Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence bi dr qörünmeni tavsiye ederim.. benimde adet olmam qereken qün 3 qün üst üste lekelenmem oldu ben hamile olduğumdan şüphelenmiyodum bile ama sonra lekelenmem kesilince test yaptım ve çıktı ama o zamandan beri ara ara hala kahverenqi lekelenmem oluyor.. bu kahve renqi lekelenme düşük belirtisi demektir benimde düşük tehlikem var zaten bende daha önce 2 kere düşük yaptım bu 3üncü hamileliğim bebişim düşmesin diye bir sürü ilaçlar içiyorum bence doktora qitmelisin eğer düşük tehliken varsa hemen sana progestan verecektir.. kesinlikle qeciktirmeni tavsiye etmem
goguslerın sısmesı hamılelık olabıldıgı gıbı olamayabılırde..bazen yumurtlama gunlerındede çok sısebılırmiş arkadaslar...
Hamile olan arkadaşalar bi sorum olacak yanıtlarsanız çok sevineceğim. Ben ekimde kimyasal gebelik yasadım, Göğüslerim çok agrıyor ve sızlıyordu. 5 haftalık düşük yaptım. Bu ay yine hamileyim daha 2 haftalık ultrasonda bile görünmemişti. Dun olmam gereken adet günümdü biraz kahverengi kanamam oldu ve gögüslerim bir anda söndü ve acıma şişlik yok şimdi ama kanamanın devamı gelmedi. ıdrar testinde de hala pozitif çıkıyor. sorum su; adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüsler eski hassasiyetini kaybeder mi?
bende büyüme, ağrıma yada acıma gibi belirti olmadı 10. haftadan sonra halkaları biraz genişledi o kadarben de tam bu sorunun cevabını arıyorum. adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüslerde hassasiyet ve büyüme henüz olmayabilir mi ? en azından adetten sonra ki ilk haftalar ?