- 9 Mayıs 2008
- 87
- 0
- 35
mrb kızlar. burada gördüm ki deo mu rolon mu çeşit çeşit kremler nasıl falan diye yazılar yazılıyor.
size en iyi yolun suyla temizlik olduğunu söyleyeyim.
19 yaşındayım deodanran rollon yani bütün terlemeyle ilgili şeylerdn kullanmışımdım. özellikle rexona.
geçenlerde koltuk altımda setleşmeler oldu. korktum ve hemen doktora gittim.
bu kullandıklarım ter yollarımı kapamış lenf bezlerimde kist yapmış ama zararsız allahtan
halk dilinde köpek memesi diye geçermiş.
doktorum kızdı, terlemek kadar güzl bişi olmadığını sadece suyla sil temiz tut. temz tuttuğunda zatn kokmayacağını söyledi.
her gün bitki sabunuyla yıkar temzlerim. koku faln olmaz. ıslaklıkta çok olmuyo zaten.
size bunları diyim sizde biraz azaltın kullanımı lütfen
kistlerden dolayı kıl temizliğimi de pek yapamz hale geldim ağda yasak gibi bişi ama ağdasızda olmuyo. lütfn dikkt edin arkaddaşlar.senağlama
size en iyi yolun suyla temizlik olduğunu söyleyeyim.
19 yaşındayım deodanran rollon yani bütün terlemeyle ilgili şeylerdn kullanmışımdım. özellikle rexona.
geçenlerde koltuk altımda setleşmeler oldu. korktum ve hemen doktora gittim.
bu kullandıklarım ter yollarımı kapamış lenf bezlerimde kist yapmış ama zararsız allahtan
halk dilinde köpek memesi diye geçermiş.
doktorum kızdı, terlemek kadar güzl bişi olmadığını sadece suyla sil temiz tut. temz tuttuğunda zatn kokmayacağını söyledi.
her gün bitki sabunuyla yıkar temzlerim. koku faln olmaz. ıslaklıkta çok olmuyo zaten.
size bunları diyim sizde biraz azaltın kullanımı lütfen
kistlerden dolayı kıl temizliğimi de pek yapamz hale geldim ağda yasak gibi bişi ama ağdasızda olmuyo. lütfn dikkt edin arkaddaşlar.senağlama