• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve Sevgilimin Yalancılığı

KFkeds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
352
19
68
Kızlar çok yardımınıza ihtiyacım var. Benim bir sevgilim var kendisi başka bir şehirde üniversite okuyor ben ise İstanbul'da. Biz başka şehirlere gitmeden önce aramız çok iyiydi ama o üniversiteyi sonradan kazandı. Kazandıktan sonra çok değişti komplekse girdi.
1.Ben ne yaparsam yapayım aynısını yapıyor. Mesela gitar kursuna başladım haftaya oda bilgisayarına gitar çalma programı indirmiş.
2.Bizim kendi aramızda bir yüzüğümüz vardı bana hep taktın mı diyor ama bugün resimlerine baktım yeni yüklediği o takmamış bir hafta boyunca elinde yoktu ama bana yalan söylüyor taktım diye (Bu arada birbirimizin facesinde yokuz görmeyeceğimi düşünüyor)
3.En ufak sebeplerden terk ediyor beni. Geçen istanbula yanıma gelmişti.. Döner dönmez terk etti. Sebep olarak ise dönüş yolunca midesi bulanmış kusmuş bunu öne sürdü.. Hangi adam sevgilisini kustu diye terk eder yaa..
4.NEyse kızlar çok uzattım en son bu akşam ki olayı anlatayım bana kitap özeti çıkarmam lazım diyerek gitti ama facesine baktım (Benim baktığımı bilmiyor) fotoğrag paylaştı habire. Mesaj attım napıyorsun diye özete bakıyorum aşkım arkadaşım da kendi facesinde takılıyor dedi yani bile bile yalan söylüyor. Face duvarını kapatmış ama ortak arkadaşımızın facesine girip bakıyorum.. Bana bazen çok kötü davranıyor.

Eski sevginin olmadığını biliyorum ama sanırım artık alışkanlık olmuş. Aynı yerde okduğumuz için bizim bütün ama bütün arkadaşlarımız ortak. Ayrılmaya cesaret edemiyorum çünkü hem küçücük bi şehirde ikimizin evide hemde tüm tanıdıklar ortak korkuyorum. sanırım o cesareti sizde arıyorum :/// :2::2: :5:

"midem bulandı kustum bu yüzden senden ayrılacağım" diyen adamla senin ne işin var.

yarın da kabız oldum ayrılalım der.

Son düzenleme:
hep o korkuyla yasanmaz..takmiyormus gibi davran bir sure,ayrilmak istiyorum derse de asla yalvarma..korkunu ne kadar belli edersen,o kadar uzerinize gelir..

"midem bulandı kustum bu yüzden senden ayrılacağım" diyen adamla senin ne işin var.

:9::9::9::9:

Anlamadım ben ya siz kusmadınız di mi kendisi kusmuş ve sizden ayrılıyor:9:
Bence cevap olarak 'ıyyy ben kusan bir erkekler beraber olamam hadi yoluna' demeliydiniz:9:

:60::60::60::60::60::60:ayy illahi baal hic gulecegim yoktuu:60::60::60::60:

ben orayi tam olarak anlamadim kendi kustu sizden ayrildi oylemi :44::44::44:ne sacma biriymis insan kustu die sevgilisini terk edermi hayret:53::53::53::53:bence arkaniza bakmadan siz onu terk edin madem yalanci oldugunu biliyorsunuz daha isiniz neki onlaa :44::44::44:

:9::9::9::9:

Anlamadım ben ya siz kusmadınız di mi kendisi kusmuş ve sizden ayrılıyor:9:
Bence cevap olarak 'ıyyy ben kusan bir erkekler beraber olamam hadi yoluna' demeliydiniz:9:

Evet o kustu ve terk edilen ben oldum canım.. Durup durup biraz mola verelim diyor.. Takmıyor üzülmeme sonra o geliyor tekrar
Çok alışmışım yapamıyorum cesaretim yok brakmaya...Aklımda hep şu soru var ya gelecekte pişman olursan.. ya onun gibi seveni bulamazsam.

