hamilelik geçirmek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…