- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi dikkatealmakgerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede gebesin hayırlı olsunKızlar yumurtlama günümde ilişkilerim oldu suan adet günüm ve sabah ilk idrarla test yaptım sonuç bu sizce gebemiyim
Var gözüküyorKızlar yumurtlama günümde ilişkilerim oldu suan adet günüm ve sabah ilk idrarla test yaptım sonuç bu sizce gebemiyim
Var canımKızlar yumurtlama günümde ilişkilerim oldu suan adet günüm ve sabah ilk idrarla test yaptım sonuç bu sizce gebemiyim
Ciddimisin bende öyle hissediyorum ama yanıltırmı test diyede düşünüyorumBence var. Bugun kan ver bakalim.
Kan verdim canım sonuclarım da çıktı henüz doktora gösteremedim e nabızdan aldım sonuclarıBence var. Bugun kan ver bakalim.
Kan verdim canım sonuclarım da çıktı henüz doktora gösteremedim e nabızdan aldım sonuçları varmı Peki sonuçları daha iyi bilirsiniz siz
Hayirli olsuuun saglikla ilerlesinKan verdim canım sonuclarım da çıktı henüz doktora gösteremedim e nabızdan aldım sonucları
Yaaaa varmııııHayirli olsuuun saglikla ilerlesin![]()
Eveeet yarin git doktoruna takviyelere başlatsin. Belki tiroid ilaci da baSlar.Yaaaa varmıııı
Zaten mecbur gitmem lazım kansızlık var bende Peki ne kadarlıktır ki acaba yaEveeet yarin git doktoruna takviyelere başlatsin. Belki tiroid ilaci da baSlar.
Daha cok yeni 4 hafta var yok.Zaten mecbur gitmem lazım kansızlık var bende Peki ne kadarlıktır ki acaba ya