Birde annesi beni hiç istemiyordu zaten sevgilim yanımdan eve döndüğünde yine hangi fahişenin yanınaydın falan diyordu...

Son düzenleme:

Ablacım ben çok kıskancım birde bu da bunu çok güzel kullanıyor. Mesela önce anlattı işte eve çıkan arkadaşlarımın evine hep kızlar gidiyor falan diye sonra kıskandığımı bile bile bende eve çıkıcam dedi. Ben de istemeyince yne terk etti:5:

Evet o kustu ve terk edilen ben oldum canım.. Durup durup biraz mola verelim diyor.. Takmıyor üzülmeme sonra o geliyor tekrar
Çok alışmışım yapamıyorum cesaretim yok brakmaya...Aklımda hep şu soru var ya gelecekte pişman olursan.. ya onun gibi seveni bulamazsam.

Birde annesi beni hiç istemiyordu zaten sevgilim yanımdan eve döndüğünde yine hangi fahişenin yanınaydın falan diyordu...

Bende öyle düşünerek hayvanın tekinin arkasında 5 ay(mecaz değil) ağlamıştım gece gündüz...
Şimdi öyle bir sevgilim var ki.. Beni el üstünde tutuyor.. Annesi gözümün içine bakıyor.. Her gün beni soruyorlar hadi gelsin artık diye.. İlk başlarda fazla ilgiden rahatsız oluyordum öyle yani..
Bırak bırakılan her hayvandan sonra karşına 'insan' çıkıyor.. Sana değer veriyor...

hahahaahaa koptum gülmekten :60:

konu sahibi arkadaşım ; bence siz sevgili değilsiniz ki düşünüyorsunuz bu sorunları üzülüyorsunuz..Normal arkadaşlık gibi olmuş artık szde ki.Korkacak birşey yok 3. kişileri dusunmeyın kendı mutlulugunuza bakın

Bende öyle düşünerek hayvanın tekinin arkasında 5 ay(mecaz değil) ağlamıştım gece gündüz...
Şimdi öyle bir sevgilim var ki.. Beni el üstünde tutuyor.. Annesi gözümün içine bakıyor.. Her gün beni soruyorlar hadi gelsin artık diye.. İlk başlarda fazla ilgiden rahatsız oluyordum öyle yani..
Bırak bırakılan her hayvandan sonra karşına 'insan' çıkıyor.. Sana değer veriyor...

Senin adına çok sevindim :nazar: .. İnşallah bende böyle şanslı olurum :17:
Sevgilim 2.yerleştirmede kazandı yani benden sonra gitti üniversiteye.. İlk başta bana gezmek yok şuralara gitmek yok diyordu hep ama ana yapma dediklerinin hepsini kendisi yapıyor şimdi.. Söylediğim zaman hep cümle aynı

'ÜStüme gelme' dinlemeyip de konuşmaya devam edersem 2.cümle

'Biraz mola verelim by' ve telefonu kapatıyor kalıyorum öyle

hahahaahaa koptum gülmekten :60:

konu sahibi arkadaşım ; bence siz sevgili değilsiniz ki düşünüyorsunuz bu sorunları üzülüyorsunuz..Normal arkadaşlık gibi olmuş artık szde ki.Korkacak birşey yok 3. kişileri dusunmeyın kendı mutlulugunuza bakın

Araya ortak arkadaşlarımızı sokuyor hemen onlara mesaj atıyor KFkeds'nin yanına bir gidin sakinleştirin diye. :67:

Araya ortak arkadaşlarımızı sokuyor hemen onlara mesaj atıyor KFkeds'nin yanına bir gidin sakinleştirin diye. :67:

ama cok yanlıs..acmayın arayan arkadaslarınız olunca ne kapınızı ne de telefonunuzu.. bıraz geri durun..sessiz kalın valla hatta yokoldu gıttı nerde bu kız dıye yansın tutussun..

