Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim kullandığım bir ürün var ter yollarını kapamıyo sadece kokuyu önlüyo
tamamen bitkisel
onu kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla
arkadaşlar ne kullanıyosunuz?Çok geçmiş olsun!
Ben ürün içeriğine dikkat ederek alırım.
Geçen yıl beni e uyarmışlardı anti perspirant özellikli olanından alma diye!Ben de dikkat ederek alıyorum. Şimdi kullandığım terlemeyi önlemiyor!Terlemeye devam ediyorum. Ama kötü koku oluşumunu önlüyor!
mrb kızlar. burada gördüm ki deo mu rolon mu çeşit çeşit kremler nasıl falan diye yazılar yazılıyor.
size en iyi yolun suyla temizlik olduğunu söyleyeyim.
19 yaşındayım deodanran rollon yani bütün terlemeyle ilgili şeylerdn kullanmışımdım. özellikle rexona.
geçenlerde koltuk altımda setleşmeler oldu. korktum ve hemen doktora gittim.
bu kullandıklarım ter yollarımı kapamış lenf bezlerimde kist yapmış ama zararsız allahtan
halk dilinde köpek memesi diye geçermiş.
doktorum kızdı, terlemek kadar güzl bişi olmadığını sadece suyla sil temiz tut. temz tuttuğunda zatn kokmayacağını söyledi.
her gün bitki sabunuyla yıkar temzlerim. koku faln olmaz. ıslaklıkta çok olmuyo zaten.
size bunları diyim sizde biraz azaltın kullanımı lütfen
kistlerden dolayı kıl temizliğimi de pek yapamz hale geldim ağda yasak gibi bişi ama ağdasızda olmuyo. lütfn dikkt edin arkaddaşlar.senağlama
banyodan sonra koltuk altınıza karbonat sürün
terliyosunuz ama kesinlikle kokmuyosunuz
burada bi topic açılmıştı bu konuyla alakalı oradan öğrendim
bende annemde denedik sonuç harika
Çok geçmiş olsun!
Ben ürün içeriğine dikkat ederek alırım.
Geçen yıl beni e uyarmışlardı anti perspirant özellikli olanından alma diye!Ben de dikkat ederek alıyorum. Şimdi kullandığım terlemeyi önlemiyor!Terlemeye devam ediyorum. Ama kötü koku oluşumunu önlüyor!
kusura bakmayın yeni gördüm bana yazılan mesajları banyodan sunra koltuk altı hafif nemli oluyo nemli olmasada olur
karbonata kuru kuruya parmağınızı batırın sürün koltukaltınıza
tamamen her yerine sürene kadar bunu takrarlayın ben üçkere falan parmağımı batırıyorum iyiyce koltıkaltımın hertarafına yediriyorum
sonra üstümü giyiyorum
sonuç harika