• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence en önemli belirti göğüsler ama nasıl?

goguslerın sısmesı hamılelık olabıldıgı gıbı olamayabılırde..bazen yumurtlama gunlerındede çok sısebılırmiş arkadaslar...

ben 13 haftalık hamileyim ve benim qöğüslerimin hassasiyeti qün qün değişiyor bazen çok sancılı oluyor bazende sadece dokununca kol altlarım ve qöğüs uçlarım acıyor

mafoldumben
canım bence bi dr qörünmeni tavsiye ederim.. benimde adet olmam qereken qün 3 qün üst üste lekelenmem oldu ben hamile olduğumdan şüphelenmiyodum bile ama sonra lekelenmem kesilince test yaptım ve çıktı ama o zamandan beri ara ara hala kahverenqi lekelenmem oluyor.. bu kahve renqi lekelenme düşük belirtisi demektir benimde düşük tehlikem var zaten bende daha önce 2 kere düşük yaptım bu 3üncü hamileliğim bebişim düşmesin diye bir sürü ilaçlar içiyorum bence doktora qitmelisin eğer düşük tehliken varsa hemen sana progestan verecektir.. kesinlikle qeciktirmeni tavsiye etmem

canım su anda sanlıurfada görev yapıyorum iki doktora gittim ama ikisi de erken olan düşüklere bir müdahalede bulunamayız diyorlar, çünkü kimyasal gebelik oldugu için bebeğin düşmesi daha hayırlıymış yoksa sakat olurmuş. ne yapacagımı bilemedim. esinde yada sende genetik bozukluk olabilir dediler ama genetik testini nerde yaptıracağımı bilmiyorum. urfada yok. oyle zor ki dengem bozuldu nedir be düşüklerin sebebi kafayı yememe ramak kaldı mafoldumben

goguslerın sısmesı hamılelık olabıldıgı gıbı olamayabılırde..bazen yumurtlama gunlerındede çok sısebılırmiş arkadaslar...

evet herşey göğüs demek değil bende bunu yaşadım geçen ay iyiki umutlanmamışım dedim çünkü göğüs adet dönemine yakında hasaslaşıyor en iyisi adetini beklemek sabretmek boşa herşeyden pay çıkarmamak gerek sonra yıkılır insan

Hamile olan arkadaşalar bi sorum olacak yanıtlarsanız çok sevineceğim. Ben ekimde kimyasal gebelik yasadım, Göğüslerim çok agrıyor ve sızlıyordu. 5 haftalık düşük yaptım. Bu ay yine hamileyim daha 2 haftalık ultrasonda bile görünmemişti. Dun olmam gereken adet günümdü biraz kahverengi kanamam oldu ve gögüslerim bir anda söndü ve acıma şişlik yok şimdi ama kanamanın devamı gelmedi. ıdrar testinde de hala pozitif çıkıyor. sorum su; adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüsler eski hassasiyetini kaybeder mi?

ben de tam bu sorunun cevabını arıyorum. adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüslerde hassasiyet ve büyüme henüz olmayabilir mi ? en azından adetten sonra ki ilk haftalar ?

ben de tam bu sorunun cevabını arıyorum. adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüslerde hassasiyet ve büyüme henüz olmayabilir mi ? en azından adetten sonra ki ilk haftalar ?
bende büyüme, ağrıma yada acıma gibi belirti olmadı 10. haftadan sonra halkaları biraz genişledi o kadar

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar merhaba bende aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım o ay çok göğüslerim ağrıyordu, acıyordu bu belirtiyi sizce her ay beklemelimiyim yoksa farklı bir belirti olabilir mi yaşayan varmıdır ki

Back