ben yine bir hata yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erteleme olayından nefret eden biri olarak hak verdim ama ne yazık ki o fevrilik bişeyler fırlatma falan çok kroca. insan gibi kapıyı çekip çıkamıyo mu sinirlendiyse.
ama ben de ertelenmesinden tiksinirim o açıdan sinirlenmekte haklı. 1 ay ya el insaf. 3-4 saatte yapılacak bi iş bir ay surer mi

eşim bilgisayara format atalım diyordu 5 yıllık bilgisayar, yavaşlamıştı baya. bende tamam dedim ama içinde o kadar dosya, resim video var ki, bunları inceleyip gereksizleri silip yedekleyim dedim. ama bu iş de çok uzun sürecekti bende erteledim sürekli. bir de pcden ders çalışıyorum her gün. tek bekletme sebebim buydu.

bugün götürücem bilgisayarı dedi. yok dedim içinde özel şeyler var, hatıralar var. eşimde dedi ki sen bilgisayarı bana vermek istemiyorsun diye gurur yaptı. ben o bilgisayara elimi sürmem dedi. sonra mouse nerde dedi. gitti pencereyi açıp mouseun parçasını camdan aşağı atmaya kalktı. bende atarsan asla konuşmam dedim. o da yere fırlattı.
şimdi de diyor ki ben kendime kredi kartıyla yeni bilgisayar alıcam. sende o yavaş pcyle ne halim varsa gör diyor. seninde bilgisayarın bozulacak o zaman napacaksın dedi.

sen beni tanımadın mı dedim neden vermek istemeyim, gittim mouse aldım dosyaları da yavaş yavaş düzenliyordum dedim. bir türlü anlamıyor. beni böyle kötü niyetli biri gibi göreceğini bilmiyordum dedim. benim tek hatam ertelemekti dedim. inanmıyor, fakir ama gururlu erkek gibi davranıyor. babam bana almıştı ya bu bilgisayarı ben ondan vermemişim.

ya şimdi biliyorum adam haklı diye yorumlar gelecekte verdiği tepkiler de normal mi sizce camdan atmalar, fırlatmalar garip geliyor bana.
Üzgünüm ama eşinizde aşağılık psikolojisi var

verdiği tepkiler normal değil, size kızması haklı ama bunu gösterme tarzı pek normal gelmedi.
kızdığı zaman nasıl davranır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X