• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence en önemli belirti göğüsler ama nasıl?

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
Arkadaşlar,
Özellikle gebelik geçirmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın lütfen,
Erken gebelik belirtisi göğüsler ama nasıl ağrılı olur dokununca mı ağrıyı hissederiz,yoksa sürekli bir ağrı durumu mu olur,

Bunu sormamın sebebi adet önceside göğüsler ağrır, İki ağrı arasındaki farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum,

Şimdiden teşekkürler

Vallah canim benimkiler sadece dokununca aciyo, bide cok sertlesdi gögüslerim esim bile farkinda .

Arkadaşlar,
Özellikle gebelik geçirmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşsın lütfen,
Erken gebelik belirtisi göğüsler ama nasıl ağrılı olur dokununca mı ağrıyı hissederiz,yoksa sürekli bir ağrı durumu mu olur,

Bunu sormamın sebebi adet önceside göğüsler ağrır, İki ağrı arasındaki farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum,

Şimdiden teşekkürler

sevgili zambak evet göğüsler erken gebelik belirtilerinden belki de ilk belirleyici.Ben ağrı hissetmedim.Ama göğüslerim olduğundan çok daha irileşmişti.Regl öncesi irilikten daha farklıydı bu.Bir de iyice baktığında göğüs çevresinde kırmızı minik kılcal damarlar ve mavi toplardamarlar daha da belirginleşiyor.Ayrıca göğüslerde ateş artıyor.Ağrı bence kişiye göre değişen bi belirti.Benim ne regl öncesi ne de gebelik öncesi göğüslerimde ağrı olmyor canım.

göğüsler olduğundan fazla irileşiyor kocaman oluyolar sanki damarlar daha belirgin hale geliyor hafif dokunca bila ağrıyor uçlarıda sızlıyor bendeki belirtiler bunlardı.. şimdi bile hafif bastırınca bila sızlıyor...

dokununca bide ara ara zonklama olmuştu bende şimdide baya büyümeye başladı elleyince acıma devam ediyo 14+4 günlük hamileyim.ilk gögüslerimden anladım bende bi değişiklik olduğunu.

Anladım kızlar,
Bende hafif dolgunluk var çok değil ve dokununca acıyor sızlama felan yok,
Sanırım benimki adet belirtisi:(

canım bir ay asdet olmadan çnce göğüslerim öyle çok şişmişti ki sütyen takamıyordum kazak değince bile ağrıyordu kollarımı göğüslerimden uzak tutmaya çalışıyordum üzeri de harita gibiydi. damar damar. bizimki çok umutlandı hamilesin heralde dedi. ama malesef sonuç pek olumlu değil. bi gün hamile kalırsam eğer o belirtileri de yazarım sana

kızıma hamıle oldugumu goguslerımden anlamıstım cunku daha once gecırdıgım butun gebelıklerımde boyleydı sıs ve belırgın damarlar vardı..29 ekımde adet gunumdu olmadım 30 yok 1 yok suphe bıle etmedım o kadar emındım kı .. ama yanıldım su anda hamıleyım ve tek bır belırtım bıle yok vucut sıcaklıgımın dısında..bı ınsan ne kadar gebelık yasarsa yasasın demekkı her gebelıkte ve her kısıde degısebılıyomus

kızıma hamıle oldugumu goguslerımden anlamıstım cunku daha once gecırdıgım butun gebelıklerımde boyleydı sıs ve belırgın damarlar vardı..29 ekımde adet gunumdu olmadım 30 yok 1 yok suphe bıle etmedım o kadar emındım kı .. ama yanıldım su anda hamıleyım ve tek bır belırtım bıle yok vucut sıcaklıgımın dısında..bı ınsan ne kadar gebelık yasarsa yasasın demekkı her gebelıkte ve her kısıde degısebılıyomus

vücut sıcaklığın nasıldı merak ettim.

sabah yataktan kalkmadan ayaklarınız yere bıle degmıcek.. adet gunume ıkı uc gun kala basladım olcmeye dıl altından olctum 37.1 dı ..koltuk altından 36.8 cıkıyodu.. genelde 36 derece altı adet olcagınıza ısaret eder eger 36 derecenın ustunde ve sabıtse ıcerde bırılerı olabılır...ama bazı kadınlarda gec yumurtlama grıp vs gıbı durumlar varsa degısebılır vucut ısısının gerceklıgı..

göğüslerim şiş ve üzerinde mavi,mor gibi damarlar bellioluyorucu kenarlaırndan daha koyu oldu.hatta kenarlarında kahverengi halka var gibi..zonkluyor.kollarımı oynatırken bile acıyor.ama adet oldum.yoksa üstünemi gördüm.

bnmkide acıyodu sızlıyodu üstüne yatamıyodum dokunamıyodum

arkadaşlar göğüslerde farklılık olmayabilir, zaten ilk başlarda fiziksel bi değişiklik olmuyo, hassasiyet ise kişiye göre değişiyor ama adet dönemindeki gibi hissediliyor zaten

kıslar benim ilk gebeliğimde adetime 2 gün laka başlamıştı sızı şeklinde ve sürekli
arada zonklama bile oluyodu
2 gün sürdü sızısı sonra ağrı yoktu

Hamile olan arkadaşalar bi sorum olacak yanıtlarsanız çok sevineceğim. Ben ekimde kimyasal gebelik yasadım, Göğüslerim çok agrıyor ve sızlıyordu. 5 haftalık düşük yaptım. Bu ay yine hamileyim daha 2 haftalık ultrasonda bile görünmemişti. Dun olmam gereken adet günümdü biraz kahverengi kanamam oldu ve gögüslerim bir anda söndü ve acıma şişlik yok şimdi ama kanamanın devamı gelmedi. ıdrar testinde de hala pozitif çıkıyor. sorum su; adet dönemi geçince hamile olunsa bile gögüsler eski hassasiyetini kaybeder mi?

• Beğen
Reactions: iiz
canım bence bi dr qörünmeni tavsiye ederim.. benimde adet olmam qereken qün 3 qün üst üste lekelenmem oldu ben hamile olduğumdan şüphelenmiyodum bile ama sonra lekelenmem kesilince test yaptım ve çıktı ama o zamandan beri ara ara hala kahverenqi lekelenmem oluyor.. bu kahve renqi lekelenme düşük belirtisi demektir benimde düşük tehlikem var zaten bende daha önce 2 kere düşük yaptım bu 3üncü hamileliğim bebişim düşmesin diye bir sürü ilaçlar içiyorum bence doktora qitmelisin eğer düşük tehliken varsa hemen sana progestan verecektir.. kesinlikle qeciktirmeni tavsiye etmem

Back