Birbirnzn facesinde neden yoksunuz? Çok sacma . Gerçi bu ilişkide hersey sacma. Ayrılın gerci zaten birlkte değlsnz.böyle ilişki olmazki.çevrenzden çeknmeyn evli değilsnz ya kime neyin hesabını vereceksnz?

Üniversiteye gidiyorsun bu demektir ki çalışkansın, başarılısın, zekisin(üniversiteye gitmeyen zeki değildir demeye çalışmıyorum)
Dış görünüşünü bilemem ama kendine bakıyorsan temiz, düzenli isen..

Bence bu (kusura bakma) düdüğün etrafında fazla dolaşma bırak gitsin kendine güven, Sen kendine güvenirsen etrafındaki bir çok kişinin dikkatini çekersin.. Ve eminim aralarında insan gibi biri olur.. Ortak arkadaşmış falanmış filanmış boşver.. Gerçekten arkadaşın olanlar senin yanında olur zaten hem bu kusmukludan hem de gereksiz arkadaşlardan aynı anda kurtulursun..

Bırak hayatına çekidüzen ver:45:

Son düzenleme:
hehee mola vermek istiyorsa ay bende bunu hic soylemeyeeceksin sanmistim de ve kapat telefonuu:66:annesini de begenmedim..kendine yakisan,sana deger veren biriyle ol..:82:

Üniversiteye gıdıp değişim göserıyorsa bır ınsan kişiliği tam olarak oturmamış demektır bana göre..

Yaşadığınız sehırler farklı olabılır suan cevrenız başka olabılır ama sevgı aşk böyle kolay mı yahu ? hemen kustum bıtsın yok onu yapıcam ızın vermezsen bıtsın hadı ara verelım vs vs....

bence burnunun sürtülmesi ve kendısını toplaması lazım...

cesaretım yok dıyosun ama ya bır gun o cesaret edıp tamamen ıplerı koparırsa?

bu sekılde düşünürsen hayatını düzene sokamazsın.. bence yasadıklarınızı düşünüp mantıklı bır sekılde karar vermelısın..

facelerınızde neden yoksunuz onuda anlayamadım açıkcası...

Ablacım ben çok kıskancım birde bu da bunu çok güzel kullanıyor. Mesela önce anlattı işte eve çıkan arkadaşlarımın evine hep kızlar gidiyor falan diye sonra kıskandığımı bile bile bende eve çıkıcam dedi. Ben de istemeyince yne terk etti:5:

canim bu kadar seyden sonra hele annesinin oyle tabiri seni istememesi sevgilinin cani skldgnda seni terk etmesi bunlar hic acici degil bosver gitsin kimbilir karsina daha ne sewen cikar birak cekme boylesinin kahrini derdine ne seni kullanmasina izin verme salla gitsin ya...oyuncak etmis seni cani istediginde oynuyor istemediginde sepete atiyor...:20::20::20:

Geçen istanbula yanıma gelmişti.. Döner dönmez terk etti. Sebep olarak ise dönüş yolunca midesi bulanmış kusmuş bunu öne sürdü.. Hangi adam sevgilisini kustu diye terk eder yaa..
4.NEyse kızlar çok uzattım en son bu akşam ki olayı anlatayım bana kitap özeti çıkarmam lazım diyerek gitti ama facesine baktım (Benim baktığımı bilmiyor) fotoğrag paylaştı habire. Mesaj attım napıyorsun diye özete bakıyorum aşkım arkadaşım da kendi facesinde takılıyor dedi yani bile bile yalan söylüyor. Face duvarını kapatmış ama ortak arkadaşımızın facesine girip bakıyorum.. Bana bazen çok kötü davranıyor.

bu ne ayol? kusmus ayrilmis, ozet cikarticakmis falan?
siz bu sevgilinin ilkokul degil de universite ogrencisi olduguna emin misiniz?:23::1:

insanlar artik gec mi olgunlasiyor nedir ? allah allah tuhaf :55:

ayrıca çokta kaprisli birisi sanırım. erkekte bu kadar trip olması hiç iyi değil.

Back